Balkon, z wątkiem dziecięco-kocim
Re: Balkon, z wątkiem dziecięco-kocim
Pięknie i kolorowo! W następnym mieszkaniu też chcę mieć południowy balkon! Podziwiam że przy trzech kotach i dwójce dzieci masz taki porządek na balkonie, u mnie bez przerwy coś gdzieś zalega, nie ma kiedy ogarnąć (choć jednego kota mniej).
Ech, tyle miłych słów mi napisałyście w zeszłym roku, a ja niewdzięczna znów zniknęłam... tak trudno znaleźć przy dwójce małych dzieci czas na regularne posty i strasznie tego żałuję.
A w tym sezonie dodatkowo jestem już pracującą mamą, więc z pewnością nie będzie łatwiej. Ale chciałam napisać, że co jakiś czas zaglądam na forum, odszukuję znajome wątki, sprawdzam co u Was i po cichutku podziwiam.
I zdałam sobie sprawę, że wiem już, co mi tak utrudnia regularne postowanie: wrzucanie zdjęć. Albo może nie znam jakiegoś łatwiejszego sposobu..? Ale to, że najpierw trzeba wrzucić zdjęcia "gdzieś", a potem przeklejać linki... to zabiera sporo czasu, jak na moje ograniczone już zasoby.
Tak czy inaczej, zaczynam czwarty sezon balkonowej dżungli. I jak to ja - znów eksperymentuję z gatunkami i kolorami. W tym roku nawet maszyna do szycie poszła w ruch, postaram się Wam pokazać efekty, jak tylko pogoda pozwoli na przyzwoite zdjęcia.

I zdałam sobie sprawę, że wiem już, co mi tak utrudnia regularne postowanie: wrzucanie zdjęć. Albo może nie znam jakiegoś łatwiejszego sposobu..? Ale to, że najpierw trzeba wrzucić zdjęcia "gdzieś", a potem przeklejać linki... to zabiera sporo czasu, jak na moje ograniczone już zasoby.

Tak czy inaczej, zaczynam czwarty sezon balkonowej dżungli. I jak to ja - znów eksperymentuję z gatunkami i kolorami. W tym roku nawet maszyna do szycie poszła w ruch, postaram się Wam pokazać efekty, jak tylko pogoda pozwoli na przyzwoite zdjęcia.

Ewo, wpadłam z rewizytą, żeby powspominać Twoje zieloności, ciekawa też jestem tych zapowiadanych szyciowych dodatków balkonowych
Dużo słońca!

Pozdrawiam, Marta
Roślinnik balkonowy
Roślinnik balkonowy
- Magdallena
- 1000p
- Od: 26 lis 2010, o 23:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzień dobry Dzielna Ewo. Podziwiam Cię, że znajdujesz na nas czas. Zgadzam się z Tobą w 100% - wrzucanie zdjęć to bardzo czasochłonne zajęcie. Najpierw trzeba zrobić zdjęcia, potem je skopiować do Fotosika a potem na Forum. Mi już trochę brakuje do tego czasu i cierpliwości. Ale jestem cały czas i czytam, co u Ciebie i innych Forumowiczów.

- lemonka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To ja już czekam na nowości. Miło Cię znów widzieć