Gram w zielone...
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Kasiu,cuda same tu masz.Gdybym nie miała fiołków,to patrząc na Twoje na pewno zachorowałabym na całego!Piękne!A ostatnia fotka to chyba rzeczywiście eszynantus...
A teraz małe zapytanko kompletmie nie na temat:czy mogłabyś pokazać mi ,jak masz upiętą tą falbanę nad oknem?Bo strasznie mi się podoba
A teraz małe zapytanko kompletmie nie na temat:czy mogłabyś pokazać mi ,jak masz upiętą tą falbanę nad oknem?Bo strasznie mi się podoba
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
Fiołki rzeczywiście miałam ładne ale zachciało mi się zmian i teraz mam tylko dwa kolorki. ... ale mam nadzieję że niedługo będzie ich więcej. Najbardziej boleje nad takim zwyklym niebieskim z żółtym środeczkiem, ale nic może gdzieś takiego znajdę, na razie mam posadzone (wczoraj) listki dwóch nowych kolorków
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jestem pod wrażeniem :P śliczne cudeńka :P
Kiedyś nie miałam żadnego fiołka chyba dlatego że mam miała zastawione parapety
To były jedne i te same kwiatki odmłodzone a teraz i mnie coś bierze :P
Właśnie byliśmy u Cioci i skubnęłam jej jednego fiołka liska granatowego :P
Mam nadzieję że coś mi wyrośnie :P co to forum robi z ludzi :P pierwsze co to się szuka czegoś nowego :P
Będę śledziła Twój wątek :P bo jestem ciekawa co nam jeszcze pięknego pokarzesz :P
Zapowiada się obiecująco :P
Kiedyś nie miałam żadnego fiołka chyba dlatego że mam miała zastawione parapety
To były jedne i te same kwiatki odmłodzone a teraz i mnie coś bierze :P
Właśnie byliśmy u Cioci i skubnęłam jej jednego fiołka liska granatowego :P
Mam nadzieję że coś mi wyrośnie :P co to forum robi z ludzi :P pierwsze co to się szuka czegoś nowego :P
Będę śledziła Twój wątek :P bo jestem ciekawa co nam jeszcze pięknego pokarzesz :P
Zapowiada się obiecująco :P