Ogródek brunetki cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dużo, dużo słońca no i dużo wody!brunetka2 pisze: Ewo Bugenwilla to pnącze na które już podpatruję ze dwa lata inie mogłam sie skusić , ale tylko ze względu na to , że trzeba przechowywać przez zimę.Jednak w tym roku nie wytrzymałam i tak oto mam . sadzonka nie duża ale za to tylko 15 zl , a i tak urośnie .
A jakie stanowisko preferuje wiecej słońca czy moze też być w cieniu??
Dalo dziękuje za rady odnoscie roślinek na balkon . W tym roku już na pewno daruję sobie , ale w przyszłym pomyślę .
Pelagio na pewno by fajnie wygladała taka stara , żeliwna maszyna do szycia . też mam taką i też chciałabym ją wykorzystać ,ale na razie małżonek nie ma czasu by coś z tego zrobić.
Ewo e takim razie słoneczko i woda do mojej nowej roślinki .A pani mi jeszcze powiedziała , że Bugenwilla lubi sporo nawozu.
Dokładnie Zeniu musisz koniecznie sprawdzić swojego męża .Na pewno coś wymysli
Pelagio na pewno by fajnie wygladała taka stara , żeliwna maszyna do szycia . też mam taką i też chciałabym ją wykorzystać ,ale na razie małżonek nie ma czasu by coś z tego zrobić.
Ewo e takim razie słoneczko i woda do mojej nowej roślinki .A pani mi jeszcze powiedziała , że Bugenwilla lubi sporo nawozu.
Dokładnie Zeniu musisz koniecznie sprawdzić swojego męża .Na pewno coś wymysli