Mała kolekcja Renaty
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
Bardzo dziękuję za odwiedzanie mojego wątku.
Ilonka z miejscem to u mnie jest też bardzo kepsko,moje storczyki zajmują 4 parapety i stoją jeden przy drugim ,teraz zrobiło się troche przestrzennie bo część storczyków wystawiłam na balkon.Stały też na komodzie ,ale okazuję się ,że nie mogą tam być ponieważ mók kotek Tikuś,liubi sobie tam spacerować i właśnie wczoraj wieczorem ułamał mi nowiutki gotowy do kwitnienia pęd w miniaturce
Ilonka z miejscem to u mnie jest też bardzo kepsko,moje storczyki zajmują 4 parapety i stoją jeden przy drugim ,teraz zrobiło się troche przestrzennie bo część storczyków wystawiłam na balkon.Stały też na komodzie ,ale okazuję się ,że nie mogą tam być ponieważ mók kotek Tikuś,liubi sobie tam spacerować i właśnie wczoraj wieczorem ułamał mi nowiutki gotowy do kwitnienia pęd w miniaturce
- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
Dzięki Wando za miłe słowa ,też lubię te swoje parapety ,a w szczególności wtedy gdy jest na nich kolorowo, szkoda tylko ,że czasami musimy na to tak długo czekac, najczęściej oko cieszą phalaenopsisy ,a czt te inne jeszcze zkwitną to zobaczymy,jak nadazie tylko dendrobium Phalaenopsis uszczęśliwiło mnie swoimi pąkami ,czekam aż sie rozwiną.Cambie na razie nie chcą mnie zaszczycić kwiatami.
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31