Storczyki Kasi :]

Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Storczyki Kasi :]

Post »

Kasiu kolejny szczęśliwy storczyk ;:63
A te ciapki.. sama niedawno zadałam to pytanie na forum.. jak najbardziej naturalne, tak po prostu ma :wink:
Mój ciapate ma tez kwiatki kwiatki ;:136
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Awatar użytkownika
Maziuke
50p
50p
Od: 7 sty 2011, o 12:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piotrze, dziękuję :D
maribat dziękuję ;:196 i dziękuję za odpowiedź :) Przyznaję iż cieszę się iż to jego urok, bo bardzo mi się te ciapki podobają :wink: Ps.Jak masz na imię :oops:
Napiszę tak - zostawiłam na tydzień moje pociechy (normalnie oglądam je codziennie w poszukiwaniu cośków :;230 ) i co? Przed chwilą odkryłam trzy cośki :tan
Najbardziej cieszę się, że jeden cosiek jest na peloricu, bo to jedyny w mej kolekcji :tan

Obrazek
Peloricowy cosik :tan
Obrazek

A tutaj myślałam, że pojedyncze odbicie będzie, a tu proszę, jaka niespodzianka ;:224
Obrazek

Taaaaak się cieszę, że coś się zaczyna dziać :tan Może i do mnie wiosna zawita na dobre ;:224
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ha, cieszą te `cośki`; ciągle i ja podpatruję, dziś nawet mi się udało, ale to jeszcze takie mizeroty, że trudno określić co z tego będzie.

pozdrawiam- Marta ;:100
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

Piękny ten nowy Phal. Też takiego miałam... a kropki to coś normalnego, niektóre odmiany tak mają, szczególnie różowe.
Pieterek
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 6 lis 2010, o 15:30

Post »

I znów okazało się że nie tylko cambrię mam taką samą :lol: ale twój nowy różowiutki cud mam takiego samego tylko mój ma krótsze a szersze liście
Ja jak zobaczyłem swojego w ciapki poryczałem się że jest chory i poparzony po czym dowiedziałem się że to była jego natura(i tyle łez po nic :D )
Wszystkie twoje storczyki są do pozazdroszczenia ;:138
Awatar użytkownika
Petra
200p
200p
Od: 13 cze 2006, o 21:44

Post »

Widzę że ktoś się tu nam storczykowo rozszalał ;:224
kolekcja cudna i czekam na więcej ;:108
Awatar użytkownika
dorotakol
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 maja 2009, o 20:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu przyszłam z rewizytą popodziwiać na razie niewielką, ale bardzo dobrze zapowiadającą się kolekcję ;:138
Gratuluje każdego nowego pędu, przyrostu i rozgałęzienia ;:138 ;:138
Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Maziuke
50p
50p

Post »

Marto, czy to nowy przyrost czy 'zwykły' korzonek, to zawsze cieszy ;:108
Ciekawa jestem, co tam u Ciebie się pokazało ;:224 pewnie jeszcze 'chwila' i się dowiemy :P

Storczykowa cieszę się, że się podoba zwłaszcza iż to zakup mężczyzny, który na storczykach zna się, jak ja na budowie silnika w samochodzie :;230

Pieterek ciekawe czy jeszcze coś nas łączy :lol: Nie widziałam Twego wątku; czyżbyś jeszcze nie założył :twisted: Jeśli nie, to zakładaj szybciutko bym mogła u Ciebie podziwiać :P

Petra dziękuję; ja również czekam na więcej :lol: ale to dopiero po wypłacie :lol:

dorotakol miło mi iż mnie odwiedziłaś ;:196
dziękuję ;:196 Planuję teraz kupić coś innego niż Falki bądź Cambria, bo tak jakoś 'pospolicie' mam :lol: tylko nie bardzo wiem na co się zdecydować :roll:

Biały Phal. Den. już przekwitło, ale rozgałęzienia u reszty mi to wynagradzają :P
Dzisiaj odsłoniłam kilka oczek; ciekawa jestem czy to 'zmusi' je do rośnięcia :wink:
Myślałam nad keiki paste, ale nie jestem pewna czy jestem na to 'gotowa' :roll:
Aneczka_K
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 29 sty 2011, o 21:28

Post »

:wit Kasiu piekne storczyki u Ciebie rosna:D Tak patrze i patrze na Twoje fotki i dech zapiera:) Czy juz wiesz moze co to za Cambria ktora obydwie mamy ta sama? Sprawdzalam na tych stronach co podalas Pieterkowi ale jakos nie moge do zadnej przypasowac.
Awatar użytkownika
akwarybka
500p
500p
Od: 23 maja 2010, o 01:00

Post »

Kasiu ciesze się z Twoich ''cosiów'' razem z Tobą ;:138

Śliczny nowy nabytek :D

No u nas wiosna na całego ;:3 Widziałaś już te krokusy rozsiane po mieście? :;230
Awatar użytkownika
JoasiaM
200p
200p
Od: 13 wrz 2010, o 21:46

Post »

Kasiu jaki śliczny Twój nowy nabytek, a pędziki pięknie wyglądają, niech szybko rosną. ;:63
Pozdrawiam serdecznie. Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Maziuke
50p
50p

Post »

Dziękuję za odwiedziny ;:196

Aniu, niestety nie wiem, jaką ma oficjalną nazwę Cambria, przyznaję, że nawet jakoś szczególnie nie szukałam, ale może dziś się 'rozejrzę' ;)

Basiu, widziałam, widziałam - kilka nawet dziko rosnących u mnie w ogrodzie, a nigdy ich nie miałam :shock:
Gdyby nie ten paskudny wiatr, to faktycznie miałybyśmy wiosnę ;:3

Moje kwiaty jakieś dziwne są :roll:
Multiflower zrzucił starsze kwiaty i zostały mu dwa. Przez jakieś dwa tygodnie cisza, a dzisiaj rano otworzył pączka :roll:
Przekwitnięty bezimienny z basal keiki też jakby chciał się pokazać, bo widzę, że pączek na 'czubku' się zmienia.
Podwójnemu peloricowi rośnie kolejny listek, nowa gałązka na Den.Phal zatrzymała swój wzrost :roll:
Ech, one chyba same nie wiedzą o co im chodzi :wink:
Awatar użytkownika
akwarybka
500p
500p
Od: 23 maja 2010, o 01:00

Post »

Kasiu, nie przejmuj się na humory Twoich podopiecznych :wink: Słoneczko już zaczyna mocniej grzać, światełka nieco więcej, zaraz im przejdzie ;:3 . W razie czego zawsze możesz je profilaktycznie owrzeszczeć i postraszyć :;230 :;230 :;230
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”