Co Was denerwuje? - cz.2
- Katarzyna1969
- 500p
- Od: 26 sie 2010, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- grazka2211
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Co Was denerwuje?
A mnie denerwuje wiecznie narzekanie wszystkich na wszystko.Moje narzekanie też mnie wkurza
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- Aszka
- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
A mnie wkurza mój mąż którego wkurza latająca w samochodzie mucha.I którą musi koniecznie zabić.Kiedyś nas zabije
- Plumi
- Od: 20 cze 2011, o 14:53
Masz rację jest piękny,ale wyobraź sobie "Przybieżeli do Betlejem",albo"Barkę"w takim tempie.Zupełnie jakby puścić w zwolnionym tempie płytę.Po prostu zarzynają.Katarzyna1969 pisze:Marsz pogrzebowy[jako utwór] jest piękny, nie czepiaj się !!!
Kwiaty to resztki Raju.
- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
Wkurza mnie to, że z ojcem ustalam coś odnośnie ogródka, a potem matka robi mi wymówki, że ja coś zrobiłam zgodnie z tymi ustaleniami.
- Dzialeczka
- 500p
- Od: 28 kwie 2010, o 21:30
A mnie denerwuje pogoda. W Polsce leje, a tu od miesiąca ani kropli i upał nieludzki . Niczego nie można przesadzić, bo umiera błyskawicznie .
A mnie denerwują w sklepach puste pułki. Nie wiem czy zauważyliście ale w wiele sklepów zieje pustkami. Planuję że kupię konkretną rzecz a okazuje się że nigdzie jej nie ma. I po co nam wolnorynkowy handel? W zimę kupiłam szampon Shamtu który wreszcie mi odpowiadał a teraz się okazuje że już go nie ma na rynku. Wchodzę do sklepu zoologicznego a tam dosłownie puste półki Rozumiem że jest sezon urlopowy ale hurtownie mogły by się porozumiewać między sobą co do urlopów a nie wszystkie się zamykać w jednym terminie.
Puste pułki, mówisz... No ja wiem, że z naszą armią nie najlepiej, ale żeby aż tak źle?
- tralaluszy
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
Pozdrawiam - BabajAGA
MirekL szacun, choć wolałbym, żebyś nie owijał w bawełnę, ewentualnie objebywał papą... tylko od razu pisał, co jest źle i dlaczego.
Walczmy z tym czymś i nie dajmy się zagadać, że to my zwracający uwagę, jesteśmy Ci źli. Bo to przecież nieprawda? Prawda?
Walczmy z tym czymś i nie dajmy się zagadać, że to my zwracający uwagę, jesteśmy Ci źli. Bo to przecież nieprawda? Prawda?
OK, nie jestem aż taka ciemna aby nie zauważyć że zrobiłam błąd ortograficzny. Niestety jak się pisze od dłuższego czasu na forach to z czasem się przytępia ortografia. Człowiek zaczyna się zastanawiać jak powinno być poprawnie i w rezultacie sięga do słownika. Jeszcze nie widzieliście jak ludzie potrafią pisać a w szczególności młodzi. Życzę dalszej miłej zabawy.
Ano przytempia się....
No właśnie, jak widać problem jest taki, że nie sięga człowiek do słownika. A jak mówi, że sięga, to... tylko mówi.Bożi pisze:(...)Człowiek zaczyna się zastanawiać jak powinno być poprawnie i w rezultacie sięga do słownika. (...)Życzę dalszej miłej zabawy.
Dziękuję w imieniu swoim za życzenia. W końcu kultura musi być.
BTW- szacun za wyedytowanie swojego postu i poprawienie... Nie każdego stać na coś takiego. Pozdrawiam i nie dąsaj się za bardzo.