...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.2
Te babcie tak chyba mają Moja przyjechała i przesadziła karłową różyczkę bo jej się nie spodobało miejsce gdzie poprzednio rosła.
Cynthio widzę, że nie ja jedna Ciebie szukałam. Chowasz się jak te moje jaszczurki z parku jurajskiego Wychodzą i wygrzewają na kamieniach kiedy mnie nie ma.
;:91
A Ty kiedy się powygrzewasz na słoneczku? Czy Oskarek ma jeszcze strupolki?
Cynthio widzę, że nie ja jedna Ciebie szukałam. Chowasz się jak te moje jaszczurki z parku jurajskiego Wychodzą i wygrzewają na kamieniach kiedy mnie nie ma.
;:91
A Ty kiedy się powygrzewasz na słoneczku? Czy Oskarek ma jeszcze strupolki?
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
- EdytaB
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiesz co to są błędy moje jeszcze z czasów kiedy nie znałam jej tak dobrze a teściowej nie wierzyłam że moze być ktoś aż tak.... e nie ma o czym pisać długo by opowiadać....Cynthia pisze:Edytko czy wy nie macie podzielaonego ogódka na Twój i babci
Dlaczego ona przesadza roślinki na Twojej połowie
Zawsze sobie powtarzam , że przecież i tak wszystko zostanie.... (chociaż prababcia swojej córce podlewała kwiaty wrzątkiem więc nie wiem co tej odbije)Psychiatra potrzebny
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Alinko dołączyłam w stopce nowy wątek więc teraz powinno być łatwiej
A Oskar jeszcze się strupków nie pozbył ,chociaż już poprzysychały...do końca tygodnia na pewno siedzimy w domu i wyjemy do słońca za oknem
Aguś u mnie niektóre tulipanki niedługo się wybarwią ale niektóre jeszcze mają pączki głęboko między listkami A jak je kupowałam to termin kwitnienia miały mieć ten sam
Edytko musisz wziąć na wstrzymanie...moja mama co prawda nic mi nie przesadza ale wszystko co sadzę nie bardzo jej się podoba , natomiast zawsze mi wciska jakieś rośliny ,które ona bardzo lubi i mówi ,że to powinnam na działce mieć Nie można jej przetłumaczyć ,że to moja działka i ja chcę mieć po swojemu bo zaraz się obraża Teraz tylko jej słucham i nie komentuję...
Jolu nie mam pojęcia ,które to korzeniaste Będę musiała poczytać na googlach
Dzięki za informację
Dzisiaj skoczyłam na moment do Obi i kupiłam jeszcze jedną sasankę a obok pod Carefurem jest takie malutkie stoisko z kwiatkami i były sasanki,piękne i wyrośnięte po 3 złote
Wzięłam malutką ale za to troszkę postrzępioną
Potem wrzucę zdjęcie.
A Oskar jeszcze się strupków nie pozbył ,chociaż już poprzysychały...do końca tygodnia na pewno siedzimy w domu i wyjemy do słońca za oknem
Aguś u mnie niektóre tulipanki niedługo się wybarwią ale niektóre jeszcze mają pączki głęboko między listkami A jak je kupowałam to termin kwitnienia miały mieć ten sam
Edytko musisz wziąć na wstrzymanie...moja mama co prawda nic mi nie przesadza ale wszystko co sadzę nie bardzo jej się podoba , natomiast zawsze mi wciska jakieś rośliny ,które ona bardzo lubi i mówi ,że to powinnam na działce mieć Nie można jej przetłumaczyć ,że to moja działka i ja chcę mieć po swojemu bo zaraz się obraża Teraz tylko jej słucham i nie komentuję...
Jolu nie mam pojęcia ,które to korzeniaste Będę musiała poczytać na googlach
Dzięki za informację
Dzisiaj skoczyłam na moment do Obi i kupiłam jeszcze jedną sasankę a obok pod Carefurem jest takie malutkie stoisko z kwiatkami i były sasanki,piękne i wyrośnięte po 3 złote
Wzięłam malutką ale za to troszkę postrzępioną
Potem wrzucę zdjęcie.
Pozdrawiam słonecznie - Baśka