Moje ogródki - Gucia 2009
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sylwku, miło mi Cię gościć Niestety ostatnio niewiele udzielałam się na Forum, ale za chwilkę na dłużej wpadnę do Ciebie Po ośmiu latach pracy masz niesamowite efekty...oj, będę miała co podgapiać
A teraz kilka fotek z dachu garażu Kogruś dla Ciebie... jak widzisz nowych nasadzeń niestety nie ma i w tym roku chyba ich nie zrobimy Posadziłam sporo kwitnących jednorocznych i póki co mam spokój.
Za gęsto wsadziłam jesienią skalniakowe rośliny i zrobił mi się totalny bałagan...zrobię zdjęcia tych nowych różności, to może wybierzesz coś jeszcze dla siebie A prawa strona została bez zmian i mam nadzieję, że M nie wpadnie znowu na genialny pomysł wysadzania tych największych iglaków
A teraz kilka fotek z dachu garażu Kogruś dla Ciebie... jak widzisz nowych nasadzeń niestety nie ma i w tym roku chyba ich nie zrobimy Posadziłam sporo kwitnących jednorocznych i póki co mam spokój.
Za gęsto wsadziłam jesienią skalniakowe rośliny i zrobił mi się totalny bałagan...zrobię zdjęcia tych nowych różności, to może wybierzesz coś jeszcze dla siebie A prawa strona została bez zmian i mam nadzieję, że M nie wpadnie znowu na genialny pomysł wysadzania tych największych iglaków
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum
Witaj Kasieńko, jak miło, że wpadłaś, ale pamiętaj o realnej wizycie....Twoja hoja ładnie rośnie, ale smutno jej bez Ciebie
Z podlewaniem przydomowych ogródków nie mam problemu, więc i straty mniejsze, ale P_O ledwo zipie i jak solidnie nie popada, to się chyba zeźlę
Z podlewaniem przydomowych ogródków nie mam problemu, więc i straty mniejsze, ale P_O ledwo zipie i jak solidnie nie popada, to się chyba zeźlę
Moje wątki
Moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum
Kasieńko, mam nadzieję, że wpadną w sobotę, ale jeszcze nie potwierdziła przyjazdu, dam znać, jak zadzwoni
Obyś miała rację, z tym deszczem...przesadzałam dzisiaj dwa krzewy...mimo podlewania, normalna Sahara
Obyś miała rację, z tym deszczem...przesadzałam dzisiaj dwa krzewy...mimo podlewania, normalna Sahara
Moje wątki
Moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum
Witaj Izuś, oj, to się cieszę, bo trochę obawiałam się tej podróży.
A to niebieskie to jednoroczna lobelia, zawsze mi się podobała, ale coś mizernie mi ostatnio kwitnie Podobno nie lubi nawozów, ale czy na pewno o to chodzi
A to niebieskie to jednoroczna lobelia, zawsze mi się podobała, ale coś mizernie mi ostatnio kwitnie Podobno nie lubi nawozów, ale czy na pewno o to chodzi
Moje wątki
Moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Bożenko dzięki za fotki z garażu.
Wygląda to wspaniale i ja nie widzę żadnego bałaganu.
Dla mnie wszystko jest OK.
Wygląda to wspaniale i ja nie widzę żadnego bałaganu.
Dla mnie wszystko jest OK.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bożenko, dawno u Ciebie nie byłam Ale ostatnio z niczym się wyrobić nie mogę. Twoje ogródki piękne jak zwykle. Też czekam na deszcz.....
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Witaj Guciu fajnie wszystko rośnie . U mnie też trzeba biegać z wężem . Jak lało to narzekaliśmy ,a teraz znowu narzekamy ,że nie leje . I tak żle i tak niedobrze . Obejrzałam kwiat Ismeny a u mnie się go niedoczekałam ,bo slimaki mi go zeżarły . Teraz rośnie w doniczce ale nidługo będe ją musiała wykopać ,żeby cebule się przesuszyły .