Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Aga wiedziałam że jesteś zdolniacha , Twoje wianki i Bożonarodzeniowe i Wielkanocne są piękne, ja zostanę przy szydełku.
Wyczytałam że śniegu u Ciebie coraz mniej , u nas też ale jakoś powoli się topi a tu zapowiadają świeżą dostawę ale mam nadzieję że to już ostatnie takie wygłupy zimy.Oglądając zdjęcia u Ciebie i u Lubelskich doszłam do wniosku że muszę w tym roku sprawić sobie ze dwie-trzy azalie, mam dla nich miejsce. Moje dwie są śliczne ale to za mało.
lawenda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2007, o 19:33

Post »

Aga ;:196 nawet niedźwiedzie budzą się wiosną, próbuję i ja ;:306 ale ciągle za mało mam czasu na przyjemności forumowe, martwi mnie że nie widać u mnie wychodzących krokusów i tulipanów
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko przychodzę wiernie oglądać jeden z moich ulubionych ogródków i serdecznie pozdrawiam :D
Trudno mi było do ciebie trafić, bo ten, który w stopce, zaznaczony jest jako wątek aktualny, wcale nie okazuje się aktualny :wink:
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Ja dzisiaj solidnie popracowalam w ogrodku-najgorsza praca to wydobywanie liści spod kolczastych roż.
Martwilam się żmudnym skubaniem liści(wszystkie róże ulistnione) a tu wczoraj tak powiało halnym,ze własciwie niewiele tego zostało.Za to grabić było co.
Aga widać ,że te robotki to pasja-wszyskie dziewczyny orzekły,że wianek jest niesamowicie piękny.Dla mnie to mistrzostwo.
Piórka dodają mu lekkości a całość wielce wysmakowana.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

:wit Witaj, przyszłam i ja się przywitać. Wianek imponujący! Zazdroszczę takich zdolności:D Ogród nie gorszy :) Pięknie ubarwiony :) Piękne hosty :) Śliczny kolor trawnika.
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Lubię te Twoje zdjątka z ogrodu,są tak magicznie kolorowe,,zieloniutkie ;:333 Rh piękny ma kolorek ;:31 i hosty już piękne kępy :)
Awatar użytkownika
zwkwiat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2011, o 09:30

Post »

Witaj Agniesiu, ale rarytas na pierwszej stronie, i skromny w kolorze i bogaty w treści, jednym słowem cudo. Z treści dyskusji wynika, że robisz dużo, dlatego masz wprawę,
kolory letniego ogrodu jak zawsze u Ciebie piękne,
Ogród zwkwiat,cz.aktualnaSzydełko
"Nie starzeje się ten, kto nie ma ma to czasu." Benjamin Franklin
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Kasiu cieszę się, że jesteś ;:196
Miło mi, że wianuszek podoba Ci się :D U mnie dziś chłodno i brak słoneczka, wiosna znów się ukryła :roll: pokazała troszkę słonka i ciepełka i zwiała :roll: :lol:

Mariolu dziękuję ;:196
Ależ szkoda pąków u azalii.....a to psotne te zające ..... paskudy jedne, nie miały już czego objadać, tylko takie piękności :evil:

Jolu dziękuję ;:196
Namawiam Cię bardzo na azalie, ja chętnie posadziłabym jeszcze kilka, one takie piękne, ale niestety nie mam miejsca ....
Ciekawe jak z tą pogodą...... oby nie było dużych mrozów :?

Ulu a jak u Ciebie z nornicami??? obawiasz się, ze dobrały się do cebulek??? Oby nie....

Wandziu witaj i dziękuję za cieplutkie słowa ;:196
Już poprawiłam linka w podpisie, dzięki, że zwróciłaś mi na to uwagę.... zagapiłam się :lol:

Aniu oj tak..... wybieranie liści spod róż, jak i rozgarnianie kopczyków nie należy do przyjemności :roll: Ale różyczki później tak pięknie nam się odwdzięczają, że robimy to wszystko bez mrugnięcia okiem :lol:
Dziękuję za miłe słowa o wianuszku, bardzo się cieszę, ze podoba Ci się ;:196

Magdo witam w moim ogródku i zapraszam serdecznie ponownie :D Dziękuję za miłe słowa i o ogródku i o wianuszku :D

Aniu cieszę się, że podobają Ci się moje ogrodowe migawki..... już nie mogę się doczekać nowych wiosennych widoczków..... ale znów zrobiło się chłodno...

Zosiu cieszę się bardzo , że podoba Ci się mój wianuszek ;:196 Robię ich faktycznie sporo, to moje pasja :D
Czekam już z utęsknieniem na wiosenne widoczki , już tak bardzo chce się kolorków i słonka.....

Dziś pokażę jeszcze jeden wianuszek, bo w ogródku nadal pustka :lol: Tym razem kolorowy i wiosenny :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

;:154 ;:202 ;:111 ;:115 ;:129 chyba brakło mi już emotikon.. żeby wyrazić swoje zdziwienie i zachwyt. Tak, do dobre określenie. Po prostu jest ZACHWYCAJĄCY. Kochana, Ty masz złote rączki!!!!!!
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Przepiękny wianuszek ;:138 ;:138 ;:138
U mnie od rana zimno i pada deszcz. Wychodzą z ziemi tulipanki, żonkile, mam nadzieję, że to ochłodzenie im nie zaszkodzi i szybko minie.
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu bardzo dziękuję za takie miłe słowa, to bardzo cieszy i motywuje do dalszej pracy ;:196

Justynko u mnie pogoda dziś była znośna, nie padało, nie wiało, nie było bardzo zimno.... ale pochmurno i szaro. Kompletny brak słoneczka..... smutno....
Zapowiadają bardzo duże mrozy.... aż boję się o roślinki.... szczególnie o różne.... oby nie powtórzyła się sytuacja z zeszłego roku :roll:
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Jejku jestem dopiero na trzeciej stronie ;:131 Lekko się zgapiłam... Ale mam dla Ciebie wielki wiosenny Obrazek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu witaj kochana ;:196 Dziękuję za myszaty prezent..... mam nadzieję, że to myszki a nie nornice ;:224 :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”