Ogród duszyczki
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród duszyczki
Aniu
aleś wymyśliła orginał!!! i dla pracusia
Hmm,powoniki będą,,to będzie pięknie
aleś wymyśliła orginał!!! i dla pracusia
Hmm,powoniki będą,,to będzie pięknie
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pergola pierwsza klasa, brawo za oryginalność
Witam u mnie jak zwykle mnóstwo pracy, jestem tak padnięta że poduszka i lulu, troszkę zdrowie mi szwankuje ale coś za coś , przerabiam praktycznie cały ogród teraz, wiec kręgosłup daje mi popalić. a oto moje nowe pomysły w fazie realizacji
Przerobiony skalniak
dokończone skalniaki przy tarasie
Ogarnięte żurawki
Nowy projekt w trakcie realizacji
Przerobiony skalniak
dokończone skalniaki przy tarasie
Ogarnięte żurawki
Nowy projekt w trakcie realizacji
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aniu,takie zmiany u Ciebie ,że napatrzyć się nie można ,żurawki pod murem super wyglądają ,pozdrawiam
Martuś ciesze się że ci podobają moje pomysły
Ciekawi mnie jedna rzecz miałam mnóstwo tulipanów ale połowa nie zakwitła ciekawe dlaczego ?
Ciekawi mnie jedna rzecz miałam mnóstwo tulipanów ale połowa nie zakwitła ciekawe dlaczego ?
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Wcale się nie dziwię że plecy mocno czujesz, nieźle zaszalałaś w ogrodzie, ale z jakim fajnym skutkiem
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu ależ cudne robisz te kamienne obrzeża....naprawdę pięknie wyglądają..... i widać, ze masz uroczą pomocnicę
Pergole też świetnie się prezentują..... zdolna i niesamowicie pracowita kobietka z Ciebie
Pergole też świetnie się prezentują..... zdolna i niesamowicie pracowita kobietka z Ciebie
HEJKA
Tesia39 Dziękuję za miłe słowa, kręgosłup pobolewa ale przejdzie
AGNESSDziękuję za miłe słowa, pracy już dużo zrobiłam a jeszcze mam wiele przed sobą, ale to przyjemna praca
Tesia39 Dziękuję za miłe słowa, kręgosłup pobolewa ale przejdzie
AGNESSDziękuję za miłe słowa, pracy już dużo zrobiłam a jeszcze mam wiele przed sobą, ale to przyjemna praca
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aniu
Widze,że nowe rabaty tworzysz
Żurwaki śliczne tam pod murkie,lubię takie kontrasty
Widze,że nowe rabaty tworzysz
Żurwaki śliczne tam pod murkie,lubię takie kontrasty
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Piękna jest kamienna granica pomiędzy rabatką a trawnikiem. Jestem ciekawa nasadzeń, więc pozwolisz, że zostanę
anabuko 1 Ja tez lubię kontrasty, a żurawki dostały w kość tam i musiałam wysadzić dać więcej ziemi i przesunąć bliżej ściany, bo woda z dachu za bardzo je niszczyła teraz czekam aż się rozrosną
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Aniu
Rabaty, rabatki, skalniaki - duużo pracy, bardzo dużo ! Nieźle się napracowałaś . Napisz mi kochana, a jak robiłaś te obrzeża kamienne, czymś zabezpieczałaś pod kamieniami , żeby się trawa nie wdzierała, czy nie ?Mam na mysli tę rabatę z konarem drzewa. Żurawki- prześliczne ,kolorowe
Rabaty, rabatki, skalniaki - duużo pracy, bardzo dużo ! Nieźle się napracowałaś . Napisz mi kochana, a jak robiłaś te obrzeża kamienne, czymś zabezpieczałaś pod kamieniami , żeby się trawa nie wdzierała, czy nie ?Mam na mysli tę rabatę z konarem drzewa. Żurawki- prześliczne ,kolorowe
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
iwwa na początku nic nie dawałam i to był błąd trawsko rosło strasznie, później na załamaniu dałam pod kamień włókninę, a jak plewie to mam słoiczek z pędzelkiem i maluje chwaścik randapem i u mnie sprawdza się