W odwiedziny do Kariny ;-) Onak
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Z Dorką, z Dorką - ZAPEWNIAMariel pisze:Albo mi się z Dorką pomyliłaśOnak pisze:He he he, być może
Witaj Onaczku!!
Gdzie byłaś jak Cię z nami nie było?
Ładnie to tak opuszczać forum bez słowa wyjaśnienia?? My tu się martwimy i nawet prywatnego detektywa chcemy wynajmować... oj... poprawi nam się Onaczek?
Witam i przesyłam dużo chociaż deszczyk też jest potrzebny,akurat przestało padać!Gazanie masz wspaniałe,moje w ubiegłym roku wytrzymały do pierwszych przymrozków A i ładnie jest u ciebie !
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- Onak
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lip 2006, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Katarzynko - brawo, zgadłaś!! To Maciejka!
Amlos i Dorko - obiecuję poprawę, mnóstwo zajęć, praca mgra, obowiązki w pracy i ..zdrowie nie pozwalało mi na częste wizyty tu ale ofkors obiecuję się poprawić!
Akilegna i Andzio - dzięki za otuchę i miłe słowa pozdrawiam ciepło!
Amlos i Dorko - obiecuję poprawę, mnóstwo zajęć, praca mgra, obowiązki w pracy i ..zdrowie nie pozwalało mi na częste wizyty tu ale ofkors obiecuję się poprawić!
Akilegna i Andzio - dzięki za otuchę i miłe słowa pozdrawiam ciepło!
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
- Onak
- Kontakt:
Witaj Nelu! Pozdrawiam Cię cieplutko
A tu kompozycja w skrzynkach -w tym roku, postanowiłam nie dawać skrzyń od strony zewnętrznej balkonu, tylko od środka, żeby podziwiać i cieszyć się kwiatami
No i pięknie.. tak się zaczytałam w postach Waszych,że spaliłam ziemniaki.... siwo w kuchni, siwo w domciu... ni ma źmioczków, ni mo...
A tu kompozycja w skrzynkach -w tym roku, postanowiłam nie dawać skrzyń od strony zewnętrznej balkonu, tylko od środka, żeby podziwiać i cieszyć się kwiatami
No i pięknie.. tak się zaczytałam w postach Waszych,że spaliłam ziemniaki.... siwo w kuchni, siwo w domciu... ni ma źmioczków, ni mo...
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
-
- Onak
- Kontakt:
Kuźde, no żyję, ale wątróbkę chyba muszę jeść z bagietką he he he.. kuchnia cała, nawet na klatce śmierdzi, hihihih... ale jajka! Szał normalnie, jak się dorwę do forum teraz to już nawet zapach spalenizny mnie nie rusza
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
-