Kawałek szczęścia
- cyganka77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kawałek szczęścia
Podejrzewam, że huśtawka zawiśnie już za tydzień, bo będzie wielkie sprzątanie blaszaka.
A eM. odkrywa w sobie talenty. W bloku nie było możliwości, a teraz woli siedzieć na działce niż przed tv.
A eM. odkrywa w sobie talenty. W bloku nie było możliwości, a teraz woli siedzieć na działce niż przed tv.
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Asiu ja kiedyś jako nastolatka miałam zamieszkać z rodziną w mieście w bloku i bardzo cieszę się z tego ,że rodzice zmienili zdanie
działka i swój dom na niej jaki by nie był to jest wielkie szczęście miłego wieczoru
działka i swój dom na niej jaki by nie był to jest wielkie szczęście miłego wieczoru
Pozdrawiam Alicja
- cyganka77
Alu, dziękuję bardzo, wzajemnie .
Przez pierwszych 15 lat swojego życia mieszkałam w domu na wsi z niewielkim co prawda ogródkiem, ale był. Potem rodzice zamienili ten ogródek na mieszkanie w bloku. Gdy wyszłam za mąż też poszliśmy do bloku. A później zaczęło nam wszystko przeszkadzać, a najbardziej to chyba nuda. Decyzja o działce i budowie domu przyszło szybko i tak to się zaczęło.
Dziś nawet synowie mówią, że tam lepiej, bo jest gdzie wyjść pograć w piłkę, podeptać roślinki, ale to nie szuflada, w której każdy się dusi.
Szukam zdjęcia huśtawki, może kiedyś zrobiłam .
Przez pierwszych 15 lat swojego życia mieszkałam w domu na wsi z niewielkim co prawda ogródkiem, ale był. Potem rodzice zamienili ten ogródek na mieszkanie w bloku. Gdy wyszłam za mąż też poszliśmy do bloku. A później zaczęło nam wszystko przeszkadzać, a najbardziej to chyba nuda. Decyzja o działce i budowie domu przyszło szybko i tak to się zaczęło.
Dziś nawet synowie mówią, że tam lepiej, bo jest gdzie wyjść pograć w piłkę, podeptać roślinki, ale to nie szuflada, w której każdy się dusi.
Szukam zdjęcia huśtawki, może kiedyś zrobiłam .
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje dziecko po przeprowadzce powiedziało, że już nigdy w życiu w bloku by nie zamieszkało. A urodziła się, jak tam mieszkaliśmy. I nie przeszkadzały jej dojazdy do szkoły, wcześniejsze wstawianie itp. Dom z ogrodem to jest to
Asiu, dzień dobry!
W nawiązaniu do naszej wczorajszej rozmowy, na temat roślin charakterystycznych dla łąk - mam już dla Ciebie te informacje.
Zastanawiam się, jak Ci je podać... czy interesuje Cię szersza charakterystyka czy też tylko rośliny, dla których środowiskiem naturalnym jest właśnie łąka i w sposób oczywisty, świetnie będą tam rosnąć?
Pozdrawiam,
A
W nawiązaniu do naszej wczorajszej rozmowy, na temat roślin charakterystycznych dla łąk - mam już dla Ciebie te informacje.
Zastanawiam się, jak Ci je podać... czy interesuje Cię szersza charakterystyka czy też tylko rośliny, dla których środowiskiem naturalnym jest właśnie łąka i w sposób oczywisty, świetnie będą tam rosnąć?
Pozdrawiam,
A
Siej w te skrzynki już i nakryj włókniną, moja rzodkiewka już wzeszła i sałata pod folią ..chooo do mnie zobaczyć ławeczkę dla krótkonogich
- cyganka77
Bogusiu, sianie zaplanowane na sobotę, bo w tygodniu nie mam tyle czasu.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Asiu myślałam że kotka zobaczę, ale pewnie jesteś bardzo zajęta
- cyganka77
Marysiu, kotek na razie jest nieuchwytny, ale spróbujemy .
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Asiu fajniutki ..tu lepiej widać ale jeszcze ma strach w oczach albo zdziwienie "gdzie ja jestem"...
- cyganka77
Misiu, to prawda jest mocno przestraszony, ale oswaja się .