Mój kochany ogród...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu , czy te truskaweczki to z Twojego ogrodu ???
Róża po prostu poezja dla oczu.
Róża po prostu poezja dla oczu.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- Katarynka
- 500p
- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie!
Tak, tak truskaweczki są z mojego ogrodu, ale niestety przez te deszcze połowa zgniła
Kwiaty mam zmasakrowane, petunie chyba muszę gdzieś pod dach wepchnąć, trawa rośnie jak dzika i nie ma kiedy jej skosić!
Jedynie co dobre.. to chyba to, że iglaczki mają się nieźle... tuje mają dość duże przyrosty , mój świerk srebrny nareszcie ma przyrosty, pomimo tego, ze wyłysiał od spodu... ciekawe czy nabierze urody, czy będzie taki łysy na zawsze ?
Poślijcie mi słoneczko.....
Tak, tak truskaweczki są z mojego ogrodu, ale niestety przez te deszcze połowa zgniła
Kwiaty mam zmasakrowane, petunie chyba muszę gdzieś pod dach wepchnąć, trawa rośnie jak dzika i nie ma kiedy jej skosić!
Jedynie co dobre.. to chyba to, że iglaczki mają się nieźle... tuje mają dość duże przyrosty , mój świerk srebrny nareszcie ma przyrosty, pomimo tego, ze wyłysiał od spodu... ciekawe czy nabierze urody, czy będzie taki łysy na zawsze ?
Poślijcie mi słoneczko.....
Katarzyna, zapraszam
Super ogród. Róże cudowne, będę sobie wpadać do Ciebie, żeby na nie popatrzeć. Śliczniusie. Ja zupełnie sobie z różami nie radze a Twoje urocze.
Pozdrawiam Asia
Mój maleńki ogródeczek
Mój maleńki ogródeczek
- Katarynka
- 500p
Witajcie!
Niestety ta pogoda mnie dobija...zresztą chyba wszystkich. W ogrodzie mokro, błocisko straszne, prawie nic nie da się zrobić. Posadziłam tylko jednego z moich rh (reszta ciągle w doniczkach). Pomiędzy deszczem udało mi się co nieco wyplewić na rabacie przed domem...
Teraz wygląda tak:
Zdjęcia z daleka, ale porządek jest... jak pogoda się poprawi to porobię kilka zbliżeń ...
Asiu wpadaj kiedy zechcesz, nie mam wielu gości, ale Ci którzy mnie odwiedzają są zawsze bardzo mile widziani ( niestety wirtualnie)
Gohna! Poczęstuj się truskaweczkami, to już końcówka na ten sezon!
Agnieszko, cieszę się, że udało Ci się z tym fundamencikiem, u nas niestety leje i leje...
Niestety ta pogoda mnie dobija...zresztą chyba wszystkich. W ogrodzie mokro, błocisko straszne, prawie nic nie da się zrobić. Posadziłam tylko jednego z moich rh (reszta ciągle w doniczkach). Pomiędzy deszczem udało mi się co nieco wyplewić na rabacie przed domem...
Teraz wygląda tak:
Zdjęcia z daleka, ale porządek jest... jak pogoda się poprawi to porobię kilka zbliżeń ...
Asiu wpadaj kiedy zechcesz, nie mam wielu gości, ale Ci którzy mnie odwiedzają są zawsze bardzo mile widziani ( niestety wirtualnie)
Gohna! Poczęstuj się truskaweczkami, to już końcówka na ten sezon!
Agnieszko, cieszę się, że udało Ci się z tym fundamencikiem, u nas niestety leje i leje...
Katarzyna, zapraszam
- Katarynka
- 500p
Tu zaczątek nowej rabaty iglakowo-bylinowej... ale jeszcze nie mam do końca pomysłu...
Widok z pięterka na sad i poletko uprawne:
No i owocobranie , czeresienki z działeczki moich rodziców i porzeczki z mojej...
A to już posadzony pomiędzy ulewami rh:
Widok z pięterka na sad i poletko uprawne:
No i owocobranie , czeresienki z działeczki moich rodziców i porzeczki z mojej...
A to już posadzony pomiędzy ulewami rh:
Katarzyna, zapraszam