Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4

Post »

I ja też się melduję w nowym wątku ! ;:196
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
jola z izer
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 paź 2010, o 15:40

Post »

Nutko, jak prawdziwa wiosna przyjdzie, to będzie się działo, ale w ogrodzie, zmachane robotą nie będziemy czasem miały siły na Forum ... e tam ... podpierając się nosem, ale przecież będziemy się chwalić swoimi osiągnięciami :;230 :;230
Pytałaś, Ago o metodę na schudnięcie. Pomógł mi dr.D. i jego książka "Nie potrafię schudnąć" ... książki można reklamować :lol:
Metoda w niej zawarta nie wymaga głodzenia się, tylko jedzenia określonych produktów. Skutkuje ;:108
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Gat, kopę lat! :) miło, że jeszcze tu zaglądasz... życzę Ci pięknego roku w ogrodzie ;:196
Julka, no to jeśli wierzysz we mnie znając mnie tylko wirtualnie, to czuję się podwójnie zobowiązana do konsekwencji w realizacji tego, co sobie wymyśliłam ;:196 wiesz co, ja tez muszę trochę zadbać o dom, bo ten ogródek to już wszystkim domownikom bokiem przeze mnie wychodzi...
Joluś, próbowałam D. ale kiepsko się na nim czułam, mimo, że schudłam i nie chodziłam głodna... niestety nerki wysiadały i odpuściłam sobie tę metodę... teraz zawierzyłam dietetykowi i zobaczymy jakie będą efekty... jeśli tylko będę miała silną słabą wolę, to uda się zeszczupleć do wagi idealnej :) a co do pierwszej części Twojej wypowiedzi - 100% racji :D
jola z izer
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 paź 2010, o 15:40

Post »

Widocznie różnie ludzie reagują - u mnie same "plusy dodatnie" :;230 - ciśnie się obniżyło, przestały boleć stawy biodrowe, z nerkami nie miałam żadnych kłopotów, latam po górkach bez zadyszki :tan :tan
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Jola, ja byłam w Świeradowie w sanatorium w grudniu 2009. Nie spotkałyśmy się tam gdzieś? :)
magdala
1000p
1000p
Od: 15 kwie 2009, o 23:59

Post »

Zawsze podglądałam Twoje wątki Agnieszko :wit ,ale tym razem podejrzę i się ...ujawnię :D
Piękne zdjęcia na początek i piękne plany !
Do wiosny już naprawdę blisko ,właściwie pogoda już jest "nadająca się " do prac ogrodowych,
tylko ta ciemność ,krótki dzień....
x-d-a
---
Od: 3 sty 2009, o 16:47

Post »

Aguś, widzę, że jedno z głównych postanowień na Nowy Rok to diety i odchudzanie :P
Na Off-topicu jest nawet specjalny wątek poświęcony temu tematowi ;:108
Życzę więc wytrwałości i osiągnięcia zamierzonych celów :!:
Awatar użytkownika
MonaeS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2010, o 22:02

Post »

Ja też się melduję w twoim nowym wątku :wit .
Pierwsza strona ze zdjęciami daje nadzieję, że ta na którą czekamy...WIOSNA jest z każdym dniem coraz bliżej, ppzatym bardzo konkretnie wyznaczyłaś sobie zadania na ten rok, a to daje już 50% sukcesu. Pozostale 50% to ....trzeba to tylko zrobić. Gratuluję i dziękuję za mobilizację dla mnie.
W kwestii odchudzania, to w ubieglym roku dzięki diecie dr D schudłam 10 kg i bardzo chwalę sobie tą dietę.
x-ag-a
---

Post »

Jolu, mnie dieta dr. D. odpowiadała pod względem menu, ale na nerki muszę wyjątkowo uważać, dlatego po pierwszych odczuwalnych dolegliwościach odpuściłam... znam jednak wiele osób, które pięknie schudły bez skutków ubocznych... trzeba samemu spróbować :)
Magdo, witam Cię serdecznie, dziękuję za miłe słowa i cieszę się, że się ujawniłaś :) ja od kilku dni 'schodzę z utartych forumowych szlaków' i odwiedzam wątki innych znajomo brzmiących nicków... nawet nie byłam świadoma tego ile tracę i teraz postanowiłam być bardziej otwarta ;)
Daluniu, zaczęłam dietować, bo czuję się zbyt ciężka... zdecydowanie wolę mniej kg bagażu na sobie. W wątku wiadomym jestem ;) i dziękuję za kciuki ;:196
Aniu, witam ponownie :) widzę, że i Ty z sukcesem pozbywałaś się zbędnych kg... wraz z wiosną będziemy miały więcej ruchu i powrót do wagi w jakiej najlepiej się czujemy będzie prostszy :)
Awatar użytkownika
Sure
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2010, o 21:03

Post »

Agunia, nie zauważyłam że nowy wątek założyłaś, a to już trzecia strona. Nadrabiam i zachwycam się zdjęciami - jak zwykle piękne! :wit
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

Ja też się zagapiłam ale już jestem :wit .
Awatar użytkownika
AloesIk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 16:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj :wit , wpisuję się żeby nie zgubić :wink: . Ładne widoczki pokazałaś ;:108 , fajnie jest powspominać zeszły sezon ;:138
x-ag-a
---

Post »

Aloesik - witaj :)
Aga - fajnie, że jesteś!
Su, admini dziś działali błyskawicznie - zamknęli mój wątek, zanim zdążyłam podać link do nowego ;) pozdrawiam Cię serdecznie!

wszystkim gościom dziękuję za tak liczne odwiedziny :) ja właśnie oglądam Bruce'a Lee i zachwycam się jego budową :P
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”