Nasze marzenie - część druga :-)
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nasze marzenie - część druga :-)
Narobiłaś wszystkim smaka obietnicą zdjęć schodków i nic ?
Tarasik masz po prostu boski, aż się chce przysiąść z kawką i wypoczywać.
U mnie już dwa dni leje, to i nastrój jakiś gorszy się zrobił, tyle dni wolnych a nie ma jak pojechać do ogrodu...
Tarasik masz po prostu boski, aż się chce przysiąść z kawką i wypoczywać.
U mnie już dwa dni leje, to i nastrój jakiś gorszy się zrobił, tyle dni wolnych a nie ma jak pojechać do ogrodu...
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Madziu
Oj przędziorki na świrku conica utrapienie , pamiętam że w tamtym roku kilkakrotnie pryskałam, ale pomogło. W tym roku patrzyłam i nic nie zauważyłam. Bukszpany też zdrowe i obyło sie bez pryskania
Pozdrawiam i miłego dnia mimo że deszczowy.
Oj przędziorki na świrku conica utrapienie , pamiętam że w tamtym roku kilkakrotnie pryskałam, ale pomogło. W tym roku patrzyłam i nic nie zauważyłam. Bukszpany też zdrowe i obyło sie bez pryskania
Pozdrawiam i miłego dnia mimo że deszczowy.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- kasia28x
- 100p
- Od: 26 sty 2013, o 09:28
Wpisuję się do nowego wątku
i lecę nadrabiać zaległości
i lecę nadrabiać zaległości
Wszystko jest trudne...zanim stanie się proste
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
- Josephine_83
- 200p
- Od: 23 wrz 2012, o 09:20
Madziuś dobrze, że się o sobie przypomniałaś kibicuję i czekam na dalsze fotorelacje, różowa puściła korzonki
Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Madziu ja też dopisuje się do listy oczekujących na zdjęcie schodów
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Witajcie hehe wiecie co? Macie chyba mylne wyobrażenie o tych moich "schodach" To są bardziej takie stopnie No już są pomalowane, mam zdjęcie niepomalowanych no ale jak tak nalegacie to proszę:D
Moje "schody"
Jak pojadę na działkę to pstryknę zdjęcie malowanych. Wyglądają dużo lepiej. Miałam zostać na działce do niedzieli ale pogoda taka że dzisiaj wróciliśmy do domku. Nie wiele w sumie można zrobić w taki deszcz. Ale i tak jestem w miarę zadowolona bo coś jednak ruszyło się do przodu z tą robotą.
Stwierdziłam że w tym roku pomaluję drzwi na kolor okiennic
Moje "schody"
Jak pojadę na działkę to pstryknę zdjęcie malowanych. Wyglądają dużo lepiej. Miałam zostać na działce do niedzieli ale pogoda taka że dzisiaj wróciliśmy do domku. Nie wiele w sumie można zrobić w taki deszcz. Ale i tak jestem w miarę zadowolona bo coś jednak ruszyło się do przodu z tą robotą.
Stwierdziłam że w tym roku pomaluję drzwi na kolor okiennic
-
A wiecie co mi o mojej róży powiedział sąsiad? Że taka róża ma robaki i żebym przecięła pęd to się przekonam. Ale jak mówicie że wg was wygląda na zdrową to nie będę kombinowała. Listki pomalutku będzie niedługo wypuszczała także może jest dobrze. Przeraził mnie ten sąsiad normalnie.
Co do coniców to popryskam je za tydzień albo za dwa jeszcze takim spreyem na szkodniki na roślinach ozdobnych. Mam nadzieję że się mi nie zmarnują.
Co do coniców to popryskam je za tydzień albo za dwa jeszcze takim spreyem na szkodniki na roślinach ozdobnych. Mam nadzieję że się mi nie zmarnują.
-
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziu, schodki czy stopnie - jak zwał tak zwał. Najważniejsze, że wygodniej będzie teraz wchodzić do domku Są superowe W mojej budce też się nic nie zalęgło, może niepotrzebnie poszerzaliśmy ten otwór... Może w przyszłym sezonie się uda A co do róży, to posłuchałabym zdecydowanie Ewy
-
Wiesz Milenko raz że się wygodniej wchodzi bo jednak ta wylewka wysoka i starszym osobom było ciężko wchodzić a i mnie nogi bolały od tego skakania w tą i z powrotem a dwa że tak mi się piach nie nosi na taras. Mieliśmy trawkę dosiać teraz żeby mi zarosło przed domem no ale w taką pogodę to normalnie niemożliwe było. Może za tydzień się uda.
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Madziu zgadzam się z Milenką najważniejsze że będziecie wygodnie wchodzić do domku. Mi się podobają. Kolorek też zapowiada sie ładny ciepły:)
A połączenie budki z karmnikiem super sprawa. Madziu główka do góry jeszcze nic straconego, kto wie może pod Twoją nieobecność na działeczce ktoś zamieszka
Pozdrawiam i miłego dnia życzę buziaki
A połączenie budki z karmnikiem super sprawa. Madziu główka do góry jeszcze nic straconego, kto wie może pod Twoją nieobecność na działeczce ktoś zamieszka
Pozdrawiam i miłego dnia życzę buziaki
Ogród początki - zapraszam serdecznie
-
Sylwia dziękuję i wzajemnie. Karmnikiem aż tak bardzo się nie martwię. Wiosna się dopiero rozkręca i wszystko przed nami Wczoraj wieczorem trochę przykro mi się zrobiło bo wróciłam wcześniej z działki z powodu pogody a tu na dzisiaj słoneczko zapowiadali. Dziś już mi nie jest przykro bo dalej jest pochmurno.
Krzaczek wpadł na nożyce
Przed:
Po:
Chciałabym go formować i w tym roku właśnie go przycięłam. Wiem że na razie wygląda kiepsko i brzydziej ale efekt podobno za 2-3 lata dopiero będzie.
Krzaczek wpadł na nożyce
Przed:
Po:
Chciałabym go formować i w tym roku właśnie go przycięłam. Wiem że na razie wygląda kiepsko i brzydziej ale efekt podobno za 2-3 lata dopiero będzie.
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Madziu ,dobrze że podcinasz iglaczki ,to się pięknie odnowią .Niebawem się zagęszczą i będą oko cieszyć .