Nieziemski świat Małgosi

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
platynka80
500p
500p
Od: 8 cze 2008, o 22:32

Post »

ja byłam w Łańcucie wczoraj... Małgosiu, zrobisz nam foto Twoich regałów storczykowych???
platynka :)
Awatar użytkownika
Narine
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2007, o 20:51
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Małgosiu - i ja się dołączam do powitania Obrazek
Jestem niezmiernie ciekawa jak rozlokowałaś taką ilość storczyków :roll:.. więc też czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Cię Małgonia. Widzę,że założyłaś swój wątek wiec od razu przybieglam do Ciebie. Gosiu szczena mi opadła.Ty mówiłaś o moim ogrodzie a ja nie mogę wprost uwierzyć. Tyle okazów i takich cudności to ja na oczy nie widziałam. Ale napatrzeć sie nie mogę. Piękne storczyki, juz o ilości nie wspomnę. Gdzie to są takie bloki , że mają takie duże mieszkania? Buziaki dla Ciebie i z pewnościa u Ciebie zagoszczę częściej. Pa miłego dnia życzę.Oczywiście czekam i ja na kolejne fotkiObrazek
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
marta83
100p
100p
Od: 23 kwie 2008, o 10:41

Witaj wśród swoich

Post »

hello. piękna Twoja kolekcja pogratulować należy i spytać o receptę na takie okazy .pozdrawiam
martuś
Awatar użytkownika
AUREA
100p
100p
Od: 1 sie 2008, o 21:15

Post »

Jestem :oops: zawstydzona , dziękuję za odwiedziny i pochwały .
Recepta , ponoć jest jedna , kochać to czym się zajmujemy :D

Witaj Gosiu , mieszkanie wielkie? Właśnie budują naprzeciwko apartametowce . A mieszkam na Piekarach B.

Na prawdę dziękuje Wam bardzo za miłe słowa i podziw , to strasznie miłe .
Popróbowałam zrobic pare zdjęc ale nie wychodzą dobrze , za oknem takie słonce , więc wybaczcie ,że trochę za ciemne i nie wyraźne.

Obrazek

tu są cambrie , część sabotków , niżej trochę różności i średniaki phalaenopsis gdzie niegdzie hoye maluszki, a niżej część żłobka fiołkowego

Obrazek

na oknie catleyaste , a niżej przede wszystkim phalaenopsis kwitnące i dendrobia

Obrazek

to część drugiego regału na którym goszczą maluszki , jest ich naprawdę sporo , choć wcale na to nie wygląda

Obrazek

a to wiszące królestwo , tu są phalaenopsis i stanhopee , w dużych koszach mieszczą się po trzy doniczki

Obrazek

oczywiście i dzbanecznik zawisł tu

Obrazek

to część kwitnących

Obrazek

ten kwitnie u góry ,czyli w koszu , musiałam użyć lampy błyskowej

Obrazek

ten też należy do górnych , kwitnie nieprzerwanie od półtora roku , ale tylko jednym kwiatkiem, za to delikatnie pachnie cytrynowo-kwiatowo w słoneczne dni
Pozdrawiam cieplutko Małgosia.
x_o-n
1000p
1000p
Od: 5 maja 2008, o 07:38

Post »

Małgosiu - WOW - ;:111 ;:109

Ja mieszkam niedaleko Legnicy :)
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

O Matko i corko. Taka kolekcja ile Ty tego masz ja nie wytrzymam. Koniecznie kiedyś musimy sie spotkać -bardzo bym chciała na własne oczy to zobaczyć. Buziaki.
Orion a gdzie gokładnie -jeśli można spytać.To moze spotkamy sie ktoregoś dnia- trzeba to przemysleć , jak mówicie dziewczyny???Obrazek
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
Wanda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 mar 2008, o 11:44

Post »

Jestem w szoku! Małgosiu, ty mieszkasz, jak w kwiaciarni! Wspaniale, bardzo bym tak chciała, ale Wojtek, mimo, że też zachwycił się storczykami i udaje, że nie widzi, gdy coś nowego przytargam, to na pewno nie zamontował by mi haków pod sufitem, a regaliki musiała bym sama kupić i przytargać. On jest antytalent do domowego majsterkowania i wbicie gwoździa w ścianę, to już wielki problem.
x_o-n
1000p
1000p
Od: 5 maja 2008, o 07:38

Post »

Giga w Chojnowie. 17 km od Legnicy. Właśnie siedzę na Twoim wątku i się zachwycam :)
Awatar użytkownika
AUREA
100p
100p

Post »

Asiu to blisko :D
Gosiu nie ma sprawy , myślę że na pewno zobaczysz na własne oczy , a co do spotkania to świetny pomysł.
Wanda :D wiercenie dziur to pestka , sama możesz to zrobić (ale z doswiadczenia wiem , że facetowi nie można pokazac ,że się wszystko umie :D ) , Regały to stare meble , z meblościanki . Sama poodrywałam płyty z tyłu. Z resztą ja lubię przemeblowania i różne dziwne prace :D .
Awatar użytkownika
carol1
500p
500p
Od: 4 cze 2008, o 20:31

Post »

Niesamowita kolekcja, czekam na kolejne zdjecia, a teraz poprzeglądam Twoją kolekcje jeszcze kilka razy :)
Awatar użytkownika
marta c
200p
200p
Od: 7 cze 2008, o 01:37

Post »

No ja nie moge ,to ty nie tyle w kwiaciarni mieszkasz tylko w jakims ogrodzie botanicznym ale najlepsze slowo to chyba RAJ.Oczy mi praktycznie z "orbit"wyszly jak zobaczylam tyle pieknosci i ze wszystko sie miesci w 70 m,kw.
Pozdrawiam cieplutko,na pewno czesto będę cie odwiedzac.
Awatar użytkownika
AUREA
100p
100p

Post »

carol1 marta c witam Was :D bardzo mi miło .

Teraz troszkę zdjęć cambrii

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Najwspanialsze jest to ,że zawsze któraś kwitnie i wszystkie pachną , delikatnie , ale pachną :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”