Actusowa kolekcja cz.II
- Arkadius121
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Actusowa kolekcja cz.II
Tomkowe młynki super,hiper,mega-
Jak widać kooperacja kwitnie-pozdrawiam
Jak widać kooperacja kwitnie-pozdrawiam
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O tak, a Tomek wie coś o Tym, bo stoi pierwszy w kolejcefurious pisze:Ona ma tu tylu fanów, że nawet jak Kasia ulegnie, to zostaje jeszcze KomitetObronyKsiężniczki
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
o jaka zdolna bestyja z tego Tomka, a i wdzięczne obiekty swoich wiraży miał.
Mam nadzieję, że jesteście dobrze wychowani , że rodzice nauczyli "starszym miejsce w kolejce trzeba ustępować" Odsunąć się proszę, bo jak nie to sobie "posłuch" wyegzekwuję (zawsze mam zapasową szczękę w torebce)
Patrzcie kochani ,zakwitla mi moja mini reanimkowa ,jak to mowi Magdzia "budyniowa".Ma 2 kwiatki ,jeszcze 6 paczkow i taki smieszny ,zawiniety ped ,bo jak wiecie rzadko podpinam.
Zrobilam fotke mojemu "Mareczkowi" tez ,bo konczy kwitnienie ,trzeci ped nie chce ruszyc w ogole ,wiec tak z sentymentu.....
I moj aktualny pupilek...
Zrobilam fotke mojemu "Mareczkowi" tez ,bo konczy kwitnienie ,trzeci ped nie chce ruszyc w ogole ,wiec tak z sentymentu.....
I moj aktualny pupilek...
Ta miniaturka tak wystawia pyszczka, że aż chce się ją pocałować. MM jak zawsze bardzo mnie rozczula.
Lubię Kasia Twój wątek, ponieważ mam okazję widzieć niektóre botaniki po raz pierwszy. Na razie skutecznie się bronię przed zakupem, ale kto wie...? U Ciebie mam ściągawkę
Lubię Kasia Twój wątek, ponieważ mam okazję widzieć niektóre botaniki po raz pierwszy. Na razie skutecznie się bronię przed zakupem, ale kto wie...? U Ciebie mam ściągawkę
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- Dufin
Wszystkie piękne szkoda, że nie widać jak się ten pęd u mini zakrzywił.. Pupilek przepiękny, nie dziwię się, że go faworyzujesz
Stoi na oknie polnocnym i slonka to on jeszcze nie widzial
- Dufin
ale okno pewnie widziałactus pisze:Stoi na oknie polnocnym i slonka to on jeszcze nie widzial