Niewielki ogródek wielu barw
Re: Niewielki ogródek wielu barw
Dziękuję Teresko
Kilka postów temu wspomniałam o zakupionych cebulkach, wśród nich znalazł sie zimowit ..ten drobny "przystojniak" bardzo szybko postanowił się ze mną przywitać
Choć jest on niewilekich rozmiarów, przypomniał mi kwietniowo-majowe poszukiwania choć maleńkich znaków wiosny. Aby przygotować sie należycie do rozpoczęcia sezonu 2014, zakupiłam kilka kolejnych cebulowych roślin. Część z nich już wkopałam.
A przy okazji przygarnęłam kolejnego zimowitka,
Kilka postów temu wspomniałam o zakupionych cebulkach, wśród nich znalazł sie zimowit ..ten drobny "przystojniak" bardzo szybko postanowił się ze mną przywitać
Choć jest on niewilekich rozmiarów, przypomniał mi kwietniowo-majowe poszukiwania choć maleńkich znaków wiosny. Aby przygotować sie należycie do rozpoczęcia sezonu 2014, zakupiłam kilka kolejnych cebulowych roślin. Część z nich już wkopałam.
A przy okazji przygarnęłam kolejnego zimowitka,
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aguś,nie można oderwać oczu od kolorów twoich dalii i róż,ogród jak zawsze piękny i zadbany,pozdrawiam i życzę dużo wspaniałych dni
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Agniesiu .Piękne kolorowe kwiaty zdobią Twój ogród jeszcze .Trzeba się cieszyć kolorami ,bo kto wie ,jak długo jeszcze .Nasionka w drodze ,pewnie jutro dostaniesz .Pozdrówka dla Ciebie
Martuś, dalie długo cieszyły swoimi kolorami..nawet niektóre jeszcze teraz mają kwiaty..ale liście już zmarżnięte, więc lada dzień trzeba je wykopać i ulokować w garażu
Ewciu, dziękuję ślicznie za nasionka
Ewciu, dziękuję ślicznie za nasionka
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Aguś,miłej niedzieli życzę i gorąco pozdrawiam
Dziękuje Martuniu, Tobie życzę słonecznego tygodnia
Choć w ogrodzie kwitną juz tylko astry, wrzosy, million bells, róże i pelargonie, to wcale nie oznacza, że musi być smutno. Jesień również ma swoje uroki. Oto dzieło mojego malutkiego synka wykonane ze skarbów znalezionych na spacerze i w ogrodzie
Choć w ogrodzie kwitną juz tylko astry, wrzosy, million bells, róże i pelargonie, to wcale nie oznacza, że musi być smutno. Jesień również ma swoje uroki. Oto dzieło mojego malutkiego synka wykonane ze skarbów znalezionych na spacerze i w ogrodzie
- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
Oj, Agnieszka już tworzy kompozycje jesienne!! Brawo!!
Ale czy to już na prawdę na nie czas...?
Ale czy to już na prawdę na nie czas...?
Piotrze, czas na kompozycje juz mija Z każdym dniem kolejne drzewa są ogołocone z liści, a te na ziemi nie są już tak piękne jak świeżo zerwane Jednego dnia zrobiłam fotkę synkowi na tle pięknych kolorowych drzew, a 3 dni póżniej po liściach nie było ślladu i są same gałązki..
Aguś, miło że się pokazałaś
Jesień w tym roku jest fantastyczna, korzystajmy więc z jej uroków dopóki tylko mamy taką możliwość.
Kompozycja synka urokliwa i taka kolorowa.
Pozdrawiam Cię serdecznie!
A
Jesień w tym roku jest fantastyczna, korzystajmy więc z jej uroków dopóki tylko mamy taką możliwość.
Kompozycja synka urokliwa i taka kolorowa.
Pozdrawiam Cię serdecznie!
A
"hura! hura! Śnieg! Mikołaj przyjdzie! hura!" - takim oto okrzykiem mój trzylatek przywitał wczorajszy dzień . Tak..nie wiem jak w Waszych rejonach Polski, ale u nas pierwszy śnieg spadł 2 dni temu 25 listopada, a 26 listopada białego puchu przybyło ciut więcej.
Trudno się dziwić, że dziecię cieszy się ze śniegu i zbliżającego Mikołaja ;-)
U nas wciąż bez opadów białego, ale za to dziś przymroziło... okrywanie roślin i kopczykowanie w taką pogodę, nie należy do przyjemności.
Pozdrowienia!
A
U nas wciąż bez opadów białego, ale za to dziś przymroziło... okrywanie roślin i kopczykowanie w taką pogodę, nie należy do przyjemności.
Pozdrowienia!
A
Aguś, u nas dzisiaj też już poniżej zera. Dobrze, że wspominasz o kopczykach i osłonie roślin. Zabierasz się za to w najbliższy weekend? W prognozach długoterminowych za kilka dni ma przyjść ocieplenie...ja też muszę zadbać o przygotowanie roślin na duże mrozy.
Aga, częściowo już dzisiaj pokopczykowałam i zabezpieczyłam... zostało mi sporo do zrobienia, więc liczę na ciepły weekend