MisiaczekM - jak człowiek się zaprze...
- misiaczekm
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: MisiaczekM - jak człowiek się zaprze...
. Podobno jednak siłówka daje najlepsze rezultaty.... dla kobiet... nie bój się, mięśnie ci nie urosną... po prostu berbecia w nocy będziesz mogła dłużej dźwigać...
PS.
Piszę ci z małej, bo podobno ja zwracasz się do ogółu to piszemy małą, jak do konkretnej osoby to dużą literą....
PS.
Piszę ci z małej, bo podobno ja zwracasz się do ogółu to piszemy małą, jak do konkretnej osoby to dużą literą....
- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piotrze-miło Cię słyszeć
U mnie jakaś kicha ze stopami po przebytej ostrodze.Nie wiem o co chodzi,ale mam bardzo wrażliwe stopy i przy chodzeniu są obolałe(tzw podeszwy),zwłaszcza "poduszka" poniżej palców.Chodzenie boli,o biegach dawno zapomniałam z powodu postępującego zwyrodnienia biodra(ponoć zmierzam w kierunku endoprotezy)...
Ćwiczę rano ok 20min,ale to ćw lekkie,rozciągające ścięgna,mięśnie i wzmacniające -głównie odcinek lędźwiowy,brzuch.
Nie tyję,czasem ciut chudnę,ale idzie wiosna więc zimowe,ciężkie jedzenie można odstawić.

U mnie jakaś kicha ze stopami po przebytej ostrodze.Nie wiem o co chodzi,ale mam bardzo wrażliwe stopy i przy chodzeniu są obolałe(tzw podeszwy),zwłaszcza "poduszka" poniżej palców.Chodzenie boli,o biegach dawno zapomniałam z powodu postępującego zwyrodnienia biodra(ponoć zmierzam w kierunku endoprotezy)...
Ćwiczę rano ok 20min,ale to ćw lekkie,rozciągające ścięgna,mięśnie i wzmacniające -głównie odcinek lędźwiowy,brzuch.
Nie tyję,czasem ciut chudnę,ale idzie wiosna więc zimowe,ciężkie jedzenie można odstawić.

- misiaczekm
Polecam Ci ćwiczenia Pana Marka Purczyńskiego.... Wybierz sobie na swoje schorzenia Marek Purczyński - European Centre of Training Tłumaczy całą filozofię ćwiczenia i na co pomaga. Mimo, że robi kasę na olimpijczykach, radzi także nam....
Moja siłownia w pracy jest w remoncie.... Szkoda, bo zaczął się progres... ciężary zrobiły się większe.... Musiałem więc dokupić sobie sprzęt do domu...
Moja siłownia w pracy jest w remoncie.... Szkoda, bo zaczął się progres... ciężary zrobiły się większe.... Musiałem więc dokupić sobie sprzęt do domu...
- asma
Dzięki Piotrze,już zaglądam
Zdjęcia nie widać

Zdjęcia nie widać
- misiaczekm
U mnie był widoczny, a teraz?misiaczekm pisze:Polecam Ci ćwiczenia Pana Marka Purczyńskiego.... Wybierz sobie na swoje schorzenia Marek Purczyński - European Centre of Training Tłumaczy całą filozofię ćwiczenia i na co pomaga. Mimo, że robi kasę na olimpijczykach, radzi także nam....
- asma
Wow,poważny sprzęt.Widzę,że na dobre się rozkręcasz
Ja teraz chodzę na rehabilitację i zabiegi,ćwiczenia w domu będą jak skończę.

Ja teraz chodzę na rehabilitację i zabiegi,ćwiczenia w domu będą jak skończę.