Nieziemski świat Małgosi
- platynka80
- 500p
- Od: 8 cze 2008, o 22:32
- Narine
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 paź 2007, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu - i ja się dołączam do powitania
Jestem niezmiernie ciekawa jak rozlokowałaś taką ilość storczyków .. więc też czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia.
Jestem niezmiernie ciekawa jak rozlokowałaś taką ilość storczyków .. więc też czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia.
Pozdrawiam
Ogrodowe impresje
Ogrodowe impresje
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Cię Małgonia. Widzę,że założyłaś swój wątek wiec od razu przybieglam do Ciebie. Gosiu szczena mi opadła.Ty mówiłaś o moim ogrodzie a ja nie mogę wprost uwierzyć. Tyle okazów i takich cudności to ja na oczy nie widziałam. Ale napatrzeć sie nie mogę. Piękne storczyki, juz o ilości nie wspomnę. Gdzie to są takie bloki , że mają takie duże mieszkania? Buziaki dla Ciebie i z pewnościa u Ciebie zagoszczę częściej. Pa miłego dnia życzę.Oczywiście czekam i ja na kolejne fotki
Witaj wśród swoich
hello. piękna Twoja kolekcja pogratulować należy i spytać o receptę na takie okazy .pozdrawiam
martuś
Jestem zawstydzona , dziękuję za odwiedziny i pochwały .
Recepta , ponoć jest jedna , kochać to czym się zajmujemy
Witaj Gosiu , mieszkanie wielkie? Właśnie budują naprzeciwko apartametowce . A mieszkam na Piekarach B.
Na prawdę dziękuje Wam bardzo za miłe słowa i podziw , to strasznie miłe .
Popróbowałam zrobic pare zdjęc ale nie wychodzą dobrze , za oknem takie słonce , więc wybaczcie ,że trochę za ciemne i nie wyraźne.
tu są cambrie , część sabotków , niżej trochę różności i średniaki phalaenopsis gdzie niegdzie hoye maluszki, a niżej część żłobka fiołkowego
na oknie catleyaste , a niżej przede wszystkim phalaenopsis kwitnące i dendrobia
to część drugiego regału na którym goszczą maluszki , jest ich naprawdę sporo , choć wcale na to nie wygląda
a to wiszące królestwo , tu są phalaenopsis i stanhopee , w dużych koszach mieszczą się po trzy doniczki
oczywiście i dzbanecznik zawisł tu
to część kwitnących
ten kwitnie u góry ,czyli w koszu , musiałam użyć lampy błyskowej
ten też należy do górnych , kwitnie nieprzerwanie od półtora roku , ale tylko jednym kwiatkiem, za to delikatnie pachnie cytrynowo-kwiatowo w słoneczne dni
Recepta , ponoć jest jedna , kochać to czym się zajmujemy
Witaj Gosiu , mieszkanie wielkie? Właśnie budują naprzeciwko apartametowce . A mieszkam na Piekarach B.
Na prawdę dziękuje Wam bardzo za miłe słowa i podziw , to strasznie miłe .
Popróbowałam zrobic pare zdjęc ale nie wychodzą dobrze , za oknem takie słonce , więc wybaczcie ,że trochę za ciemne i nie wyraźne.
tu są cambrie , część sabotków , niżej trochę różności i średniaki phalaenopsis gdzie niegdzie hoye maluszki, a niżej część żłobka fiołkowego
na oknie catleyaste , a niżej przede wszystkim phalaenopsis kwitnące i dendrobia
to część drugiego regału na którym goszczą maluszki , jest ich naprawdę sporo , choć wcale na to nie wygląda
a to wiszące królestwo , tu są phalaenopsis i stanhopee , w dużych koszach mieszczą się po trzy doniczki
oczywiście i dzbanecznik zawisł tu
to część kwitnących
ten kwitnie u góry ,czyli w koszu , musiałam użyć lampy błyskowej
ten też należy do górnych , kwitnie nieprzerwanie od półtora roku , ale tylko jednym kwiatkiem, za to delikatnie pachnie cytrynowo-kwiatowo w słoneczne dni
Pozdrawiam cieplutko Małgosia.
- Wanda
- Od: 29 mar 2008, o 11:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jestem w szoku! Małgosiu, ty mieszkasz, jak w kwiaciarni! Wspaniale, bardzo bym tak chciała, ale Wojtek, mimo, że też zachwycił się storczykami i udaje, że nie widzi, gdy coś nowego przytargam, to na pewno nie zamontował by mi haków pod sufitem, a regaliki musiała bym sama kupić i przytargać. On jest antytalent do domowego majsterkowania i wbicie gwoździa w ścianę, to już wielki problem.
Asiu to blisko
Gosiu nie ma sprawy , myślę że na pewno zobaczysz na własne oczy , a co do spotkania to świetny pomysł.
Wanda wiercenie dziur to pestka , sama możesz to zrobić (ale z doswiadczenia wiem , że facetowi nie można pokazac ,że się wszystko umie ) , Regały to stare meble , z meblościanki . Sama poodrywałam płyty z tyłu. Z resztą ja lubię przemeblowania i różne dziwne prace .
Gosiu nie ma sprawy , myślę że na pewno zobaczysz na własne oczy , a co do spotkania to świetny pomysł.
Wanda wiercenie dziur to pestka , sama możesz to zrobić (ale z doswiadczenia wiem , że facetowi nie można pokazac ,że się wszystko umie ) , Regały to stare meble , z meblościanki . Sama poodrywałam płyty z tyłu. Z resztą ja lubię przemeblowania i różne dziwne prace .
Pozdrawiam cieplutko Małgosia.