Karolinko masz prześliczne fuksje, a to czego wzięłaś sobie szczepkę od pani z przychodni, to jest Gasteria Brodawkowa albo Aloes Tygrysi, tak mi się wydaje przynajmniej ;)
ale miałaś szczęście z tymi fuksjami - takie duże za 2 zl? nie do uwierzenia! przyznaj się - pewnie mrugałaś do sprzedawcy, co? ;-)
tak to jest z nami - urwiemy szczepkę nawet małemu aloesikowi, byle mieć nową szczepkę, co?;-) ja się już powoli z tego leczę A aloesik fajny będzie
Witaj Karolinko u Ciebie też stron się narobiło aż strach Przeczytałam na razie tylko pismo obrazkowe . Kolekcję zielonego miałaś od początku ogromną , a teraz co rusz coś nowego Piękne rośliny , niech się zdrowo rozrastają .
Witajcie w ten weekend było Oblężenie Malborka:-) Może słyszeliście o tej imprezie bo reklamowali w radiu. Nie mam fotek z inscenizacji oblężenia, bo widziałam już parę razy , a żeby coś widzieć trzeba z 2 godziny prędzej zająć miejsce Ale przy okazji jest jarmark średniowieczny, zobaczcie jakie różności były ( to tylko kilka). A zaraz powstwiam Wam zdjęcia jak nam zamek " zarósł"
Uwielbiam łazić po takich straganach z takimi fajnościami .
No i nie mogę się doczekać na zdjęcia zameczku Mam nadzieję ,ze masz zdjęcia tego olbrzymiego bluszcza
Madziu takich typowych doniczek nie było, ale były takie naczynia gliniane, zdobione, ale ich cen skutecznie mnie zniechęciła Ja kupiłam taką wiklinową obręcz na stroik- jak zrobię fotkę to też wstawię.