Storczyki Tomka
Re: Storczyki Tomka
Ładnie rosną odgałęzienia, mam nadzieję, że kwitnienia po zastosowaniu pasty będziesz miał obfite
Nie wiem czy tylko mi się nasuwa takie lekkie "bleee" na te oczka upaprane pastą (za każdym razem, nie tylko u Ciebie, żeby nie było ) niezłe mazidło z tego jest, no ale jak mają być efekty, to nawet sama bym się z chęcią w tym popaprała
Każdy kwiatek cieszy, więc te na dendrobium tez powinny czekam na rozkwit
Nie wiem czy tylko mi się nasuwa takie lekkie "bleee" na te oczka upaprane pastą (za każdym razem, nie tylko u Ciebie, żeby nie było ) niezłe mazidło z tego jest, no ale jak mają być efekty, to nawet sama bym się z chęcią w tym popaprała
Każdy kwiatek cieszy, więc te na dendrobium tez powinny czekam na rozkwit
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Moje storczykowe skarby
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zaczynam wierzyć w tę pastę... a raczej w jej działanie...
Aż dziw, że Masz białaska-uparciuszka. Przeważnie to one właśnie często i chętnie kwitną
Jeej...będą kwiatuszki na Chiyomi...Ależ się cieszę, będę mogła u Ciebie je podziwać przynajmniej...
Aż dziw, że Masz białaska-uparciuszka. Przeważnie to one właśnie często i chętnie kwitną
Jeej...będą kwiatuszki na Chiyomi...Ależ się cieszę, będę mogła u Ciebie je podziwać przynajmniej...
Co do upartego białaska. Po pierwszym kwitnieniu miał 3 keiki (z czego dwie przetrwały), dlatego domniemuję, że to go tak wymęczyło, że na następne kwitnienie musiałem tyle czekać.
- Agita
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kurczę, co w tych pastach musi być, że one TAK działają! I tak szybko! Lepiej chyba nie wiedzieć...
Ale efekty wspaniałe- ja zastosowałam domowej roboty mieszankę wybuchową z 7-10 dni temu i na razie nic się nie dzieje, a już bym chciała mieć takie widoki jak Ty ;) Trzymam kciuki, żeby wyrósł z tego gąszcz kwiatów
Ale efekty wspaniałe- ja zastosowałam domowej roboty mieszankę wybuchową z 7-10 dni temu i na razie nic się nie dzieje, a już bym chciała mieć takie widoki jak Ty ;) Trzymam kciuki, żeby wyrósł z tego gąszcz kwiatów
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Pączki rewelacyjne!
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!