Zielony Zakątek !!!
- TerDob
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielony Zakątek !!!
Gosiu Ale prezent cudny kolor
Ja też taki chcę
Ja też taki chcę
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Gosia tam ma dość sporo miejsca w tym jak to nazwała ,,mini ogródku'' -sama naocznie go widziałam ,chciałam nawet skorzystać z huśtawki ale gospodyni nie było
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Nie Mogę Jednak Zapominać o Pierwotnym Przeznaczeniu Tego Terenu Gospodaruje tyko te miejsca Gdzie to Dzieciom Nie Zmniejsza Terenu Zabawy Czyli Głównie Pod Drzewami ale to Bardzo Fajnie Wygląda Moim Zdaniem
Większy ogród To Też Dużo Więcej Czasu Jaki Trzeba Poświęcić Chyba Bym Nie Dała Rady 2 Dzieci To Praca Na Cały Etat już Jest Lepiej Bo Są Starsze ale w Dzieci Trzeba Inwestować Teraz i Nie chodzi tu Inwestycję Finansowe Jeśli Ktoś Ma Dzieci To Wie o Co Chodzi
Więc Jest Ok Jak Jest a Na Huśtawkę Zapraszam !!! a Ja Tam Sprytnie Nadal Będę Wciskać
Większy ogród To Też Dużo Więcej Czasu Jaki Trzeba Poświęcić Chyba Bym Nie Dała Rady 2 Dzieci To Praca Na Cały Etat już Jest Lepiej Bo Są Starsze ale w Dzieci Trzeba Inwestować Teraz i Nie chodzi tu Inwestycję Finansowe Jeśli Ktoś Ma Dzieci To Wie o Co Chodzi
Więc Jest Ok Jak Jest a Na Huśtawkę Zapraszam !!! a Ja Tam Sprytnie Nadal Będę Wciskać
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Gosiu, piękny prezent
Wiem co masz na mysli, jeżeli chodzi o dzieci, też mam dwoje, a właściwie dwie, bo córki
Wiecznie brakuje czasu
Wiem co masz na mysli, jeżeli chodzi o dzieci, też mam dwoje, a właściwie dwie, bo córki
Wiecznie brakuje czasu
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- gosiaczek12a11
- 500p
Renatko Dziękuje!!!
Ja z Kolei Mam Parkę Dziewczynkę i Chłopczyka Alicję i Kubusia
One Też Przepadają za Ogrodem Zwłaszcza Jak Jest Ciepło a Najlepiej Jak Można Już Się Kąpać w Basenie
Ja z Kolei Mam Parkę Dziewczynkę i Chłopczyka Alicję i Kubusia
One Też Przepadają za Ogrodem Zwłaszcza Jak Jest Ciepło a Najlepiej Jak Można Już Się Kąpać w Basenie
-
- 50p
- Od: 25 mar 2013, o 21:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Gosiu
Ja podobnie jak Ty długo nie mogłam się zdecydować na założenie wątku, ale w końcu się udało.
Już nie mogę doczekać się zdjęć z twojego ogrodu!
Ja podobnie jak Ty długo nie mogłam się zdecydować na założenie wątku, ale w końcu się udało.
Już nie mogę doczekać się zdjęć z twojego ogrodu!
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=65196" onclick="window.open(this.href);return false;
- gosiaczek12a11
- 500p
Witam
Więc Obie Zaczynamy Można Powiedzieć Że z Pierwszymi Promykami Słońca Chociaż u Mnie Dzisiaj Wcale Ich Nie Było
Będę Starała Się Pokazywać Foteczki w Miarę Możliwości Pozdrawiam !!!
Więc Obie Zaczynamy Można Powiedzieć Że z Pierwszymi Promykami Słońca Chociaż u Mnie Dzisiaj Wcale Ich Nie Było
Będę Starała Się Pokazywać Foteczki w Miarę Możliwości Pozdrawiam !!!
- reniuniek
Już wąteczek jest tam gdzie powinien być
Moje to Joanna i Małgorzata
Moje to Joanna i Małgorzata
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- gosiaczek12a11
- 500p
O Jak Miło Jedna z Nich To Moja Imienniczka a Druga To Imienniczka Mojej Siostry Pozdrowienia Dla Obydwu
Gosiu jesteś bardzo dzielna. Dzieci bardzo absorbują i trzeba im poświecić dużo czasu, ale czego się nie robi dla naszych dzieci.Trud włożony w wychowanie procentuje w przyszłości. Ogródek -to sprawa drugoplanowa.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- bunia79
- 500p
- Od: 25 cze 2012, o 23:27
Fajnie się zaczyna . Byłam dzisiaj i w Twoim ogródku Gosiu i w Twoim Maju..Podziwiam za odwagę na założenie wątku .
Piękny prezent dostałaś Gosiu Wiem jak to jest być "rozrywanym", bo mając pracę, dwójkę dzieci i ogród, po prostu brakuje doby na to wszystko. Z drugiej strony, nie wyobrażam sobie innego trybu życia. Będę wpadać i podziwiać!
Pozdrawiam. Bogusia
Piękny prezent dostałaś Gosiu Wiem jak to jest być "rozrywanym", bo mając pracę, dwójkę dzieci i ogród, po prostu brakuje doby na to wszystko. Z drugiej strony, nie wyobrażam sobie innego trybu życia. Będę wpadać i podziwiać!
Pozdrawiam. Bogusia
- gosiaczek12a11
- 500p
Julianno Z Dziećmi Już Tak Jest Trzeba Korzystać z Tych Chwil Teraz Bo jak Zacznie Się Już Czas Tak Zwanego Buntu To Już Będzie Mama Spisana na Straty
A Jak Fajnie Było By Mieć Małych Geniuszów
A I Tak Kochają Ogród Młodszy - Syn Jeszcze Jak była Zima w Pełni Zabrała na Działkę Swoją Zabawkę Laptopa i Chodził od Roślinki Do Roślinki i Coś tak Notował Śmialiśmy Się że Robi Spis Strat Po Zimie
Natomiast Starsza z Kwiaciarni Czy Z Ogrodniczego Nigdy Nie Wychodzi z Pustymi Rękami Zawsze Jej Jakieś Różowe Cudo Wpadnie W Ręce
" Buniu 79 " Ja Mam Ten Luksus że Nie Pracuję na Etacie Tylko Tak ok 2 godz Dziennie Codziennie na Laptopie Szukając Zleceń Dla Męża Wiesz Remonty i Wykończenia Fajnie Jest Mieć Za Szefa Swojego Męża Jak Zapomnę Dodać Ogłoszeń albo Ich Nie Przejrzeć To Wystarczy Się Ładnie Uśmiechnąć
A Jak Fajnie Było By Mieć Małych Geniuszów
A I Tak Kochają Ogród Młodszy - Syn Jeszcze Jak była Zima w Pełni Zabrała na Działkę Swoją Zabawkę Laptopa i Chodził od Roślinki Do Roślinki i Coś tak Notował Śmialiśmy Się że Robi Spis Strat Po Zimie
Natomiast Starsza z Kwiaciarni Czy Z Ogrodniczego Nigdy Nie Wychodzi z Pustymi Rękami Zawsze Jej Jakieś Różowe Cudo Wpadnie W Ręce
" Buniu 79 " Ja Mam Ten Luksus że Nie Pracuję na Etacie Tylko Tak ok 2 godz Dziennie Codziennie na Laptopie Szukając Zleceń Dla Męża Wiesz Remonty i Wykończenia Fajnie Jest Mieć Za Szefa Swojego Męża Jak Zapomnę Dodać Ogłoszeń albo Ich Nie Przejrzeć To Wystarczy Się Ładnie Uśmiechnąć
- reniuniek
Witaj Gosiu
Fajnie nam trafiło z imionami Moje córy troche starsze od twoich pociech 14 i 12 lat. Szefa masz Jak aura za oknem?
Pozdrawiam.
Fajnie nam trafiło z imionami Moje córy troche starsze od twoich pociech 14 i 12 lat. Szefa masz Jak aura za oknem?
Pozdrawiam.
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata