Orka na ugorze, czyli Syringa chce mieć ogród cz.2
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Orka na ugorze, czyli Syringa chce mieć ogród cz.2
Bea dziękuję za zdjęcia ...nigdy tam nie byłam i pewnie nie będę. Też mam zamiar zrobić w jednym miejscu takie hostowisko
Marysiu, to po drodze od Ciebie na Dolny Sl., więc może Ci sie uda kiedyś tam zajechać
Więcej zdjęc chyba wkleję do wątku "Ogrody botaniczne, parki...", mam jeszcze dużo, a we własnym wątku tyle z wycieczki nie bedę pakować.
Więcej zdjęc chyba wkleję do wątku "Ogrody botaniczne, parki...", mam jeszcze dużo, a we własnym wątku tyle z wycieczki nie bedę pakować.
Bea
- zuzanna2418
- 1000p
- Od: 15 maja 2013, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ech, bajeczne te obrazki. Szkoda, że to taki kawał drogi. Ja sobie mogę do Rogowa pojechać, też niebrzydko.
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
moje wątki miastowe i wiejskie
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beo dzięki za wizytę u mnie i za linki! Bardzo fajne zdjęci,a faktycznie inspirujące.... Mam o czym myśleć!
Cudne zdjęcia z Wojsławic....Kamienny mur z bluszczem - cudeńko!
Antybiotyku nie brałam. Ale jutro będę u lekarza (z innym problemem) to się zapytam przy okazji....
Cudne zdjęcia z Wojsławic....Kamienny mur z bluszczem - cudeńko!
Antybiotyku nie brałam. Ale jutro będę u lekarza (z innym problemem) to się zapytam przy okazji....
- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Bea, to piękne miejsce, tak sobie myślę, że Twój ogród może być podobny, masz tyle ciekawych romantycznych zakątków, tylko dodać co nie co.
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Od dwóch dni ogladam i usiłuję wymyśleć jakiś sensowny komentarz, ale nie da rady, tylko "aaaaaaaaaaa!" się na usta ciśnie Ale fakt faktem, że u Ciebie może być podobnie...już za te 10-15 lat - aczkolwiek fotografując na kolanach małe rH możesz już za 2-3 lata dawać nam po oczach takimi obrazkami z Twojego ogrodu
Tu wkleiłam więcej zdjęć z Wojsławic:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 4#p4694714
To prawda, do tego mniej więcej zamierzam dążyć, mniej więcej, bo niektórych rzeczy, które są w Wojsławicach nie chcę mieć lub chcę mieć inne, których tam niema, ale fakt, to jest moja wielka życiowa inspiracja od dzieciństwa Zresztą Ogród Botaniczny w samym Wrocławiu też, tamaryszek przy mostku (czy jeszcze tam jest?) wbił się w moją pamięć ogrodniczą albo złotokap zlewający się nad skarpą
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 4#p4694714
To prawda, do tego mniej więcej zamierzam dążyć, mniej więcej, bo niektórych rzeczy, które są w Wojsławicach nie chcę mieć lub chcę mieć inne, których tam niema, ale fakt, to jest moja wielka życiowa inspiracja od dzieciństwa Zresztą Ogród Botaniczny w samym Wrocławiu też, tamaryszek przy mostku (czy jeszcze tam jest?) wbił się w moją pamięć ogrodniczą albo złotokap zlewający się nad skarpą
Bea
W ten deszczowy dzień - coś ładnego na poprawę nastroju, oczywiście jeszcze raz Wojsławice
Bea
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Cudowny... taki zwiewny...delikatny...
Beatko mam nadzieje, ze uda ci się zrobić taki piękny ogród jak w Wojsławicach bo to co tam rośnie na prawdę robi wrażenie.
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Beato po raz drugi podchodzę do zdjęć z Wojsławic zdjęcia nie otwierają się...no nic może o innej porze wpadnę do Ciebie...a zdjęcia te co widzę to pokazują cudowne rośliny...
Misiu, spróbuj sobie zmiejszyć rozmiar strony, może to pomoże, zdjęcia są duże. Jeśli nie pomoże, to prawdopodobnie musisz zaktualizowac przeglądarkę i/lub karte graficzną, niestety te aplikacje tak szybko sie zmieniaja, że bez aktualizacji w pewnym momencie coraz więcej grafiki sie nie otwiera, aż w końcu nie będziesz widziała żadnych obrazków...
Beti, nie wolno tam zbierać nasion pod groźbą grzywny zresztą ludzie się kręcili
Beti, nie wolno tam zbierać nasion pod groźbą grzywny zresztą ludzie się kręcili
Bea