Ogrody dwa
Re: Ogrody dwa
Wiem Dalu, na 100m było co robić, 800 wystarczy w zupełności do spełnienia wszystkich marzeń
Nie wiem jak mam to powiedzieć, ale właśnie M mi zwrócił uwagę, że posiadamy działkę o powierzchni 1800m2 , no cóż 800 czy 1800 da się jakoś obsadzić,więcej się zmieści
Dzięki, cieszyłam się z 800-et, a 1800 przerosło moje oczekiwania , a właściwie jak duża jest Twoja działeczka?
500m to kawał ziemi, no i w Twoim przypadku przepięknie zagospodarowany, jak widziałeś ja do niedawna nie miałam nawet tyle a i tak uważałam się za szczęściarę, a teraz...marzenia jednak się spełniają, czego i Tobie życzę z całego serca
- LaViol
- 500p
- Od: 11 lip 2010, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko, założyłaś i nic nie mówisz?
Jak to dobrze, że wytropiłam ;)
Uroczy ten mały... duży na pewno tez taki będzie
Jak to dobrze, że wytropiłam ;)
Uroczy ten mały... duży na pewno tez taki będzie
"Żyj prosto. Konsumuj mniej. Myśl więcej...", "Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym."
Aktualny Niedoskonały, ale mój cz.2
Wiolu cieszę się, że trafiłaś, jakoś tak nie lubię się narzucać, to taka moja zaleto-wada . Mam nadzieję, że będzie piękny, dużo pracy przede mną i dużo czasu, ale ja jestem cierpliwa
- LaViol
- 500p
- Od: 11 lip 2010, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jestem pewna, że będzie, bo cierpliwość to podstawowa cecha potrzebna przy ogrodzie
"Żyj prosto. Konsumuj mniej. Myśl więcej...", "Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym."
Iwonko, mały był fajny, ale ten duży (teraz to już wielki-1800m!) jest naprawdę uroczy :P
Przepięknie położony, ta rzeczka, te drzewa, te kamienie...Nie musiałabyś tam wiele robić, bo on już jest piękny
I jeszcze ten klimatyczny domek...
Przepięknie położony, ta rzeczka, te drzewa, te kamienie...Nie musiałabyś tam wiele robić, bo on już jest piękny
I jeszcze ten klimatyczny domek...
Dalu cieszę się, że podzielasz moje zdanie. Zakochałam się w tym miejscu od pierwszego wejrzenia, a trafiliśmy tam przypadkiem. Mieliśmy kupić dom w sąsiedniej wsi, niestety ktoś nas ubiegł, ale ponieważ w międzyczasie zdążyliśmy się zaprzyjaźnić z właścicielami i im było przykro, że to nie my kupimy ich dom więc postanowili obwieść nas po okolicy. Jak tylko znalazłam się za płotem wiedziałam, że to jest to i jeszcze dom to jakby brat bliźniak domu mojej babci. I jak tu nie wierzyć w przeznaczenie. Kiedyś słyszałam takie bardzo mądre powiedzenie, że na każdego gdzieś czeka jego dom, ten czekał na mnie. Nie zamierzam zamienić ogrodu w formalny, to nie moja bajka, jedyne nasadzenie jakie jest zagrożone to trawnik ale tylko trochę.
- zanna
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2008, o 22:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fotki z rzeczką w roli głównej są super! No wszystkie są świetne, ale rzeczka jest the best!!!
I łabądki i piuropusznik (chyba?) nad wodą. Klimatyczne.
Czy ten drugi brzeg jest niezabudowany, bo żadnych ludzkich wstrętnych wtrętów krajobrazowych nie widzę?
A pomyłka 800 i 1800... też bym się ucieszyła
I łabądki i piuropusznik (chyba?) nad wodą. Klimatyczne.
Czy ten drugi brzeg jest niezabudowany, bo żadnych ludzkich wstrętnych wtrętów krajobrazowych nie widzę?
A pomyłka 800 i 1800... też bym się ucieszyła