Micha storczyków Kahim cz. III
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Micha storczyków Kahim cz. III
Za waszymi namowami i doświadczeniami, wstawiłam pędzik z keikiem do szklanki z wodą... ciekawa jestem co z tego wyjdzie Zastanawiam się, czy go tylko lekko nie dokarmić jakimś mocno rozcieńczonym nawozem. Jak myślicie?
U każdego z forum pojawia się ostatnio wiadomość radosna o nowych pędzikach jesiennych. Tak więc i u mnie ruszyło
Póki co może i skromnie, ale nie tracę nadziei
Pędzik na Philadelphi:
Odgałęzienie na .. hmmm.. no właśnie. Po przeprowadzce nie bardzo pamiętam który to storczyk
A teraz największa, w mojej ocenie z atrakcji - " ocalona nieznajoma"
Najprawdopodobniej wzięłam ją z tym czymś z pubu, ale nie zauważyłam. Wydaje mi się, że to nie pędzik a basal keik, ale to się jeszcze okaże
Życzę miłego i słonecznego dzionka Kochani
U każdego z forum pojawia się ostatnio wiadomość radosna o nowych pędzikach jesiennych. Tak więc i u mnie ruszyło
Póki co może i skromnie, ale nie tracę nadziei
Pędzik na Philadelphi:
Odgałęzienie na .. hmmm.. no właśnie. Po przeprowadzce nie bardzo pamiętam który to storczyk
A teraz największa, w mojej ocenie z atrakcji - " ocalona nieznajoma"
Najprawdopodobniej wzięłam ją z tym czymś z pubu, ale nie zauważyłam. Wydaje mi się, że to nie pędzik a basal keik, ale to się jeszcze okaże
Życzę miłego i słonecznego dzionka Kochani
- sylcia199
- 500p
- Od: 25 paź 2012, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gratuluję pędzików Teraz tylko czekać na kwiatuszki
- kamikami26
- 1000p
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
Już Ci się storcze pogodziły z przeprowadzką
- kahim
Sylciu, dziękuję
Kama, tak, jakoś szybko doszły do siebie... Mam tylko z jednym problem- żółknie mu listek nienajstarszy, ale taki chyba drugi w kolejności starszeństwa. Trochę mnie to martwi, ale z drugiej strony wiem, że na 100% nie zalałam stożka i nie było wody w kącikach, tak więc nie wiem w czym rzecz
Reszta ma się dobrze i wyczekuję pędzików
Kama, tak, jakoś szybko doszły do siebie... Mam tylko z jednym problem- żółknie mu listek nienajstarszy, ale taki chyba drugi w kolejności starszeństwa. Trochę mnie to martwi, ale z drugiej strony wiem, że na 100% nie zalałam stożka i nie było wody w kącikach, tak więc nie wiem w czym rzecz
Reszta ma się dobrze i wyczekuję pędzików
- Frodo1
- 500p
- Od: 31 lip 2013, o 09:09
Gratuluję pędziorów - też w końcu się doczekałam, nawet na takim bordowym od Ciebie też mam pędzik i jeszcze przedłuża się na starym.
W końcu coś więcej, niż przedłużenia pędów - będzie kwitły
W końcu coś więcej, niż przedłużenia pędów - będzie kwitły
Pozdrawiam serdecznie
Iwona
Iwona
- kahim
Iwona, dawaj foteczki!!!
Możesz tu u mnie
Możesz tu u mnie
- Frodo1
- 500p
- Od: 31 lip 2013, o 09:09
O kochana, to ja się muszę przygotować, byle jakich fotek nie wrzucę u Ciebie !
A tak na poważnie, to nie mam ze sobą telefonu na którym mam wyraźne fotki, chociaż już trochę przestarzałe.
Spróbuję w weekend jak będzie ładna pogoda popstrykać, żeby było jak najwięcej widać, i wtedy zarzucę
A tak na poważnie, to nie mam ze sobą telefonu na którym mam wyraźne fotki, chociaż już trochę przestarzałe.
Spróbuję w weekend jak będzie ładna pogoda popstrykać, żeby było jak najwięcej widać, i wtedy zarzucę
Pozdrawiam serdecznie
Iwona
Iwona
-
- 200p
- Od: 17 lut 2014, o 13:22
Super pędziki To razem czekamy na kwiaty philadelphi bo moja też się szykuje do kwitnięcia Czekam teraz aż ponownie zakwitnie ten od Ciebie bo to jeden z moich ulubionych ale łobuz nie chce pędzika wypuścić :P
- kamikami26
- 1000p
Kasiula moim po przeprowadzce też żółkły liście,ale teraz jest ok.
Jeden został z dwoma starszymi listkami i teraz wypuszcza nowy.Przed przeprowadzką miał ich chyba z 8 szt
Także "wyłysiał"...
Jeden został z dwoma starszymi listkami i teraz wypuszcza nowy.Przed przeprowadzką miał ich chyba z 8 szt
Także "wyłysiał"...
- furious
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
To mamy chyba jakiś Filadelfiowy czas. Moja też pędziora szykuje na jej pierwsze niekwiaciarniowe kwitnienie ;)marzenka89 pisze:To razem czekamy na kwiaty philadelphi bo moja też się szykuje do kwitnięcia
Szybciutko się zaaklimatyzowały
A ten ratowany to może jakiś palacz, jak w takich warunkach pęd wypuścił
Moje na szczęście dobrze zniosły przeprowadzki (oprócz miltoniopsisa) i obyło się bez utraty listków.
A ten ratowany to może jakiś palacz, jak w takich warunkach pęd wypuścił
Moje na szczęście dobrze zniosły przeprowadzki (oprócz miltoniopsisa) i obyło się bez utraty listków.
- kamikami26
- 1000p
A ja dalej nie mam Philadelphifurious pisze:To mamy chyba jakiś Filadelfiowy czas. Moja też pędziora szykuje na jej pierwsze niekwiaciarniowe kwitnienie ;)marzenka89 pisze:To razem czekamy na kwiaty philadelphi bo moja też się szykuje do kwitnięcia
-
- 200p
- Od: 17 lut 2014, o 13:22
Ostatnio dość często philadelphie są na allegrokamikami26 pisze:A ja dalej nie mam Philadelphifurious pisze:To mamy chyba jakiś Filadelfiowy czas. Moja też pędziora szykuje na jej pierwsze niekwiaciarniowe kwitnienie ;)marzenka89 pisze:To razem czekamy na kwiaty philadelphi bo moja też się szykuje do kwitnięcia