Witajcie ,czas tak leci i już mamy święta ,więc z tej okazji życzę zdrowia ,radości ,smacznego jajka ,wesołego Alleluja i spełnienia ogrodowych marzeń ,do życzeń dołączam moje wiosenne ogrodowe kwiatuszki.
Marysiu,rewolucje ciągle wymyślam ,ale chyba mam już dość ,ten krzew z czerwonymi gałązkami to dereń ozdobna niziutka kulista,nie wiem jak sie nazywa,ja praktycznie już też wyrobiona ,róże wszystkie które do tej pory przyjechały i irysy już zasadzone ,deszczyk dzisiaj podlewał,pozdrawiam i pięknych Świąt życzę
Wiolu,ja też czuję tą pracę w ogrodzie i w domu ,ale teraz troszkę odpoczynku,krzewy teraz przesadzane spokojnie się przyjmą ,pozdrawienia i miłych ,spokojnych Świąt
Iwonko,jakoś się trzymam,ale też czasem nie wyrabiam ,tysiące spraw na głowie ,jakby się uwzięło,ale może jakoś będzie do przodu,zdrowych i szczęśliwych Świąt
Aniu,z tymi ekipami to nie takie proste ,najpierw musi przyjść ktoś ,kto rozprowadzi kabel przez kondygnację do celowo ,bo informatycy mogą przyjechać tylko zainstalować ,na razie muszę odpocząć po mojej pracy ,żeby spokojnie przejść do ogrodu,miło,że będziemy razem oglądać co w naszych ogrodach się będzie działo,miłych i zdrowych Świąt
Dorotko,moje dalie już wszystkie wyszły i czekają na piękną pogodę ,żeby mogły posiedzieć na polu,nie wiem jak Twoje przetrwają w lodówce,nie mam takiego doświadczenia,pozdrawiam i szczęśliwych Świąt
Aguś zawsze sie zdarzy ,że coś nie przetrwa i mamy nowe miejsca,a jak nie mamy to ukracamy trawnik i znowu mamy na nowe roślinki,na forum chyba wszyscy tak mają ,zdrowych i wesołych Świąt
Kasiu,zawsze coś musi nam dokuczać ,nie może, być spokoju ,bo by nam było za dobrze

,wesołych Świąt,pozdrawiam
Grażynko,całego ogrodu na pewno nie zmienię,ale malutkie fragmenciki można ,teraz muszę troszkę odpocząć,bo ostatnie dni dały mi porządny wycisk w mojej pracy i teraz już jestem wycięta ,żeby tylko do łóżeczka dojść

,pozdrawiam ,zdrowych i pięknych Świąt
Justynko,laptop zawiozłam nawet do firmy ,bo myślałam ,że on fiksuje,ale się okazało ,że wszystko w porządku,to u mnie w domu nie mam zasięgu i muszą założyć jeszcze jedno pudełeczko ,ale trzeba zejść kablem po ścianach i przez ściany,pozdrawiam i radosnych Świąt
Gosiu clem,chciałabym ,żeby i u mnie ładnie wyszło,może sie uda ,więc serdecznie zapraszam na fotorelację ,krzaczory już dawno tam rosły ,róże już zasadzone ,ale krzaki jeszcze nie ,tak sobie stoją ,dobrze,że deszcz podlewa ,po świętach zasadzę ,kupiłam gęsiówki i skalnice ,żeby coś kwitło na nowej kaskadowej rabacie ,która jest jeszcze nie obsadzona w całości ,pozdrawiam i pięknych Świąt życzę
Gosiu Margo,nie wiem co bym zrobiła ,gdyby nie on ,nie dość ,że się pochorowałam ,to chyba fizycznie nie dałabym radę w takim szybkim czasie tego zrobić ,on wyszedł na godzinę i wszystko gotowe,no i róże już rosną ,ja też mam większość różowych w odcieniach ,więc postanowiłam ,że teraz będzie inaczej ,pozdrawiam i spokojnych Świąt życzę