Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2009
Zosiu i Andrzeju-oszałamiająca kolekcja róż...... Jak nazywa się ta czwarta ?Austinka???
Magdalena pozdrawia
Zapraszam do ogrodu
Zapraszam do ogrodu
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu moje krzaczory też mi się podobają i dlatego z wielką przyjemnością pracuję przy nich , chociaż czasami kłują co nieco , ale rany szybko się goją . Jeszcze mam inne odmiany , muszę wkleić resztę zdjęć , dziś nam brakło czasu , może jutro .
Całuski
Całuski
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Jakże nam miło powitać kolejną Jolę i zaprosić do obejrzenia 1 części , jeśli masz troszkę czasu , bo chyba warto .
Całuski od nas
Całuski od nas
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Madziu muszę poprosić o podanie nazw moich krzaków , bo gdy je kupowałam , po prostu nie interesowały mnie nazwy tylko prezentacja kwiatu . Ale w niedługim czasie podam Ci nazwę . A jeśli byś mogła podpowiedzieć , gdzie można kupić te piękne hosty , bo jak zamknę oczy , to cały czas je widzę i marzę o kupnie choć kilku odmian .
Izuniu bardzo ładne są te pomarańczowe , długo kwitną , ale czasami dopada je mączniak . Teraz dostałam piękne pnące do wsadzenia na wiosnę . Widziałam je w katalogu , jak zaczną kwitnąć to zrobię im zdjęcia . Zresztą sporo zdjęć mam jeszcze do wklejenia , jutro może mi się uda to sobie jeszcze inne lukniesz .
Dziękujemy Joluniu za życzenia i również Tobie życzymy wszystkiego najlepszego w Nowym Roku . Oby tylko te piękności przetrzymały te mrozy , bo ich nie okryłam z braku czasu . Dziś po południu dopiero troszkę sypnęło śniegiem , ale mrozu już nie ma dużego .
Pozdrawiam cieplutko
Izuniu bardzo ładne są te pomarańczowe , długo kwitną , ale czasami dopada je mączniak . Teraz dostałam piękne pnące do wsadzenia na wiosnę . Widziałam je w katalogu , jak zaczną kwitnąć to zrobię im zdjęcia . Zresztą sporo zdjęć mam jeszcze do wklejenia , jutro może mi się uda to sobie jeszcze inne lukniesz .
Dziękujemy Joluniu za życzenia i również Tobie życzymy wszystkiego najlepszego w Nowym Roku . Oby tylko te piękności przetrzymały te mrozy , bo ich nie okryłam z braku czasu . Dziś po południu dopiero troszkę sypnęło śniegiem , ale mrozu już nie ma dużego .
Pozdrawiam cieplutko
Spis wątków
Spis wątków
Zosiu ale mnie pocieszyłaś ja również nie przykładałam uwagi co do nazw,tylko efektu i tego czy mi się podoba.Ale na tym forum to ciutkę wstyd,widząc jak inni mają głowy do nazewnictwa roślin
Odnośnie moich zdjęć z hostami,to niestety nie mam z nimi nic wspólnego.....znalazłam je na angielskich stronkach w necie i po prostu musiałam je wkleić....czy się to komuś podoba czy nie no bo jak tu się nie podzielić takimi widokami
Wpadłam po uszy w hostomanię Pozdrawiam cieplutko
U nas -4
Odnośnie moich zdjęć z hostami,to niestety nie mam z nimi nic wspólnego.....znalazłam je na angielskich stronkach w necie i po prostu musiałam je wkleić....czy się to komuś podoba czy nie no bo jak tu się nie podzielić takimi widokami
Wpadłam po uszy w hostomanię Pozdrawiam cieplutko
U nas -4
Magdalena pozdrawia
Zapraszam do ogrodu
Zapraszam do ogrodu
- andriu53
- 1000p
Madziu mam troszkę za dużo odmian , żeby wszystkie zapamiętać . Jak pójdę kiedyś na emeryturę i będę miała dużo czasu , to postaram się zapamiętać wszystkie nazwy .Kilka host kupiłam sobie w biedronce , jak nie zmarzły , to będę się nimi cieszyć w tym sezonie . Chętnie wymieniłabym inne kwiaty na hosty takie , których nie posiadam .
Całuski
Całuski
Spis wątków
Spis wątków