Witajcie kochani w cieplutki i słoneczny poniedziałek
Weekend spędziliśmy na działce, było jak zawsze wesoło i bardzo fajnie, nawet jak w sobotę nawiedziła nas burza z gradem i tata wpadł do wody przez klamkę
Dorotko doromichu - w weekend nawet nie miałam czasu usiąść na balkoniku i jeszcze pościągałam kwiaty z balustrad bo się bałam że burza zniszczy mi roślinki ale wszystko jest ok.
Monisiu krakfix Szymku - - dziękuję
Gosiu amara - jak to wszystko się rozrośnie to już się nie zmieszczę
Mariolciu sąsiadeczko - to zapraszam na kawusię
Monisiu Kiruniu - oj tam, nie chwal mnie tak bo urosnę ze dwa centymetry

szkoda że masz daleko bo bym cię chętnie ugościła na balkoniku.
Asiu fajerko - roślinki są porozstawiane po kątach i na kwietnikach i zawsze na początku sezonu twierdzę że mam za mało, a w lipcu nie mam jak podlać ten busz
Edytko - dziękuję, czekam na kwiatuszki z utęsknieniem
Beatko Beatriceee - przeszukałam całą piwnice w poszukiwaniu lampionów - no wreszcie mogłam je wystawić bo po kupieniu wepochnęłam w ciemny kąt i zapomniałam
Monisiu nika28 - balkonik jest dla mnie ważny bo to pierwsza i ostania rzecz jaką widzę rano - no poza mokrym nosem mojego psa

gdybym miała ogródek pod nosem to pewnie byłoby inaczej a tak mam już kawałeczek zielonej oazy wprost za oknem.
Patrycjo Iga2003 - dziękuję

czekamy razem na kwiatki.
Jureczku semper - jesteś
Agatko pomidorzanko - oj mordeczko moja dziękuję
Kasiu oxalis - wiem wiem że jeszcze coś tam się zmieści ale roślinki też muszą mieć troszkę przestrzeni na nabranie gabarytów ale rozważam dokupienie jeszcze skrzynek
Iwonko - można położyć śpiwór i spać pod gołym niebem tzn balkonem
Małgosiu Pepsi - to jak poznasz z daleka to wpadniesz na kawę
Madziu - lampiony polecam bo tworzą super nastój, tak samo lampki solarne wbijany i takie girlandy lampek w różnych kształtach - ja mam motylki - ale były w naprawie u taty - zrobię im dzisiaj fotkę - zajrzyj na stronę Netto - będą mieli chyba takie w ten weekend

lecę zaraz do ciebie
Joluś - nie dosyć że wstyd że nie masz serduszki to jeszcze wstyd że tarasik łysy, oj nieładnie kochana, nieładnie
Marcinie - jak na razie na balkoniku siedziałam raz ale racja - jest bardzo przyjemnie. Kwietniczek Żabę dostałam w prezencie od Mamy i bardzo ją lubię
Martusiu 3 koty - racja, a jak zakwitną fuksje to nic tylko siedzieć i podziwiać
Monisiu Nikka83 - dziękuję, te "komarzyce" to nie komarzyce tylko pelargonie o kolorowych listkach