W moim ogrodzie ..
Re: W moim ogrodzie ..
Wszystkie Jeż przychodził na jabłuszka i inne smakołyki , zaskroniec - Karol mieszka od paru lat , a może to Karolowa ? Byly dwa , ale w tym roku pokazywał się tylko jeden . Sowa; złapana : była wieczorkiem Młodziutka jeszcze
A tutaj jeszcze Glucio z Karolem - ciekawe czy wiedziały o sobie czy ciepełko było ważniejsze I jeszcze parę ptaszków
Pozdrowionka
A tutaj jeszcze Glucio z Karolem - ciekawe czy wiedziały o sobie czy ciepełko było ważniejsze I jeszcze parę ptaszków
Pozdrowionka
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj DOROTKO, piękne zdjęcia pokazujesz, mamy podobny areał do obrobienia w ogrodzie, w moim znaczną część zajmuje trawnik, oczywiście kwiaty również, ogród bez kwiatów, nie jest ogrodem.
- amatorka015
- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gdybym ja miała zaskronce w ogródku to juz nawet bym do niego nie weszła
Strasznie duzo gosci cie odwiedza:)
piekne roslinki posiadasz pozdrawiam
Strasznie duzo gosci cie odwiedza:)
piekne roslinki posiadasz pozdrawiam
-
- 100p
- Od: 5 paź 2011, o 19:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
jejku, jak ja uwielbiam połączenia żółci i czerwieni w kwiatach.. przepiękne masz te liliowce.. ja - początkujący ogrodnik- nawet nie wiedziałam ze jest tyle odmian... muszę więcej was podpatrywać:)
- Karolina__
- Od: 22 lip 2009, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko prześliczne liliowce, chylę czoła
Witajcie Długo tu mnie nie było ale sporo się wydarzyło i powoli zaczynam nadrabiać zaległości JojolaKarolinoDziękuję za odwiedziny Obiecywałam sobie ze nie kupię już liliowców , ale niestety jak maniactwo to się nie da już nic zrobić . I cały czas mało i mało ...Ale to jest na prawdę wspaniałe że czeka się aż zakwitnie ten nowy kwiat:)Pozdrawiam liliowcowo