Storczyki Łukasza
Re: Storczyki Łukasza
śliczna kolekcja!
A storczyk ze zdjęcia nr 3 mnie powalił na kolana! Piękne kolory
- luczek95
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Domowi, zieloni przyjaciele cz.2
Łukasz- nick zakładany dawno temu
- kamikami26
- 1000p
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
- Józef
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Kontakt:
Byłem kiedyś na giełdzie terrarystycznej i takie krocionogi to całkiem ładne zwierzątka w porównaniu z innym obrzydlistwem które ludzie hodują..zresztą ja też mam parę paskudztw na sumieniu..żaby,modliszki i inne..Należałem teżdo Sosnowieckiego Towarzystwa i miałem sporą kolekcję storczyków..Teraz kiedy w każdym oknie stoi po kilka falków ..przestało mnie to bawić..(pozdrów Arletkę ode mnie bo straciłem z nią kontakt a myślę że mnie pamięta...) Jestem pełen podziwu dla twoich fotek owadów i ogromniej wiedzy o nichDufin pisze:Pierwsze zdjęcie wywołało u mnie zachwyt, który niestety bardzo szybko ustąpił przy zdjęciu drugim.. Prawie zwymiotowałam kolorowym pawiem Nie wiem co to obrzydlistwo ma wspólnego ze storczykami, ale na pewno nie jest fajne.. Moje skromne zdanie..
pozdrawiam Józek
- luczek95
- Od: 13 lip 2009, o 22:10
Dziękuję za wizytę
Do Sosnowieckiego Towarzystwa nie należę, byłem tylko na wystawie, a z Arletką niestety nie mam kontaktu. Na giełdach terrarystycznych też się bywało, jednak wyszła jakaś (ustawa/ rozporządzenie?), przez którą giełda w Świętochłowicach (bo tą miałem najbliżej) nie odbywa się
Z owadów hoduję chrząszcze- Chelorrhina polyphemus confluens, obecnie w stadium larw.
Dziękuję bardzo za słowa uznania i pozdrawiam
Do Sosnowieckiego Towarzystwa nie należę, byłem tylko na wystawie, a z Arletką niestety nie mam kontaktu. Na giełdach terrarystycznych też się bywało, jednak wyszła jakaś (ustawa/ rozporządzenie?), przez którą giełda w Świętochłowicach (bo tą miałem najbliżej) nie odbywa się
Z owadów hoduję chrząszcze- Chelorrhina polyphemus confluens, obecnie w stadium larw.
Dziękuję bardzo za słowa uznania i pozdrawiam
- Domowi, zieloni przyjaciele cz.2
- kamikami26
- 1000p
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
A nie lepiej tylko storczyki hodować
Te przynajmniej nie pełzają i się nie wiją
Te przynajmniej nie pełzają i się nie wiją