Dzień bez działki, to dzień stracony cz.2
- ilona2715
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Dzień bez działki, to dzień stracony
Krysiu jestem pod ogromnym wrażeniem, łazienka pięknie się zapowiada, podłoga w kuchni ekstra, na działce również praca wrze, tylko podziwiać , jeśli teraz tak "pędzicie", to już widzę co wiosną będzie się działo
- Alina-277
- 200p
- Od: 3 sty 2011, o 12:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też nie wytrzymałam i weszłam do łazienki i do kuchni ...jestem pod wrażeniem....tak szybko prace przebiegają ...mężczyzn do pracy Ci nie brakuje ale jak tak robią jak wyżej to praca przedłuży się mocno
Pozdrawiam... Alina .
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
ILONKO....prac porządkowych w ogrodzie jak widać....hałda gałęzi i gałązek do pociachania, zatrudniłam starego harcerza ...procesował się ze mną o dobry toporek......chciał to dostał.....
ALINKO....na razie to stoją i obierają front robót.....aby się sprawnie posuwała to ja już dopilnuję
ALINKO....na razie to stoją i obierają front robót.....aby się sprawnie posuwała to ja już dopilnuję
- Lusia 57
- 1000p
- Od: 8 sty 2011, o 13:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu i ja weszłam, nie nabrudziłam, buty zdjęłam. Bardzo mi się u Ciebie podoba. Już całkiem niedługo zamieszkasz. A w ogrodzie masz dużo pomocników, silnych i usprzętowionych, ciężkie prace masz z głowy. Dla Ciebie zostanie sama przyjemność, planowanie i sadzenie.
WITAJ KRYSIU masz super, ale pracowników Ci zazdroszczę, najbardziej podoba mi się ten podlewający , można powiedzieć zniewalający pozdrawiam Basia
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Krysia.....jak śliczna łazienka....i wanna jaka się marzy mojej córce
Kuchnia też będzie ciekawa....ładne płytki są
w ogóle bardzo lubię oglądać remonty....u kogoś
powodzenia.....będę zaglądać
Kuchnia też będzie ciekawa....ładne płytki są
w ogóle bardzo lubię oglądać remonty....u kogoś
powodzenia.....będę zaglądać
-
LUSIA........ u mnie w domu goście chodzą w butach...musiałaś w skarpetkach bo ja dla gości łapci nie mam.....jeszcze troszkę potrwa zanim tam się wyśpię, bliżej wiosny....
....pomocnicy się trafiają, bardzo ich lubię...chociaż i ja sama uwielbiam pracę w ogrodzie........
BASIU.... że wpadłaś....pracownicy to wszyscy na odrobku........a ten podlewający to najchętniej by tylko polewał...
GRAŻYNKO ....łazienkę już taką samą mam w bloku i wcale mi się nie opatrzyła....dlatego też na nowym miejscu robię taką samą.....ja też mogę powiedzieć, że lubię remonty jak w nich nie mieszkam
zaglądaj....bardzo proszę.....
....pomocnicy się trafiają, bardzo ich lubię...chociaż i ja sama uwielbiam pracę w ogrodzie........
BASIU.... że wpadłaś....pracownicy to wszyscy na odrobku........a ten podlewający to najchętniej by tylko polewał...
GRAŻYNKO ....łazienkę już taką samą mam w bloku i wcale mi się nie opatrzyła....dlatego też na nowym miejscu robię taką samą.....ja też mogę powiedzieć, że lubię remonty jak w nich nie mieszkam
zaglądaj....bardzo proszę.....
-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj Krysiu! Jesteś w przełomowym okresie - szykuje się nowy dom i ogród - to trudny i wspaniały czas. Wnętrza bardzo ładnie się zapowiadają, a zważywszy na urodę i zadbanie Twojej działki, ogród też na pewno będzie piękny.
Zachęcam do sadzenia brzóz, to takie piękne drzewa..! Nigdy nie powiem o nich :śmieciuchy - tak bajkowo wyglądają ich złote , wirujące na wietrze liście...
Zachęcam do sadzenia brzóz, to takie piękne drzewa..! Nigdy nie powiem o nich :śmieciuchy - tak bajkowo wyglądają ich złote , wirujące na wietrze liście...
-
TAMARYSZKU...jak miło, że do mnie zajrzałaś....brzozy już pierwsze posadziłam wczoraj, dąb czerwony znalazł też swoje miejsce, nie zdążyłam z jarzębinami bo one mają mieć towarzystwo z brzozami.....zawsze mi ten zestaw chodził po głowie....przy tym jarzębina to taka pozytywna energia....
..zima pozostała mi na dobranie roślin które mają zagościć w moim ogrodzie....na pewno mają to być krzewy które będą się przebarwiały...iglaczki mają tylko stanowić tło dla pozostałych.....TWÓJ ogród chyba będzie dla mnie wzorcem a Ty doradcą z doświadczeniem....
..zima pozostała mi na dobranie roślin które mają zagościć w moim ogrodzie....na pewno mają to być krzewy które będą się przebarwiały...iglaczki mają tylko stanowić tło dla pozostałych.....TWÓJ ogród chyba będzie dla mnie wzorcem a Ty doradcą z doświadczeniem....
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Witaj Połaziłam po Twoich włościach, widzę, że będzie się dziać na wiosnę. Nowy dom i nowy ogród, powstające rabatki. Łazienka piękna , mam podobną kolorystycznie z podobną wanną
Pozdrawiam - Justyna
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Mały ogrodnik widzę rośnie,traktorek,koneweczka
Wnętrza widzę wykańczacie.Oj dużo jeszcze przed wami co?
Wnętrza widzę wykańczacie.Oj dużo jeszcze przed wami co?
-
JUSTYNKO.....dom stary, ogród stary i mnóstwo pracy....ale o tym było nam wiadomo więc teraz poczekać na wiosnę i ruszać.....myślałam, że zdążę przed zimą skopać tą część ogrodu która ma posłużyć wiosną do nasadzeń.....czasu brakło, będzie też inaczej jak już tam zakotwiczymy każdą chwilkę będzie można wykorzystać na grzebanie w glebie
DREWUTNIA.......wnętrza to już prawie wykończone, brakuje podłóg a to za moja przyczyną....bardzo chcę mieć deskę na co inni nosem kręcą, a że na zimę się nie wprowadzamy więc jeszcze sobie trochę pośpię z tym problemem i czas może rozwiąże na moją korzyść.............mam w tym mieszkaniu deskę na podłodze i jest mi z tym bardzo dobrze, może stąd to moje stanie przy swoim
za to pracy w ogrodzie na kilka sezonów.......a mały ogrodnik to może tylko narozrabiać
DREWUTNIA.......wnętrza to już prawie wykończone, brakuje podłóg a to za moja przyczyną....bardzo chcę mieć deskę na co inni nosem kręcą, a że na zimę się nie wprowadzamy więc jeszcze sobie trochę pośpię z tym problemem i czas może rozwiąże na moją korzyść.............mam w tym mieszkaniu deskę na podłodze i jest mi z tym bardzo dobrze, może stąd to moje stanie przy swoim
za to pracy w ogrodzie na kilka sezonów.......a mały ogrodnik to może tylko narozrabiać
Krysiu zauważyłam, że prace w domu i ogrodzie idą pełną parą, łazienka ładna, kafelki pięknie dobrane, przyjemnie się patrzy na takie ciepłe kolory, kuchnia również ciekawa, zazdroszczę ci powierzchni. Pracowników w ogrodzie też nie mało, ciekawa jestem na ile wyceni swoją pracę "traktorzysta".