Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
Joluś ja swoje dostałam . Jakieś 4 lata temu moi znajomi przywieźli je z Warszawy , tam inni znajomi znaleźli je na ulicy . Albo komuś uciekły albo ktoś ....... Robione były ogłoszenia ale nikt się nie zgłosił więc trafiły do nas . Masz rację one są bardzo drogie .
Joluś ale nie kupuj stepowych niech one żyją w swoim naturalnym środowisku , tam jest im najlepiej .
Joluś ale nie kupuj stepowych niech one żyją w swoim naturalnym środowisku , tam jest im najlepiej .
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kurczę ja też mam chęć na żółwia stepowego ale takiego z odzysku .
Szukałam w necie i trafiłam na ogłoszenia oddam darmo.Takiego bym przygarneła.A w sklepie za wypierdka 3cm chcą 450zł.Zaznaczam-patrzyłam na cenę z czystej ciekawości.
Jadziolku ile one żyją?Bo wygląda na to że po 5,10 latach się komuś nudzą .
Ja zapewniłabym emeryturę-łącznie z wczasami 2 miesięcznymi na działce
Szukałam w necie i trafiłam na ogłoszenia oddam darmo.Takiego bym przygarneła.A w sklepie za wypierdka 3cm chcą 450zł.Zaznaczam-patrzyłam na cenę z czystej ciekawości.
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Agnieszko może kiedyś Jadzi się znudzą i nam podarujeagnieszka72 pisze:Kurczę ja też mam chęć na żółwia stepowego ale takiego z odzysku .
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Jolu w naszych warunkach żółwie stepowe na przeżycie zimy na zewnątrz nie maja szans
Wiesz ja mam znajomych którzy zajmują się żółwiem błotnym w naszym kraju , i tego lata byłam na takiej wyprawie . Żółwie mają nadajniki i czasami aby zobaczyć gdzie są i czy się przemieszczają należy je odszukać . Z 4 żółwi z nadajnikami odnaleźliśmy dwa .Wyprawa była superowa . Myślę ,że może jeszcze kiedyś będę mogła na taką jechać
Agnieszko masz racje ja nie z takich
Wiesz ja mam znajomych którzy zajmują się żółwiem błotnym w naszym kraju , i tego lata byłam na takiej wyprawie . Żółwie mają nadajniki i czasami aby zobaczyć gdzie są i czy się przemieszczają należy je odszukać . Z 4 żółwi z nadajnikami odnaleźliśmy dwa .Wyprawa była superowa . Myślę ,że może jeszcze kiedyś będę mogła na taką jechać
Agnieszko masz racje ja nie z takich
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I to mi się Jadziku w tobie podoba najbardziej.
Wierność aż po grób - tylko kto dłużej żyje ?
Nawet nie wiem ile te żółwie lat mogą przeżyć, że dużo to na pewno. Wiesz ile ?
Wierność aż po grób - tylko kto dłużej żyje ?
Nawet nie wiem ile te żółwie lat mogą przeżyć, że dużo to na pewno. Wiesz ile ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.