Mój Raj
- wiolamanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój Raj
Zgadza się co do zawilca japońskiego mu mnie jeszcze mnóstwo pąków
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
halo halo co tam ciekawego słychać jakieś przetwory na zimę pewnie znowu szykujesz ??
- sangwinaria
- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Halo ,halo chcę powiedzieć że żyję chciałam pokazać początek jesieni w moim ogródeczku ale niestety fotosik wysiadł a inaczej nie potrafię ,wychodzę więc na spacer po waszych ślicznych ogrodach
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Będzie nam miło,oczywiście zapraszamy
- gracha
- 1000p
Pooglądałam wasze ogrody i stwierdziłam że dużo mi brakuje do was ,podobają mi się trawy ozdobne ,mam rabaty słoneczną i w cieniu,są w nich puste miejsca ,może ktoś z was poleci mi sprawdzone odpowiednie trawy i żeby nierosły za wysokie ,a także gdzie je kupić,może ktoś z forum ma do sprzedaży chętnie kupię
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
GrażynkoA spróbujcie na picasa.gracha pisze: Halo ,halo chcę powiedzieć że żyję chciałam pokazać początek jesieni w moim ogródeczku ale niestety fotosik wysiadł a inaczej nie potrafię ,wychodzę więc na spacer po waszych ślicznych ogrodach
- misia i klusek
- 1000p
Grażynko Basia mówi żeby ściągnąć program a tam będzie cała instrukcja co robić,Ona jest bardziej oblatana w tym temacie ode mnie,miała kiedyś fotosik ale kazali płacić to poszukała innego programu do wstawiania zdjęć i na tą chwilę jest to picasa.
Krzysiek
Krzysiek
- gracha
- 1000p
Krzysiu są różne programy do pobrania picasa ,jak byś mógł poprosić Basię dokładnie o jaki program chodzi,czy to ma być program do edycji zdjęć
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Ja polecam Red Baron, a kupowałam na all...gracha pisze:Pooglądałam wasze ogrody i stwierdziłam że dużo mi brakuje do was ,podobają mi się trawy ozdobne ,mam rabaty słoneczną i w cieniu,są w nich puste miejsca ,może ktoś z was poleci mi sprawdzone odpowiednie trawy i żeby nierosły za wysokie ,a także gdzie je kupić,może ktoś z forum ma do sprzedaży chętnie kupię
- misia i klusek
- 1000p
Pewnie tak - ale poproszę ją jutro bo już śpi.gracha pisze:Krzysiu są różne programy do pobrania picasa ,jak byś mógł poprosić Basię dokładnie o jaki program chodzi,czy to ma być program do edycji zdjęć
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Wstawiłam zdjęcia u siebie http://naforum.zapodaj.net/gracha pisze:Krzysiu są różne programy do pobrania picasa ,jak byś mógł poprosić Basię dokładnie o jaki program chodzi,czy to ma być program do edycji zdjęć
oraz przez Fotosik ale bezpośrednio z ich strony ,nie przez FO
- misia i klusek
- 1000p
Grażynko
Musisz wpisać w gogle picasa web album. Po otwarciu strony na dole w lewym rogu będzie napis pobierz program picasa. Tak zrób. A potem go zainstaluj. Potem postępuj tak jak tam będzie napisane.
My pobieramy zdjęcia na komputer i klikając prawym klawiszem myszki na miniaturę zdjęcia pokazuje się napis wyślij do usługi WEB. Jak tak zrobisz to zdjęcie się uwidoczni w programie picasa w albumie.
Spróbuj może się uda.
Basia
Musisz wpisać w gogle picasa web album. Po otwarciu strony na dole w lewym rogu będzie napis pobierz program picasa. Tak zrób. A potem go zainstaluj. Potem postępuj tak jak tam będzie napisane.
My pobieramy zdjęcia na komputer i klikając prawym klawiszem myszki na miniaturę zdjęcia pokazuje się napis wyślij do usługi WEB. Jak tak zrobisz to zdjęcie się uwidoczni w programie picasa w albumie.
Spróbuj może się uda.
Basia