Też się pochwalę:)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Madziu efekt super i w ekspresowym tempie. Takie szybkie remonty to można robić :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p
Od: 2 lis 2008, o 13:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

treissi pisze:Madziu efekt super i w ekspresowym tempie. Takie szybkie remonty to można robić :)
dziękuję :lol:
faktycznie poszło szybko kilka godzin i zrobione :wink:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18046" onclick="window.open(this.href);return false;"

?Czy widzę kogoś na drodze? Nikogo! ? rzekła Alicja. ? Ach, żebym ja miał taki wzrok ? powiedział z żalem Król. ? Nikogo! na taką odległość! Ja przy tym świetle widzę tylko tych, co istnieją."
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

Kochani, potrzebuję Waszej pomocy :wink: Po remoncie mam tyle pustego miejsca w tym pokoju, że aż mnie "skręca" :cry: Mój problemik polega na tym co "wstawić" w dane miejsca. Przy szafie myślę nad mniej więcej takim wazonem: Obrazek a w nim na zmianę suszone kwiaty- jesienią, gałązki (takie bujne... :roll: )- zimą, wiosną coś tam -jeszcze nie wiem co :roll: zaś latem- słoneczniki... Obrazek jednakże pewna nie jestem czy będzie to pasowało... :x
Następny "pusty kąt" znajduje się obok sofy. Niestety na zagospodarowanie tą częścia pokoju nie mam żadnego pomysłu :evil: Jak myślicie co można tam umieścić?
Obrazek

Za wszystkie pomysły serdecznie Wam dziękuję! ;:226

P.S. Za offtopowanie przepraszam, zwłaszcza moderatorow :oops: :oops: :oops:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18046" onclick="window.open(this.href);return false;"

?Czy widzę kogoś na drodze? Nikogo! ? rzekła Alicja. ? Ach, żebym ja miał taki wzrok ? powiedział z żalem Król. ? Nikogo! na taką odległość! Ja przy tym świetle widzę tylko tych, co istnieją."
Awatar użytkownika
aconitum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 lip 2008, o 13:02

Post »

do wazonu wiosna pozbieraj wielkich gałęzi drzew, a latem słoneczniki!

w kącie przy fotelu może monstera? taki gigant można by zagęścić jakimś pnączem... epi czy strzałką...
no chyba, że wolisz jakieś palmy, draceny czy difcie...
masz pole do popisu :)
planowanie jest chyba wspanialsze od efektu - bo ten może być tylko jeden :)

ps. z praktycznych rozwiązań proponuję jakąś fikuśną toaletkę z lustrem lub komódkę....
Anka
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

aconitum pisze:do wazonu wiosna pozbieraj wielkich gałęzi drzew, a latem słoneczniki!

w kącie przy fotelu może monstera? taki gigant można by zagęścić jakimś pnączem... epi czy strzałką...
no chyba, że wolisz jakieś palmy, draceny czy difcie...
masz pole do popisu :)
planowanie jest chyba wspanialsze od efektu - bo ten może być tylko jeden :)

ps. z praktycznych rozwiązań proponuję jakąś fikuśną toaletkę z lustrem lub komódkę....
Aniu- jak zawsze podsuwasz świetne pomysły! ;:80 Najchętniej wszystko wykorzystałabym, ale wtedy będzie aż za... :lol: a pomysł z toaletką... bingo! ;:108 ;:112
DZIĘKUJĘ ;:196 ;:113

Awatar użytkownika
aledra7
1000p
1000p
Od: 21 paź 2008, o 14:17

Post »

co ja bym dała za remont mojego pokoju :wink: oczywiście tylko w jednym celu, wiadomym oczywiście :D żeby znaleźć więcej miejsca na hoje
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

aledra7 pisze:co ja bym dała za remont mojego pokoju :wink: oczywiście tylko w jednym celu, wiadomym oczywiście :D żeby znaleźć więcej miejsca na hoje
No proszę, prawdziwa hojo-maniaczka :lol: :lol: ;:333

Awatar użytkownika
rastharsis
200p
200p
Od: 20 sie 2008, o 22:56

Post »

Madziu, masz teraz tyle wolnej przestrzeni... ;:8
Ja na swój pokój nie narzekam, ale czasem nachodzą mnie bardzo dziwne myśli - coś w stylu:
"A gdyby tak pozbyć się wszystkich mebli i zbędnych przedmiotów, o ile więcej roślinek by się wtedy zmieściło..." Szaleństwo w czystej postaci, wiem. ;:55
Trzymam kciuki, by wnętrze pokoju przeszło Twoje najśmielsze oczekiwania i, oczywiście, czekam na fotorelację z postępów w jego zapełnianiu zielenią. ;:333
Sabina
Pozdrawiam i zapraszam Zielone rastharsis
Rośliny to dla mnie zielona magia. ;)
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

rastharsis pisze:Madziu, masz teraz tyle wolnej przestrzeni... ;:8
Ja na swój pokój nie narzekam, ale czasem nachodzą mnie bardzo dziwne myśli - coś w stylu:
"A gdyby tak pozbyć się wszystkich mebli i zbędnych przedmiotów, o ile więcej roślinek by się wtedy zmieściło..." Szaleństwo w czystej postaci, wiem. ;:55
Trzymam kciuki, by wnętrze pokoju przeszło Twoje najśmielsze oczekiwania i, oczywiście, czekam na fotorelację z postępów w jego zapełnianiu zielenią. ;:333
Ta wolna przestrzeń mnie przytłacza :lol:
Mi udało się zrezygnować z jednego mebelka na rzecz roślin, także wiesz ;:80
Co do fotorelacji... będzie na 100% :wink:

Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

Witam kochani!
Znowu mam problem z tarcznikami na szeflerce ;:144 chcę kupić Acetellic 500 EC (Actellic 500 EC? -tak poprawiają mnie google) i szczerze mówiąc przez te nazwy zgłupiałam;/ Acetellic 500 EC w sklepach internetowych nie ma, zaś Actellic 500 EC owszem jest... tylko, że jest to "środek owadobójczy w formie koncentratu przeznaczony do dezynsekcji pomieszczeń magazynowych oraz nasion siewnych i przeznaczonych do konsumpcji", chociaż na forach piszą, że jest to na tarczniki. Totalnie zgłupiałam z tymi nazwami, także czy mógłby ktos mi powoli wyjaśnić co do czego? :roll:

Awatar użytkownika
myszorek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2007, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziu, miałam tarczniki na łosich rogach, pozbyłam się ich po opryskaniu Mospilanem 20SP i do tej pory (odpukać) mam spokój :)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

myszorek pisze:Madziu, miałam tarczniki na łosich rogach, pozbyłam się ich po opryskaniu Mospilanem 20SP i do tej pory (odpukać) mam spokój :)
Tak? to może zamiast tego A... :roll: kupię Mospilan...

Awatar użytkownika
myszorek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2007, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Proponuję zapytać jeszcze Czarodzieja, on na pewno pomoże :)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”