Moja familokowa oaza spokoju cz.6
- Olusia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz.6
To już nie ta sama działka
- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu te ścieżki to super pomysł i pięknie się prezentują Jest na czym oko zawiesić,a dalia faktycznie extra.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Tak, tak, Jadziu! Obie ścieżki są fajne, a ta przy warzywniaku szczególnie! cokolwiek zamierzałaś, to to co zrobiłaś jest świetne! Naprawdę, bardzo mi się podoba
A skąd wzięłaś te duże kamienie na środek ścieżki? Mówię teraz o tej przy warzywniaku
A skąd wzięłaś te duże kamienie na środek ścieżki? Mówię teraz o tej przy warzywniaku
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu melduję się w nowym wątku - puściutko zrobiło się na rabatkach, jutro to sobie zobaczę
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
OLU u Ciebie również nie ta sama działka ,gdyż już stoi na niej dom . Nie mozna wciąż na to samo patrzyć
IZO hmmm te kamienie nosiłam w rękach ,ale musiałam szukać takich płaskich . Na naszym terenie jest dużo wapieni nawet jak stawialiśmy altankę też dużo różnych kamieni zostało wykopanych ,wiec miałam z czego wybierać . Szkoda ,ze takich płaskich było tak mało inaczej zrobiłabym tak na całości
LUCYNKO cieszę sie ,że Ci sie u mnie podoba . Miałam takich dalii 2 karpy kupiłam je w OBI na wiosnę . Chociaż nie lubię pomponiastych to ta wyjątkowo mi się podobała
HALINKO cieszy mnie ,że sie Wam podoba moja ciężka praca chociaż efekt całości taki sobie
ROMCIU w niektórych miejscach jest czarna włóknina, a gdzie niegdzie czarna folia a czasem nic . Jak Ci się podoba to zrób sobie tez taką nie mam nic przeciwko
IWONKO pewnie ,że sobie obejrzysz . Mam nadzieję ,że Ci się spdoba moja nowa koncepcja
MARZANKO ja nigdzie nie uciekam zmieniam tylko stronki nic więcej a u Ciebie również nastąpiła zmiana
Byłam dziś w ogródku przy takiej pięknej pogodzie to grzech ,żeby siedzieć w domu . Porobiłam parę fotek a dalia dalej sobie kwitnie
IZO hmmm te kamienie nosiłam w rękach ,ale musiałam szukać takich płaskich . Na naszym terenie jest dużo wapieni nawet jak stawialiśmy altankę też dużo różnych kamieni zostało wykopanych ,wiec miałam z czego wybierać . Szkoda ,ze takich płaskich było tak mało inaczej zrobiłabym tak na całości
LUCYNKO cieszę sie ,że Ci sie u mnie podoba . Miałam takich dalii 2 karpy kupiłam je w OBI na wiosnę . Chociaż nie lubię pomponiastych to ta wyjątkowo mi się podobała
HALINKO cieszy mnie ,że sie Wam podoba moja ciężka praca chociaż efekt całości taki sobie
ROMCIU w niektórych miejscach jest czarna włóknina, a gdzie niegdzie czarna folia a czasem nic . Jak Ci się podoba to zrób sobie tez taką nie mam nic przeciwko
IWONKO pewnie ,że sobie obejrzysz . Mam nadzieję ,że Ci się spdoba moja nowa koncepcja
MARZANKO ja nigdzie nie uciekam zmieniam tylko stronki nic więcej a u Ciebie również nastąpiła zmiana
Byłam dziś w ogródku przy takiej pięknej pogodzie to grzech ,żeby siedzieć w domu . Porobiłam parę fotek a dalia dalej sobie kwitnie
- marzanka
- Od: 21 lut 2010, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cieszę się ,że nie uciekasz Jadziu .Róże jak zawsze piękne ja już moim ścięłam kwiaty
- JAKUCH
Mnie jeszcze żal ich ścinać a teraz takie fajne słoneczko świeci może się pootwierają
- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Jadzia, zrób zdjęcie całego krzaka Frezji, bo masz czym się pochwalić Piękny, zwarty, zdrowy
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- JAKUCH
BASIU patyczki dla Ciebie już dzis wsadzone fresja i burgund . Polka również się fajnie trzyma oby tak dalej . Nie mam go z jakiej strony walnąć i chyba będe musiała mu trochę chellatu dać[ mowa o Fresji] . Jutro jadę po zieloną różę chcesz jeszcze jedną
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam i melduje się w nowym wątku
Jadziu a co to w tych plastikowych butelkach rośnie ?
pozdrawiam
Jadziu a co to w tych plastikowych butelkach rośnie ?
pozdrawiam
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Jadziu-odmeldowuję się w nowym wątku,dlatego później,że było dużo
.Ścieżki naprawdę klasa lux,a dalia pomponikowa Franz Kafka cudna,będę wiosną szukać takiej,tym bardziej,że nie jest szczególnie rosła.
.Ścieżki naprawdę klasa lux,a dalia pomponikowa Franz Kafka cudna,będę wiosną szukać takiej,tym bardziej,że nie jest szczególnie rosła.