Różności doniczkowe -Agii
- deissy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Ah Ci nasi M. .Mój się poddał na razie.Ale fiołki maja coś takiego w sobie że nie da się ich nie kochać Moje mimo że strajkują co chodzi o kwitnienie to i tak je uwielbiam.Poczytałam na forum i za radami innych forumowiczek,zaczęłam podlewać je przegotowana odstaną woda.Oczywiście na podstawek,i biały się odwdzięczył zakwitł.Co prawda tylko na razie dwa kwiatuszki ma,ale nareszcie coś się ruszyło.
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
z tego co ja się orientuje to połowa mężów naszych forumowiczek ma takie samo zdanie na nasz temat ( nie wyłączając mojego M.) mój tylko boi się to głośno powiedzieć ,bo wie coby go czekało .....odrąbany od stołu i łoża tylko prawdopodobnie prędzej ten "stół" by go zabolałAgii pisze:No widzisz a ja pochodzę z Piątnicy Rodzice moi tam mieszkają
deissy mi też coraz bardziej fiołki się podobają Jak mówię mojemu M o fiołkach to stwierdził że największego to mam ... ale w głowie
a zieloności fajowe
- Agii
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga kupiłam w sumie już w tym roku 4 grudniki Jeden jest kremowo -żółty kupiony w Kauflandzie, 2 z biedrony wygląda mi też na krem a drugi albo róż albo malina( ma ciemno różowe pączki ,ciemniejsze niż mój "stary " różowy) no i jeszcze dzisiaj znalazłam malinowy. Niebawem wrzucę fotki tylko baterie do aparatu kupię
bayaga ja mojemu M dałam wybór albo przestanie gderać o kwiatkach albo ptaki wstawię do sypialni i skończy się dłuuugie spanie bo one się drą od świtu . Nie no tak poważnie to nie jest taki zły czasami coś zielonego przyciągnie do domu jak np. storczyki. Jak znosi datury do piwnicy to sie odgraża tylko że mi je pewnego dnia randapem podleje
bayaga ja mojemu M dałam wybór albo przestanie gderać o kwiatkach albo ptaki wstawię do sypialni i skończy się dłuuugie spanie bo one się drą od świtu . Nie no tak poważnie to nie jest taki zły czasami coś zielonego przyciągnie do domu jak np. storczyki. Jak znosi datury do piwnicy to sie odgraża tylko że mi je pewnego dnia randapem podleje