Skrętniki i inne kwiaty domowe daszki
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje skrętniki.
Witaj ;)
Toż to "wejście smoka" z takimi, cudnymi skrętnikami... Też je uwielbiam i mam kilkanaście kolorków
Gratuluję obfitych kwitnień
Toż to "wejście smoka" z takimi, cudnymi skrętnikami... Też je uwielbiam i mam kilkanaście kolorków
Gratuluję obfitych kwitnień
Przepiękne te Twoje skrętniki!!! Ile kolorów! Najbardziej podobają mi się te z pofalowanymi brzegami płatków.
Re: Kwiaty domowe.
Ile koloru nam zaserwowano tą prawie zimową porą!!! Cudna szczególnie ta najciemniejsza gloksynia - chyba rzadko spotykana.
A na ostatnim zdjęciu w tle widać piękną aglonemkę! Pokażesz z bliska?
O mało nie przegapiłam..
No poprzedni wątek wprawiał w osłupienie, ale teraz.. ja to z tych , co to oczyska im biegają za wszelkim kwieciem Tak więc tutaj to.. wątek dodaję do ulubionych
Ta kliwia .. z pięknymi, a do tego kwitnącymi przyrostami no i nie przeoczyłam też jej żółtej odmiany
Zaskoczyłaś mnie też kwitnącą o tej porze Sprekelią czy to może zdjęcie letnie?
Aglaonema.. marzenie ..
Mnóstwo wymagających roślin, ale, ale. . czy mi się zdaje, czy wypatrzyłam też storczyki?
daszka moje uznanie
No poprzedni wątek wprawiał w osłupienie, ale teraz.. ja to z tych , co to oczyska im biegają za wszelkim kwieciem Tak więc tutaj to.. wątek dodaję do ulubionych
Ta kliwia .. z pięknymi, a do tego kwitnącymi przyrostami no i nie przeoczyłam też jej żółtej odmiany
Zaskoczyłaś mnie też kwitnącą o tej porze Sprekelią czy to może zdjęcie letnie?
Aglaonema.. marzenie ..
Mnóstwo wymagających roślin, ale, ale. . czy mi się zdaje, czy wypatrzyłam też storczyki?
daszka moje uznanie
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Witaj daszka
Zwabił mnie tytuł Twojego wątku i już na wstępie popadłam w zachwyt Też jestem miłośniczką i posiadaczką skrętników , mogłabym je podziwiac godzinami , a u Ciebie jest naprawdę na czym oko zawiesic Masz niezwykle dorodne okazy i bardzo obficie kwitnące , gratuluję tak wspaniałej kolekcji Jeśli możesz to podpisuj proszę fotki , wówczas wiem co staje się moim kolejnym chciejstwem
Pozdrawiam Aneta
Zwabił mnie tytuł Twojego wątku i już na wstępie popadłam w zachwyt Też jestem miłośniczką i posiadaczką skrętników , mogłabym je podziwiac godzinami , a u Ciebie jest naprawdę na czym oko zawiesic Masz niezwykle dorodne okazy i bardzo obficie kwitnące , gratuluję tak wspaniałej kolekcji Jeśli możesz to podpisuj proszę fotki , wówczas wiem co staje się moim kolejnym chciejstwem
Pozdrawiam Aneta
Dzięki za ocenę moich kwiatków. Wczoraj wydaje się rozwiązałam problem w wysyłką większych zdjęć. Będę mogła pokazać inne storczyki, mniej spotykane, oraz zdjęcia robione innym aparatem. Pokazałam już swoje skrętniki, hipcie, storczyki, wybór był uzależniony od wielkości. Teraz chcę pokazać kaktusy.
Moją Sterlicję kupiłam rok temu maleńką miała 15 cm kosztowała 16,- myślałam, że na jej kwitnienie będę czekała latami. Zakwitła pierwszy raz w lutym tego roku kwiat był mniejszy. Teraz kwitnie drugi raz.
Pozdrawiam Wszystkich pozytywnie zakręconych.
Moją Sterlicję kupiłam rok temu maleńką miała 15 cm kosztowała 16,- myślałam, że na jej kwitnienie będę czekała latami. Zakwitła pierwszy raz w lutym tego roku kwiat był mniejszy. Teraz kwitnie drugi raz.
Pozdrawiam Wszystkich pozytywnie zakręconych.
Aneta, dzięki za ocenę. Chętnie bym opisywała, ale nie wszystkie nazwy znam. Kupujesz roślinę a potem stwierdzasz nazwa nie posuje do kwiatka. Kupowałam listki, opisałam zanotowałam a kwiat inny. Teraz tak samo z nasionkami adenium mam każdą roślinkę opisaną nazwą i kolorem ale co wyjdzie i tak będzie wielką niespodzianką. Teraz będą kwitły hipcie i już widzę nazwa nie nie ta.
Jak widzicie "rozkręcam się " Wszystkim serdeczne dzięki, Jeszcze trochę, nauczę sie i będę sie sprawniej poruszać. Pa.
Jak widzicie "rozkręcam się " Wszystkim serdeczne dzięki, Jeszcze trochę, nauczę sie i będę sie sprawniej poruszać. Pa.
- agucha432
- 500p
- Od: 3 lis 2011, o 10:10
jak tu ślicznie kolorowo, odrazu się humor poprawia na dzien dobry ;:106 w taki ponury dzień. aż oczy mi wyszły jak zobaczyłam twoja Sterlicję, piękna.
Moje doniczkowe Moje storczyki
Sprzedam-wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=67556" onclick="window.open(this.href);return false;
Robótki Aguchy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=71851" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam-wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=67556" onclick="window.open(this.href);return false;
Robótki Aguchy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=71851" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale tu kolorowo i kwitnąco
- nusia
- 1000p
- Od: 3 mar 2007, o 18:43
Bajecznie.Tylu kwitnących kwiatów dawno nie widziałam.
-
- 1000p
- Od: 19 wrz 2011, o 14:34
O BOZIU!!! Co wątek to mi niżej szczęka opada... Gdzie to wszystko mieścisz kochana???