Rośliny Krystyny cz.2

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Rośliny Krystyny cz.2

Post »

całe szczęście, że na Krysię trafiam co jakiś czas w innym wątku to przynajmniej wiem, że roślinki jej nie podusiły i całego tlenu nie zabrały - ufffffff!!! :tan ale co prawda to prawda - Krysia zrobiła chyba jakiś protest i nie chwali się co jej tam rośnie... bo NIEMOŻLIWE że nic nie rośnie ;:223
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Albo się wkurzyła na roślinki i powiedziała że je powyrzuca jak nie będą rosły:P
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

U Krysi zawsze coś rośnie !! Ale coś ostatnio chomikuje i pokazać nie chce ! :;230 Ale jak nas zaskoczy to nam ;:154
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Motylica100
200p
200p
Od: 14 mar 2010, o 14:49

Post »

Pokaż nam Krysiu swojego Asparagusa meyeri, bo ostatnio też się nad nim zastanawiam :wink:
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

Moi drodzy , kochani Goście - będzie zbiorowy ;:196 dla wszystkich , bo już widzę , że braknie mi emotikonów pojedynczo.
Cieszę się , że mnie odwiedzaliście . Trochę miałam kłopotów z komputerami i ten problem mnie znacznie ograniczał
czasowo . Ale odwiedzałam Wasze wątki , więc zaległości mam u siebie - postaram się nadrobić .
Wprawdzie nie wiem jak to zrobię , bo po wniesieniu balkonowych do domu , już całkiem nie ma się jak poruszać,
o zrobieniu zdjęć nie wspominając :cry: . Zastanawiam się jak i w jakiej formie dotrwamy do wiosny , ale nie będę
teraz się zamartwiać , dni i tak mamy depresjogenne . ;:108
Lidka lmw - nie ma sprawy , jeśli tylko jest co fotografować . Może niebawem coś się uda ;:177
Magic83 - teraz bywają forte , można spróbować :?
Justynko - też bardzo miło wspominam . Żałuję , że Was nie mam na żadnym .A kiedy zawitasz do Krakowa ??
APe - Dziękuję - szkoda tylko , że i one , i ja , nie mamy miejsca za wiele .
Stasiu - toteż nie wyszłam . Na szczęście tylko z jednym .
Adamie - z damami na parapetach to chyba do wiosny wykluczone . Całkiem nie ma miejsca , żeby stały a co dopiero kiedy
miałabym je przesuwać do zdjęcia,no i gdzie ???? Ale jakieś pojedyncze , te bardziej z brzegu pewnie pokażę (dzisiaj jest całkiem ciemno-
pogoda taka)
Aniu - kochana jesteś . Ty mnie zrozumiesz (j.w.)
Agnieszko - rośnie , rośnie , tylko aparat się dopchać do nich nie może .
Patrycjo - nigdy w życiu :tan
Lidziu - jakby tak całkiem nie rosło , to gdzie ta radocha ;:170
Izo - postaram się dziś wieczorkiem . Polecam Ci kupienie rosnącego , tak jak mnie polecił pan , który sprzedaje nasionka.
Mojego musiałam przesadzić bo zaczął mi żółknąć . Tfu,tfu - na razie zachowuje się nienagannie .
Lidka lmw
1000p
1000p

Post »

Krysiu Ty masz piękne roślinki i każdy listek cieszy . Tak jakoś cieszą nas te kwiatki !!!
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Krysiu pogoda faktycznie do bani ;:29
Zostało mi trochę...ha ha ha trochę...roboty w ogrodzie, ale żywcem nie da się, bo pod parasolem nie potrafię :wink:
Skorzystają na tym domowe, bo już brudem (kurzem) zarosły :;230
Domyślam się, jaki zrobił się u Ciebie ścisk i tłok, nie tylko na parapetach, ale jakieś foto przydałoby się ;:109
Może wyjdź na korytarz z aparatem...albo na odwrót...kochana musisz, coś wymyślić ;:196
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moi drodzy - już piszę trzeci raz ;:155 ;:145 ;:155 i mi zżera ;:108 :twisted:
Lidko - trochę po drodze straciłam umiar i rozsądek , ale każdy listek jest dla mnie pocieszeniam .
Dziękuję .
Iwonko - jak patrzę na swoje domowe to trochę mi smutno , że są takie zapyziałe . Ale jest to głównie z powodu kropienia
i wodą i wodą z wywarem ziołowym . Nie wszystko co zdrowe to piękne i smaczne - niestety .
Może uda mi się urządzić (konieczna jest !!!) kąpiel przed zimą to pstryknę . Jeśli nie - to , kochani - dopoero wiosną ;:108 ;:136
Żeby tylko koty nie chciały pomagać , jak zwykle , bo mam ochotę je :pogon ;:124

Oto moje badylki : Powierzchnia na 1,5 m przed oknem balkonowym :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Żłobek hojowy sprawuje się różnie , jedne się puszczają , na inne czekamy i niepokoimy się trochę :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Żywa pamiątka z wystawy ogrodniczej , wymarzony asparagus Meyeri . Jeszcze go nie pokazywałam , a obiecałam , że będzie . Izo , prawda ,
że piękny ????

Obrazek

Teraz mamy już bardzo jesiennie ale jak wspomnienia to z działki , z dnia 04 października . Hiacynt już po raz kolejny usiłował
nas uradować kwiatem . Miał być różowy , jak widać ;:108 Niestety - nie wyszło :(

Obrazek

Jeżeli teraz użre - to ;:145 ;:155 - nie piszę po raz kolejny ;:180 ;:108
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Ojej a gdzie ten kot tam wlazł :;230 Krysiu ale pokazałaś kwiatów napatrzyć się nie mogę masz tego oj masz ten asparagus jest cudowny ;:167
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Pięknie, a przedszkolaki cudne:).
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2011, o 03:14
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dałaś radę - super :D .
1,5 metra całkiem pomysłowo zagospodarowane ;:108 . I duże roślinki znalazły tam miejsce dla siebie, i dla małych zostało trochę przestrzeni :) .
Żłobek hojkowy pięknie opisany; według mnie maluchy wyglądają bardzo dobrze - te, które nie chcą rosnąć, być może czekają na wiosnę, a teraz wzmacniają korzonki :roll: ?
Asparagus wygląda świetnie: zieloniutki, gęściutki i rozrośnięty ;:138 . Rozumiem, że to z tej imprezy, na której nic nie kupiłaś :roll: :wink: ?
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
Lidka lmw
1000p
1000p

Post »

A nie mówiłam że jak Krysia pokaże to nam ;:154 !! Ten asparagus jest boski !! Hojki śliczne i ten gąszczyk też mi się podoba !!
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu ;:196 - koty mają pledzik na kaloryferze , bo zawsze jakiś chce się tam dogrzać . One wszystkie po
przejściach i ciepełka im nigdy dość . Wyjątek stanowi Zuzia ale ona taka trochę dziwna jest . Takiego kota to świat
nie widział - ale kochana też jest nadzwyczaj .
Patrycjo ;:196 - dziękuję .
Wiktorio ;:196 - :;230 :;230 - trafiony , zatopiony .
Lidko ;:196 - dzięki . A w tym gąszczu trochę ciężko żyć tyle miesięcy , ale wytrwamy .
Awatar użytkownika
hen_s
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2010, o 15:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nooo, toż to busz prawdziwy! Podoba mi się! :)

Najbardziej zainteresowały mnie (jak zwykle) hoje, masz ich naprawdę sporo i dopiero jak są razem to widać ile ich jest. A jest ich dużo i ładne - nawet te niewielkie jeszcze. No i na pierwszym zdjęciu epies - konkretna roślina! ;:108
Oby dobrze przetrwały ten trudny jesienno-zimowy czas. Tego im i Tobie życzę. :)
Henryk - moje kaktusy i sukulenty 1..., 8, 9,cz. 10
W tematach roślin proszę pisać na priv.
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Henryku ;:196 - dziękuję . Miło bardzo , że zaglądasz . Też chciałabym je przechować w niezłej kondycji.
Mam nadzieję , że nam się uda . Nawet koty im krzywdy nie robią . ;:108 ;:180
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”