Martuś, planuję jechać koło 8.30, daj znać czy się wybierzesz
![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)
Na giełdzie trzeba mocno się pilnować, żeby nie pójść z torbami
Ula, ja latem przesiaduję w ogrodzie do wieczora, nawet przy lampce czytam na sofie
![hmm ;:131](./images/smiles/blush.gif)
O jesieni bynajmniej nie rozmyślam
Sławku, dziękuję!Jarzmianki to moje ubiegłoroczne odkrycie, zakochałam się w nich bez reszty! w tym roku będę sadzić kolejne, cudownie uzupełniają rabaty różane
![yess ;:173](./images/smiles/rolleyes.gif)
Pozdrawiam!
Ejka, to niestety bolączka każdego z nas. Staram się sadzić grupami róże, ale dopiero od niedawna. Zasadniczo chciałam zgromazić wszystkie naj?a potem dokupić te najlepsze i dosadzać. Problem w tym, że tych naj?uzbierało się ponad 180 odmian, a krzaczków prawie 2 razy tyle i już nie mam gdzie sadzić
![cryy ;:145](./images/smiles/crybaby.gif)
Jednak efekt grupowych nasadzeń jest zdecydowanie lepszy. Jeśli zakładałabym różankę teraz, sadziłabym min. 3 sztuki z odmiany. Przemyśl to, naprawdę warto
![yes ;:108](./images/smiles/yes.gif)
Forum i doświadczenia ogrodników, którzy sadzą i hodują róże od lat są bezcenne, ja też temu zawdzięczam moją różankę i wiele pomysłów na nasadzenia. Super, że do nas trafiłaś
Constancjo droga,
Aphrodite jest żelazna, myślę, że byłabyś z niej zadowolona. Nic straconego, jest idealna do donicy
Bardzo się cieszę, że na razie wszystko dobrze z różami u Ciebie, oby tak dalej! Latem przylecę na miotle zobaczyć tą różankę?.
Ewa, nie szlochaj
![tuli ;:168](./images/smiles/hug.gif)
Ty masz bajeczną kalinę z irysami, która przyprawia mnie o szybsze bicie serca
Na pociechę dla Ciebie, nasza ulubienica:
I coś jeszcze z sierpniowego ogrodu?
Novalis - rośnie już u
Constancji
A to cudeńko wysieję w sobotę
W ubiegłym roku siałam w styczniu, ale myślę, że i tak zdąży sięgnąć karniszy do maja
![Obrazek](http://farm3.staticflickr.com/2872/12311011964_ab4b2f42fc_b.jpg)