Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20
- Mufka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20
Agnieszko , najserdeczniej Wam Kochani dziękujemy za wspaniałe popołudnie !
Czas szybko minął i tak naprawdę, to chyba z emocji, nie wszystko Wam pokazałam tak jak powinnam. Trochę ten spacer po ogrodzie był chaotyczny... Pocieszam się jedynie, że znacie już do nas drogę i przyjedziecie kolejny raz /tym razem już w pełnym rodzinnym składzie /, żebym mogła się lepiej zaprezentować i przygotować należycie rabatki Mam nadzieję na pobyt na działce w sierpniu. Powinno być już chłodniej i aura bardziej sprzyjająca ogrodowym pracom.
Ogromnie się cieszę z pięknej rozplenicy A terakotowa donica po prostu wspaniała Będzie pamiątką po dzisiejszym miłym spotkaniu
Kochana bo spotkać się niewątpliwie musimy, ponieważ została Twoja blaszka i chciałabym Ci ją jak najprędzej zwrócić ! Przepraszam, ale zupełnie o niej nie pamiętałam.
Pozdrawiam Was serdecznie życząc miłej, spokojnej niedzieli
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- Lisica
- Od: 19 lut 2013, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguniu, PanieM, witajcie!
Dzięki za wspaniałą relację emocjonalno-muzyczną z koncertu. Takie przeżycia są najlepsze, dźwięczą nam w uszach i w sercu przez bardzo długi czas.
Wprawdzie mam bardziej ukochane zespoły niż DM, ale to nieważne. MUSIC IS KING!
Pozdrawiam z gorących Kaszub
Dzięki za wspaniałą relację emocjonalno-muzyczną z koncertu. Takie przeżycia są najlepsze, dźwięczą nam w uszach i w sercu przez bardzo długi czas.
Wprawdzie mam bardziej ukochane zespoły niż DM, ale to nieważne. MUSIC IS KING!
Pozdrawiam z gorących Kaszub
Lisica
"Tylko błękit wciąga nas..."
"Tylko błękit wciąga nas..."
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko! to miłe widzieć (? ) Cię rozemocjonowaną pozytywnie. Dziękuję pokazanie choć kawałeczka atmosfery, która zapada w pamięci na zawsze. Do tego doszło jeszcze miłe popołudnie i Marysi
Miłego niedzieli!
Miłego niedzieli!
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Aguśą , byłęm pewien , że nie przepuścisz tegoo koncertu Twoi ulubieńcy ''pod nosem'' , jak można było nie zobaczyć ich na żywo. Może już nie być następnej okazji. Pan M kupi buty , też miał swój udział w niszczeniu
Tadziu, Marysiu, Lisico, Ewo - cieszę się, że relacja z koncertu chwyciła Was za serce, a niektórym przypomniała stare dobre czasy Ten wieczór zapadł głęboko w mej pamięci... będę go wnukom opowiadać! ;-)
Marysiu-mufko, raz jeszcze serdeczne dzięki za spotkanie! Było wspaniale
Aga, wróciłaś już znad morza?
Zapraszam do rozmów o trawach... ja planuję kolejne nasadzenia
Byłam w ogrodzie podlać doniczkowce... uff, jak gorąco!
Dobrej niedzieli wsiem!
Marysiu-mufko, raz jeszcze serdeczne dzięki za spotkanie! Było wspaniale
Aga, wróciłaś już znad morza?
Zapraszam do rozmów o trawach... ja planuję kolejne nasadzenia
Byłam w ogrodzie podlać doniczkowce... uff, jak gorąco!
Dobrej niedzieli wsiem!
PanM właśnie nabył droga kupna cos lepszego... The Wall w sierpniu nas czeka!
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Aguniu niedzielnie!
Cieszę się bardzo, ze taka jesteś zafascynowana koncertem, na pewno było czadowo
Co człowiek zobaczy i przeżyje to ani woda ani ogień nie są mu tego w stanie zabrać...
Bardzo interesuje mnie temat traw bo też jestem na jego etapie Więc będę pilnie śledzić Twój wątek, co zresztą czynię każdego dnia
Buźka!
Cieszę się bardzo, ze taka jesteś zafascynowana koncertem, na pewno było czadowo
Co człowiek zobaczy i przeżyje to ani woda ani ogień nie są mu tego w stanie zabrać...
Bardzo interesuje mnie temat traw bo też jestem na jego etapie Więc będę pilnie śledzić Twój wątek, co zresztą czynię każdego dnia
Buźka!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Witam i gratuluję nowej części wątku. Zanim ja się obudzę to już prawie połowa Piękny ogród
Pozdrawiam Anna
PanieM, cieszę się bardzo! (muszę mieć nowe buty do tego czasu )
Grażko, dzięki za odwiedziny i ciepłe słowa! Koncertem żyję do dziś
Temat traw powoli zaczynam zgłębiać... chcę połączyć je z rozchodnikami okazałymi (bordowo- i zielonolistnymi), a zależy mi na odpowiednim wzroście i pokroju... będziemy myśleć! A Ty co w związku z nimi planujesz? Kompozycja z hortensjami? ;-) Buziaki
Aniu-Kalil, fajnie że wpadłaś! To dopiero początek, spokojnie - rozkręcamy się ;-)) Dzięki za komplementy!
Dawno nie wstawiałam zdjęć... dziś krótki obchód, bo upał niemożliwy...
Grażko, dzięki za odwiedziny i ciepłe słowa! Koncertem żyję do dziś
Temat traw powoli zaczynam zgłębiać... chcę połączyć je z rozchodnikami okazałymi (bordowo- i zielonolistnymi), a zależy mi na odpowiednim wzroście i pokroju... będziemy myśleć! A Ty co w związku z nimi planujesz? Kompozycja z hortensjami? ;-) Buziaki
Aniu-Kalil, fajnie że wpadłaś! To dopiero początek, spokojnie - rozkręcamy się ;-)) Dzięki za komplementy!
Dawno nie wstawiałam zdjęć... dziś krótki obchód, bo upał niemożliwy...
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Alez Agus sie steskniłam za tym twoim kojacym parkiem.....jest cudnie kochana
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Aguś , wielki ogród i rośliny także duże rosną. Bardzo łądne aranżacje hortensji z innymi. Floksy także w pięknych kolorach.
Miłego wieczorku.
Miłego wieczorku.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przepiękne te 2 ostatnie zdjęcia. Szczególnie podoba mi się to z trawami.
Aga, umówmy sie, że jeśli bedę miała czas to zadzwonię, jeśli nie bedziesz miała Ty w tym samym czasie wolnego, to trudno. Przełożymy wizytę na następny rok
Aga, umówmy sie, że jeśli bedę miała czas to zadzwonię, jeśli nie bedziesz miała Ty w tym samym czasie wolnego, to trudno. Przełożymy wizytę na następny rok
o dżizas, ale trawiska Wam porosły wyglądują cudnie bardzo apetycznie prezentuje się "floksowa wysepka" ,przepięknie kontasrują z bielą