czyli czekamy na cudPriam pisze: Tylko cud może nam pozwolić na awans z grupy.
Konkurs - Najlepszy kibic
- judyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja już nic nie powiem, mam wrażenie, że dla naszych trenerów i szkoleniowców zawsze najodpowiedniejszym momentem na eksperymentalne zmiany, nowe układy i ustawienia są najważniejsze mecze,jakby wczesniej bidulki nie mieli czasu rozkminić tego, są zajęci występami w reklamówkach .. nie wierzę w cuda...do kitu!
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
A ja chyba zacznę kibicować Turcji po tym, jak Czechów wyrywających najpierw 2:0 rozwałkowali na 2:3. W ostatnich minutach meczu i jeszcze bez bramkarza na koniec .
Tak się powinno walczyć na boisku Ambitnie, do końca, z honorem
Na szczęście poza naszymi piłkarzami mamy jeszcze innych trzymających poziom. Kubica, Gollob, siatkarki i siatkarze. Tu sie dzieje coś dobrego....
Pozdrawiam,
Aha, P.S. Polska - Chorwacja 2:0. W cuda nie wierzę ale nadzieję zawsze mam ;).
Tak się powinno walczyć na boisku Ambitnie, do końca, z honorem
Na szczęście poza naszymi piłkarzami mamy jeszcze innych trzymających poziom. Kubica, Gollob, siatkarki i siatkarze. Tu sie dzieje coś dobrego....
Pozdrawiam,
Aha, P.S. Polska - Chorwacja 2:0. W cuda nie wierzę ale nadzieję zawsze mam ;).
Mysza
'Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.' Albert Einstein
'Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.' Albert Einstein
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No nie da się ukryć że Turcy wymiatają. Aż nie dowierzałem że tak można - mimo że Czesi są naszymi sąsiadami to ja od 1 minuty byłem za Turkami i jak się okazało słusznie im kibicowałem
Wracając do Polski to wydaje mi się że za wszelką cenę będą chcieli wygrać więc stawiam na 2:0 lub 3:1 (jeżeli Chorwaci wypuszczą drugi skład- a na to liczę). Oby Austria wygrała z Niemcami!! Chociaż 1:0
Wracając do Polski to wydaje mi się że za wszelką cenę będą chcieli wygrać więc stawiam na 2:0 lub 3:1 (jeżeli Chorwaci wypuszczą drugi skład- a na to liczę). Oby Austria wygrała z Niemcami!! Chociaż 1:0
Chorwacja wystawiła drugi skład. Tyle, że dla naszych to bez różnicy. Równie do bani grają
Jakoś dotrwam do końca meczu choć to denerwujące ;)
No i właśnie nam wkopali
Jakoś dotrwam do końca meczu choć to denerwujące ;)
No i właśnie nam wkopali
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
I po "ptokach"
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
Oj tam, ....
Przecież tak naprawdę w naszych piłkarzy nie można na razie wierzyć tak bezgranicznie i do końca. (Wierzę, że tylko na razie... ;))
Za pare latek może, jak się mentalność naszych chłopców zmieni, pod wpływem takich ludzi jak Leo....
No przecie sam Leo i sam Boruc meczu nie dadzą rady wygrać .
Głowy do góry, przed nami Olimpiada, a wcześniej jeszcze liga świartowa w siatce i F1 i w ogóle.....
Przecież tak naprawdę w naszych piłkarzy nie można na razie wierzyć tak bezgranicznie i do końca. (Wierzę, że tylko na razie... ;))
Za pare latek może, jak się mentalność naszych chłopców zmieni, pod wpływem takich ludzi jak Leo....
No przecie sam Leo i sam Boruc meczu nie dadzą rady wygrać .
Głowy do góry, przed nami Olimpiada, a wcześniej jeszcze liga świartowa w siatce i F1 i w ogóle.....
Mysza