W.o...Telefonach komórkowych
Nie do końca Aurynko jak jesteś w Anglii to kartę U2 masz cały czas w aparacie bo ona tak samo się doładowuje jak u nas np.Twoja karta a jak wracasz do Polski to wkładasz i doładowujesz sobie wtedy swoją kartę( ważna jest chyba trzy miesiące od ostatniego doładowania zależy od sieci) a U2 wyrzucasz bo w Polsce nie jest Ci już potrzebna.
A jeśli jadę do Anglii np. na 5-10lat a tutaj mam jeszcze umowę przez 2 lata i muszę doładowywać kartę co miesiąc za min. 30 zł? To co mam zrobić?Przemo pisze:Nie do końca Aurynko jak jesteś w Anglii to kartę U2 masz cały czas w aparacie bo ona tak samo się doładowuje jak u nas np.Twoja karta a jak wracasz do Polski to wkładasz i doładowujesz sobie wtedy swoją kartę( ważna jest chyba trzy miesiące od ostatniego doładowania zależy od sieci) a U2 wyrzucasz bo w Polsce nie jest Ci już potrzebna.
Je4żeli jedziesz do Anglii na 5-10 lat to zostaje Ci zerwanie umowy lub dogadanie się z operatorem a jak i z tego nic nie wyjdzie to kto będzie Cię po 10-u latach szukał jedź i już i zapomnij o umowie, chyba że zostawiasz w Polsce kogoś z rodziny z kogo mogą zdjąć twoje zadłużenie, jakie dokładnie masz warunki tej umowy i czemu aż na trzy lata?
W mixie plus podpisuje się umowę na 36 m-cy. Dostaje się gratis nowy telefon i nie trzeba płacić abonamentu. Trzeba jednak ładować co miesiąc kartę za min 30zł. Można np. za 100 i wówczas ten okres umowy automatycznie się skraca, bo to tak jakby zaliczyć 2m-ce w jednym.Przemo pisze:Je4żeli jedziesz do Anglii na 5-10 lat to zostaje Ci zerwanie umowy lub dogadanie się z operatorem a jak i z tego nic nie wyjdzie to kto będzie Cię po 10-u latach szukał jedź i już i zapomnij o umowie, chyba że zostawiasz w Polsce kogoś z rodziny z kogo mogą zdjąć twoje zadłużenie, jakie dokładnie masz warunki tej umowy i czemu aż na trzy lata?
Nalewka pisze:aagus pisze:[b]Nalewka[/b] pisze:Aagus, czegoś nie rozumiem, (...)
Przemku odpisuję dopiero teraz , bo (...)
1. Pytałam ja, Nalewka
2. Odpowiedź dostał Przemek
3. Przemek nie jest Nalewką, zapewniam
Upssssssssssssssssssssssssssss ....
...przepraszam Naleweczko , że wzięłam Cię za Przemka ...
...Przemku przepraszam , że wzięłam Cię za Nalewke ...
... zupełnie nie zauwazyłam
hehe swoją drogą tez się nieźle uśmiałam :P
Pozdrawiam Was ;)
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Szukaj tutaj:
http://www.instalki.pl/programy/download/sonyericsson/
i tutaj:
http://forum.gery.pl/index.php?showforum=401
http://www.instalki.pl/programy/download/sonyericsson/
i tutaj:
http://forum.gery.pl/index.php?showforum=401
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- pogotowie ogrodnicze
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 wrz 2005, o 18:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- biznesmarty
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 21 mar 2007, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Najciekawiej wygląda promocja Heyah
Tylko jeden warunek .Promocja Heyah "Magiczne doładowanie" - 200 minut gratis wymienialnych na 12000 SMS-ów za doładowanie telefonu!
Doładuj swoje konto przez Internet kwotą 50 zł lub większą, a otrzymasz 200 minut wymienialnych na 12000 SMS-ów! Z oferty można korzystać do 30 kwietnia br.
Trzeba mieć konto w mBanku.
http://mbank1.w.interia.pl
Przy okazji można zarobić
w ich Programie Partnerskim.
Więcej można znaleźć
tutaj
http://www.mbank1.cba.pl
8)
- Lizbona
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 4 maja 2007, o 21:20
- Kontakt:
Witam
Niedługo kończy mi się umowa z Orange i będę wymieniać aparat. Teraz posiadam Sony Erickson K300i i w zasadzie nie mam do niego zastrzeżeń, jednak...
1. chciałabym mieć możliwość wyboru melodii (sygnału) przychodzącego sms-a
2. chciałabym, żeby po nieodebranym połączeniu lub nieprzeczytanym sms-ie aparat mi o tym przypominał pikaniem.
znalazłam stronę sms.pl, gdzie dość obszernie wymienione są fukcje poszczególnych aparatów, jednak takich informacji w opisach nie znalazłam.
Pytam więc użytkowników telefonów czy ich aparaty posiadają coś takiego? Polecilibyście jakiś model? Na dodatek w takiej cenie bym domu na hipotekę dawać nie musiała...
Niedługo kończy mi się umowa z Orange i będę wymieniać aparat. Teraz posiadam Sony Erickson K300i i w zasadzie nie mam do niego zastrzeżeń, jednak...
2. chciałabym, żeby po nieodebranym połączeniu lub nieprzeczytanym sms-ie aparat mi o tym przypominał pikaniem.
znalazłam stronę sms.pl, gdzie dość obszernie wymienione są fukcje poszczególnych aparatów, jednak takich informacji w opisach nie znalazłam.
Pytam więc użytkowników telefonów czy ich aparaty posiadają coś takiego? Polecilibyście jakiś model? Na dodatek w takiej cenie bym domu na hipotekę dawać nie musiała...
Pozdrawiam - Joanna
To ma większość aparatówWitam
Z tym się nie spotkałem2. chciałabym, żeby po nieodebranym połączeniu lub nieprzeczytanym sms-ie aparat mi o tym przypominał pikaniem.
Jestem za SonyErickson W810i ja taki mami jestem bardzo zadowolony.znalazłam stronę sms.pl, gdzie dość obszernie wymienione są fukcje poszczególnych aparatów, jednak takich informacji w opisach nie znalazłam.
Pytam więc użytkowników telefonów czy ich aparaty posiadają coś takiego? Polecilibyście jakiś model? Na dodatek w takiej cenie bym domu na hipotekę dawać nie musiała... :roll
- Lizbona
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 4 maja 2007, o 21:20
- Kontakt:
Mój właśnie nie ma - najzabawniej jest jak pół autobusu łapie się za swoje aparaty bo do kogoś sms przyszedł... 8)Przemo pisze:To ma większość aparatów1. chciałabym mieć możliwość wyboru melodii (sygnału) przychodzącego sms-a
Ma to np. Motorola V235 - ale jej akurat nie za bardzo bym chciała... Nie ma podczerwieni.Z tym się nie spotkałem2. chciałabym, żeby po nieodebranym połączeniu lub nieprzeczytanym sms-ie aparat mi o tym przypominał pikaniem.
Dzięki - wezmę go pod uwagę jak nie znajdę "pikającego" aparatu...Jestem za SonyErickson W810i ja taki mami jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam - Joanna