Ogródek AGNESS
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Aga wiedziałam że jesteś zdolniacha , Twoje wianki i Bożonarodzeniowe i Wielkanocne są piękne, ja zostanę przy szydełku.
Wyczytałam że śniegu u Ciebie coraz mniej , u nas też ale jakoś powoli się topi a tu zapowiadają świeżą dostawę ale mam nadzieję że to już ostatnie takie wygłupy zimy.Oglądając zdjęcia u Ciebie i u Lubelskich doszłam do wniosku że muszę w tym roku sprawić sobie ze dwie-trzy azalie, mam dla nich miejsce. Moje dwie są śliczne ale to za mało.
Wyczytałam że śniegu u Ciebie coraz mniej , u nas też ale jakoś powoli się topi a tu zapowiadają świeżą dostawę ale mam nadzieję że to już ostatnie takie wygłupy zimy.Oglądając zdjęcia u Ciebie i u Lubelskich doszłam do wniosku że muszę w tym roku sprawić sobie ze dwie-trzy azalie, mam dla nich miejsce. Moje dwie są śliczne ale to za mało.
-
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
Aga nawet niedźwiedzie budzą się wiosną, próbuję i ja ale ciągle za mało mam czasu na przyjemności forumowe, martwi mnie że nie widać u mnie wychodzących krokusów i tulipanów
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko przychodzę wiernie oglądać jeden z moich ulubionych ogródków i serdecznie pozdrawiam
Trudno mi było do ciebie trafić, bo ten, który w stopce, zaznaczony jest jako wątek aktualny, wcale nie okazuje się aktualny
Trudno mi było do ciebie trafić, bo ten, który w stopce, zaznaczony jest jako wątek aktualny, wcale nie okazuje się aktualny
Ja dzisiaj solidnie popracowalam w ogrodku-najgorsza praca to wydobywanie liści spod kolczastych roż.
Martwilam się żmudnym skubaniem liści(wszystkie róże ulistnione) a tu wczoraj tak powiało halnym,ze własciwie niewiele tego zostało.Za to grabić było co.
Aga widać ,że te robotki to pasja-wszyskie dziewczyny orzekły,że wianek jest niesamowicie piękny.Dla mnie to mistrzostwo.
Piórka dodają mu lekkości a całość wielce wysmakowana.
Martwilam się żmudnym skubaniem liści(wszystkie róże ulistnione) a tu wczoraj tak powiało halnym,ze własciwie niewiele tego zostało.Za to grabić było co.
Aga widać ,że te robotki to pasja-wszyskie dziewczyny orzekły,że wianek jest niesamowicie piękny.Dla mnie to mistrzostwo.
Piórka dodają mu lekkości a całość wielce wysmakowana.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Witaj, przyszłam i ja się przywitać. Wianek imponujący! Zazdroszczę takich zdolności:D Ogród nie gorszy Pięknie ubarwiony Piękne hosty Śliczny kolor trawnika.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lubię te Twoje zdjątka z ogrodu,są tak magicznie kolorowe,,zieloniutkie Rh piękny ma kolorek i hosty już piękne kępy
- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Witaj Agniesiu, ale rarytas na pierwszej stronie, i skromny w kolorze i bogaty w treści, jednym słowem cudo. Z treści dyskusji wynika, że robisz dużo, dlatego masz wprawę,
kolory letniego ogrodu jak zawsze u Ciebie piękne,
kolory letniego ogrodu jak zawsze u Ciebie piękne,
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Kasiu cieszę się, że jesteś
Miło mi, że wianuszek podoba Ci się U mnie dziś chłodno i brak słoneczka, wiosna znów się ukryła pokazała troszkę słonka i ciepełka i zwiała
Mariolu dziękuję
Ależ szkoda pąków u azalii.....a to psotne te zające ..... paskudy jedne, nie miały już czego objadać, tylko takie piękności
Jolu dziękuję
Namawiam Cię bardzo na azalie, ja chętnie posadziłabym jeszcze kilka, one takie piękne, ale niestety nie mam miejsca ....
Ciekawe jak z tą pogodą...... oby nie było dużych mrozów
Ulu a jak u Ciebie z nornicami??? obawiasz się, ze dobrały się do cebulek??? Oby nie....
Wandziu witaj i dziękuję za cieplutkie słowa
Już poprawiłam linka w podpisie, dzięki, że zwróciłaś mi na to uwagę.... zagapiłam się
Aniu oj tak..... wybieranie liści spod róż, jak i rozgarnianie kopczyków nie należy do przyjemności Ale różyczki później tak pięknie nam się odwdzięczają, że robimy to wszystko bez mrugnięcia okiem
Dziękuję za miłe słowa o wianuszku, bardzo się cieszę, ze podoba Ci się
Magdo witam w moim ogródku i zapraszam serdecznie ponownie Dziękuję za miłe słowa i o ogródku i o wianuszku
Aniu cieszę się, że podobają Ci się moje ogrodowe migawki..... już nie mogę się doczekać nowych wiosennych widoczków..... ale znów zrobiło się chłodno...
Zosiu cieszę się bardzo , że podoba Ci się mój wianuszek Robię ich faktycznie sporo, to moje pasja
Czekam już z utęsknieniem na wiosenne widoczki , już tak bardzo chce się kolorków i słonka.....
Dziś pokażę jeszcze jeden wianuszek, bo w ogródku nadal pustka Tym razem kolorowy i wiosenny
Miło mi, że wianuszek podoba Ci się U mnie dziś chłodno i brak słoneczka, wiosna znów się ukryła pokazała troszkę słonka i ciepełka i zwiała
Mariolu dziękuję
Ależ szkoda pąków u azalii.....a to psotne te zające ..... paskudy jedne, nie miały już czego objadać, tylko takie piękności
Jolu dziękuję
Namawiam Cię bardzo na azalie, ja chętnie posadziłabym jeszcze kilka, one takie piękne, ale niestety nie mam miejsca ....
Ciekawe jak z tą pogodą...... oby nie było dużych mrozów
Ulu a jak u Ciebie z nornicami??? obawiasz się, ze dobrały się do cebulek??? Oby nie....
Wandziu witaj i dziękuję za cieplutkie słowa
Już poprawiłam linka w podpisie, dzięki, że zwróciłaś mi na to uwagę.... zagapiłam się
Aniu oj tak..... wybieranie liści spod róż, jak i rozgarnianie kopczyków nie należy do przyjemności Ale różyczki później tak pięknie nam się odwdzięczają, że robimy to wszystko bez mrugnięcia okiem
Dziękuję za miłe słowa o wianuszku, bardzo się cieszę, ze podoba Ci się
Magdo witam w moim ogródku i zapraszam serdecznie ponownie Dziękuję za miłe słowa i o ogródku i o wianuszku
Aniu cieszę się, że podobają Ci się moje ogrodowe migawki..... już nie mogę się doczekać nowych wiosennych widoczków..... ale znów zrobiło się chłodno...
Zosiu cieszę się bardzo , że podoba Ci się mój wianuszek Robię ich faktycznie sporo, to moje pasja
Czekam już z utęsknieniem na wiosenne widoczki , już tak bardzo chce się kolorków i słonka.....
Dziś pokażę jeszcze jeden wianuszek, bo w ogródku nadal pustka Tym razem kolorowy i wiosenny
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
chyba brakło mi już emotikon.. żeby wyrazić swoje zdziwienie i zachwyt. Tak, do dobre określenie. Po prostu jest ZACHWYCAJĄCY. Kochana, Ty masz złote rączki!!!!!!
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Przepiękny wianuszek
U mnie od rana zimno i pada deszcz. Wychodzą z ziemi tulipanki, żonkile, mam nadzieję, że to ochłodzenie im nie zaszkodzi i szybko minie.
U mnie od rana zimno i pada deszcz. Wychodzą z ziemi tulipanki, żonkile, mam nadzieję, że to ochłodzenie im nie zaszkodzi i szybko minie.
Pozdrawiam - Justyna
- AGNESS
Madziu bardzo dziękuję za takie miłe słowa, to bardzo cieszy i motywuje do dalszej pracy
Justynko u mnie pogoda dziś była znośna, nie padało, nie wiało, nie było bardzo zimno.... ale pochmurno i szaro. Kompletny brak słoneczka..... smutno....
Zapowiadają bardzo duże mrozy.... aż boję się o roślinki.... szczególnie o różne.... oby nie powtórzyła się sytuacja z zeszłego roku
Justynko u mnie pogoda dziś była znośna, nie padało, nie wiało, nie było bardzo zimno.... ale pochmurno i szaro. Kompletny brak słoneczka..... smutno....
Zapowiadają bardzo duże mrozy.... aż boję się o roślinki.... szczególnie o różne.... oby nie powtórzyła się sytuacja z zeszłego roku
- AGNESS
Aniu witaj kochana Dziękuję za myszaty prezent..... mam nadzieję, że to myszki a nie nornice