DziękujęPiotrAPD pisze:Za te piękne roślinki jakie nam pokazałaś wybaczamy Ci nieobecność
Tak ładniutkie i dobrze że je uchwyciłam w kadrze bo wczoraj, a już dziś na pewno nie chcą się otworzyć... za małohen_s pisze:Różowe (kolor kwiatów!) jest znośny chociaż wolę nieco inne... Mimo wszystko warto się cieszyć bo jest przecież czym - kwiatuszki ładniutkie.
No jak to... to były nasionka właśnie od Ciebie pamiętam wysiałam je eksperymentalnie do kilku doniczek i trzymałam w różnych warunkach... po roku ostał się jeden kaktusik który był zamknięty w przezroczystym pojemniku ze stałą dużą wilgotnością i naPhacops pisze:Hm a co to była za mieszanka nasion?
Teraz przy okazji mycia miniszklarenki postanowiłam go już wyjąć i wystawić za okno do pozostałych kaktusów
Właśnie za to ich kocham... że rosną na przekór wszelkim trudnościomgracesz pisze:Dobrze, że nasi podopieczni z dużą tolerancją i bez uszczerbku na urodzie znoszą nasze braki czasu i opieki nad nimi... Widać, że u Ciebie też wszystko pięknie rośnie i się rozwiją, pomimo, że nie masz czasu z nimi pogadać... oby tak dalej