Storczyki Callanthe :)
- Dusiaaa
- 1000p
- Od: 4 cze 2012, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Callanthe :)
Callanthe zdjęć grupowe super-wszystkie takie piękne w jednej tonacji a tam z tyłu wychyla się taki wysoki limonkowo zielony z ciemno fioletową warżką świetnie widać różnice między miniaturkami, takie malusie niepozorne piękności -muszę sobie taka sprawić
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pati piękna zbioróweczka, a w oddali piękną palmę wyparzyłam
- dzika
- 500p
- Od: 17 lut 2012, o 21:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wspaniały widok tak pięknie kwitnące phalaenopsisy razem! I te przeurocze miniaturki. Najbardziej spodobała mi się ta nakrapiana.
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
O, o właśnie o to chodziło To króciutki pęd będzie miał ten kwiatek, ale trochę przeszedł więc i tak bardzo się cieszę
A dzisiaj zakupiłam nawóz Guano, ale firmy Nordland Guano. Mam nadzieje, że jest odpowiedni dla storczyków skoro napisali "rośliny doniczkowe" (tak mi poleciła Pani w ogrodniczym)
A dzisiaj zakupiłam nawóz Guano, ale firmy Nordland Guano. Mam nadzieje, że jest odpowiedni dla storczyków skoro napisali "rośliny doniczkowe" (tak mi poleciła Pani w ogrodniczym)
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
W takim razie wyczekujemy koloru tej niespodzianki
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
Pędzik wygląda obiecująco. Czekamy razem z Tobą na to co pokaże. Pędzik się jeszcze wydłuży do momentu rozwinięcia pąków rośnie. Choć niektóre odmiany faktycznie kwitną na krótszych pędach.
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
a ja lubię takie krótsze pędy Nawet bym go chyba nie podpinała jak taki krótki.. Co do guano to nie wiem Kochana, ja zawsze kupowałam "zielony dom" tam jest zaznaczone, że to dla storczyków Wczoraj po raz pierwszy kupiłam biohumus bo akurat natknęłam się w markecie a guano mi się skończyło. Zobaczymy czy ja i moje falki będziemy zadowoleni Butla chyba 3 razy większa od tego guano co miałam a cena ta sama, więc byłoby super gdyby się sprawdził no i w stacjonarnej sprzedaży, nie trzeba dopłacać za przesyłkę, bo guano nigdzie nie spotkałam No ale o czym ja mówię.,. u mnie ciężko keramzyt kupić