Tu na razie jest ściernisko ale będzie ..... ogród - harwi
Wiolu, dawno nie byłam ale dzisiaj popodziwiałam, pokiwałam głową z zadowolenia - bardzo mi się podobają Wasze postępy budowlane, wczasów nie zazdroszczę, bo ja miałam wakacje marzeń czyli dwa miesiące na działce. Chciałam Cię zapytać o drzewo, już nie trzeba tam wchodzić? kiedy posadzisz następne? Pozdrawiam Monika
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
jolu nie daliśmy rady ale bardzo bardzo szkoda bo widziałam twoje fotki i duużo skalniakowych było
Rogalm ja bym się z chęcią zamieniła tydzień w CRO na 2 m-c na działce serio ;) NAwet nie poczułam, ze na urlopie byłam już padnięta jestem hihi A takie 2 m-c na łonie natury cuuuuuudo tylko to by mi dał tyle urlopu
Drzewko nie trzeba dzięki wam jest już duuuuuuuuuże Można wejść i zobaczyć jaki super okaz jest. Dlatego trzymam link jeszcze przez jakiś czas.
Wszystkim Bardzo dziękuję a tobie chyba najbardziej bo codziennie je karmiłaś ;)
A nowe właśnie nie wiem muszę poczytać kiedy następna akcja pewnie dopiero na wiosnę 2009
Rogalm ja bym się z chęcią zamieniła tydzień w CRO na 2 m-c na działce serio ;) NAwet nie poczułam, ze na urlopie byłam już padnięta jestem hihi A takie 2 m-c na łonie natury cuuuuuudo tylko to by mi dał tyle urlopu
e to mało widać bo teraz cała akcja jest w środku. Ocieplanko płyty itp itd ;) Teraz wymyślamy łózka i jak zrobić oświetlenie bez prądu hihi ale mamy już pomysły będzie nawet światło ;) No i jeszcze blachodachóweczka nas czeka a czas goni coraz krótsze dnie a trzeba położyć przed zimą.pokiwałam głową z zadowolenia - bardzo mi się podobają Wasze postępy budowlane
Drzewko nie trzeba dzięki wam jest już duuuuuuuuuże Można wejść i zobaczyć jaki super okaz jest. Dlatego trzymam link jeszcze przez jakiś czas.
Wszystkim Bardzo dziękuję a tobie chyba najbardziej bo codziennie je karmiłaś ;)
A nowe właśnie nie wiem muszę poczytać kiedy następna akcja pewnie dopiero na wiosnę 2009
Wiolu a próbowałas delospermę po prostu"przesuszyć", ona nie lubi wody / chyba dlatego tak ładnie rozrosła się u mnie :P /
Mniejsze i większe pospoliciaki skalniaków czekają.... Koniecznie musimy się w końcu zmówić, a jak się nie uda to wykopię co mam i przekażę Twojemu M na nowodworskiej krzyżówce,, jak będzie wracał z pracy i wtedy będzie to Twój problem co zrobic ze zdublowanymi :P
Mniejsze i większe pospoliciaki skalniaków czekają.... Koniecznie musimy się w końcu zmówić, a jak się nie uda to wykopię co mam i przekażę Twojemu M na nowodworskiej krzyżówce,, jak będzie wracał z pracy i wtedy będzie to Twój problem co zrobic ze zdublowanymi :P