Początki działki Minika

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Początki działki Minika

Post »

Witam...dziękuję ślicznie za piękną niespodziankę;))Pozdrawiam cieplutko..właśnie wróciłam do domu prawie zamarzłam ;))))
minik
200p
200p
Od: 4 gru 2009, o 22:09

Post »

Witaj Reni , nie ma za co . U mnie spadł śnieg i trzeba odśnieżać .Na polu jest na prawdę zimno . Pozdrawiam ciepło :wink: .
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U nas też sypie i zimnica....pozaglądałam u Ciebie wstecz...widzę jaki masz wielki teren działania...WOW...powala :))Zakupy też zrobiłeś już nasion...super:))) ;:138 Ja mam ochotę tego roku wrócić do kwiatów takich jak Jeżówka ..Rudbekia czy Kleome..są piękne i bardzo dekoracyjne...kiedyś je miałam lecz z czasem poszły w zapomnienie..):Zresztą chcę dodać więcej kolorów jeszcze do moich zielonych zakątków...i szykuję się długa lista:)))))Właśnie wróciłam od mojej Kumpeli...obgadałyśmy nowa strategie zakupów wiosennych... :heja teraz czekam na początek sezonu w ogrodniczych:)))Pozdrawiam jeszcze raz i życzę Ci spełnienia Twoich marzeń...:))))
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Dominiku fajne rośliny wybrałeś do posiania są bardzo dekoracyjne i długowieczne. Niektóre np. orliki zakwitną dopiero w przyszłym roku ale warto je wysiać ze względu na kolory i kształt kwiatów podobnych do storczyka. Zwracaj uwagę w kioskach, można kupić wydania specjalne Działkowca- mam dwa wydania z bylinami, iglakami, roślinami jednorocznymi. Podany jest opis rośliny i kolorowe fotki, bardzo się przydaje a niewiele kosztuje. Chciałam jeszcze zapytać czy z lasu nie przychodzą dzikie zwierzęta na działkę :?: Wiem że potrafią narobić sporo szkody szukając pożywienia.
minik
200p
200p

Post »

Reni ja ciągle muszę odśnieżać , co odśnieżę to już zasypie i tak w kółko . Reni już zrobiłem zakupy . Moja działka będzie taka jednoroczna ponieważ będę miał prawie same jednoroczne roślinki . Ale także chcę posadzić iglaki i wrzosy . Wrzosy rosną niedaleko mojej działki na polanie , jest ich bardzo dużo koloru różowego , więc parę posadzę na mojej działce . Dziękuje ci za miłe słowa ;:196 .

Aniu Tak orliki są bardzo ładne posieję ich dużo i na następny sezon będę mógł je podziwiać . Dużo osób mnie już namawia do kupna Działkowca i kupię już za niedługo wydanie Lutowe . Duże zwierzęta to raczej nie czasami przyjdę jaszczurki , Bociany przylatują ale to trochę dalej od działki . Motyle przylatują na łąkę , wiosną będę przylatywać na moje kwiaty . Pozdrawiam ciepło :wink: .
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:138 Dominiku jeśli jest tak jak mówisz to masz świetne miejsce na wrzosowisko...teraz jest gama kolorów...a możesz pomieszać z Wrzoścami one kwitną wiosną...z czasem dodać coś z kwasolubnych i rabatka gotowa;))))Działkowca już kupiłam i właśnie czytam;))))
Oj czeka Cię wielka przygoda...na tej twojej wielkiej przestrzeni:)))Miłego wieczoru:))
minik
200p
200p

Post »

Reni wiosną zrobię zdjęcia tej polany z wrzosami . Potem przesadzę trochę na moją działkę . Zrobię też kronikę jak moja działka powstawała . Miłego wieczoru :wink: .
Awatar użytkownika
Zabeczka101059
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lis 2008, o 14:14

Post »

Witaj Miniku ;:167

Widzę, że zakupiłeś już nasionka :D
ja też się przymierzam, oglądam, oglądam :shock:
ale czas już na zakupy :lol:
Pozdrawiam -Dzidzia
aktualny,
spis wątków,
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
minik
200p
200p

Post »

Witaj Dzidzia . Tam ja już małe zakupy zrobiłem . Ale jeszcze kupie więcej nasion . Jak tylko pojawią się w sklepach :wink: .
Awatar użytkownika
maryla-56_56
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 kwie 2009, o 19:18

Post »

Witaj Dominiku dziękuję za różyczkę.
Ja też już kupiłam lutowego działkowca.
Miłego wieczoru :wit
minik
200p
200p

Post »

Witaj Marylko nie ma za co . Pozdrawiam ciepło , bo u mnie zimno :wink: .
Alina662
1000p
1000p
Od: 9 lis 2009, o 19:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Dominiku widze że przysposobisz się do działania Twojego ogródeczka.Szalejesz widzisz jak to jest zarazić się roślinkami a jaka satysfakcja póżniej. ;:65
Dziękuje za różyczkę...........

a ja w dowód że Cię odwiedziłam też coś zostawiam.......

Obrazek

Aby Ci wiosnę przypominało ;:196 ;:196 ;:196
minik
200p
200p

Post »

Alinko witaj . Już zaczynam szaleć , Kupiłem juz nawet nasionka . Dziękuje ci za pięknego motylka . Będzie mi przypominał wiosnę :wink: .
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

Dominiku widzę że zakupiłeś już nasionka.A u kogo kupowałeś??? Ja też już część mam i listę jeszcze do zakupów i w sumie już wiem u kogo zamowię ale jeszcze zwlekam.Może coś dorzucę do listy :P
minik
200p
200p

Post »

Iwonko witaj tak już zakupiłem nasionka na forum u eukomis . Ja jeszcze się wybiorę do supermarketu jak przywiozą nasionka to jeszcze kupię :wink: .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”