Mabetiglo pisze:Czy ktoś z Was ma tą odmianę Wostrog?
3 sierpnia
13 września, do wagi trzba dołożyć to co zjedzone
Mabetiglo pisze:Czy ktoś z Was ma tą odmianę Wostrog?
betiglo pisze:Czy ktoś z Was ma tą odmianę Wostrog?
Timura też mam i akurat uważam, że do tych Twoich "mocno skomplikowanych" warunków jest nieodpowiednibetiglo pisze:Moze z mniej znanych jest ten Timur i Wenus to moze się ktoś o nich wypowie.
Również tak myśle...kapitan pisze:...uważam, że do tych Twoich "mocno skomplikowanych" warunków jest nieodpowiedni
Całkowita zgoda, ale trzeba o nią dbaćSpace99 pisze: Posadź Arkadie i zadbaj o nią to będzie 100% zadowolenia
santana51 pisze:Na
http://www.winogrona.org/index.php?title=Venus
co do smaku lubrusca jest napisane co innego nie wiem co sadzić po dwóch tak sprzecznych określeniach
Nie mam pojęcia czy zaakceptujesz smak Venus - ale moim zdaniem np w V68-021 ma silniejszy posmak labruska, jeżeli znasz tę odmianęsantana51 pisze: w tym momencie mam dylemat czy moje kubki smakowe będą w stanie zaakceptować smak tej Venus.
Ja znam i będę bronił tę odmianę do upadłego, jest pyszna .Dziadek2 pisze:Nie mam pojęcia czy zaakceptujesz smak Venus - ale moim zdaniem np w V68-021 ma silniejszy posmak labruska, jeżeli znasz tę odmianęsantana51 pisze: w tym momencie mam dylemat czy moje kubki smakowe będą w stanie zaakceptować smak tej Venus.