Wiocha, tu się narodziłam na nowo!

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
zwkwiat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2011, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiocha, tu się narodziłam na nowo!

Post »

Ałło, witaj, podziwiam Cię za determinację i wytrwałość, sama przyznasz, że takie życie na wsi jest bliższe natury człowieka niż w mieście. Napracujesz się fizycznie przez cały dzień do bólu, ale jesteś szczęśliwy, zadowolony i dumny z tego co osiągnąłeś.
Ogród zwkwiat,cz.aktualnaSzydełko
"Nie starzeje się ten, kto nie ma ma to czasu." Benjamin Franklin
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

No no, powiem tylko krótko.........kocham Cię kobieto, a jestem baba z krwi i kości i mam męża, ale muszę wyznać Ci miłość ;:306

.....z tą nauką języka to mnie podbudowałaś, bo ja też teraz muszę się uczyć, ale wydaje mi się, że mój mózg już żadnej wiedzy nie przyswoi ;:124..a tak po cichutku muszę się przyznać, że zazdroszczę mieszkania na wsi ;:173
..miłość już wyznałam, żółć mi się z zazdrości wylewa............ masz mnie po swojej stronie ;:304
ella52
200p
200p
Od: 8 lut 2011, o 18:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit
Ja też zawitałam na Twoją wiochę :D i bardzo mi się podoba.
Jesteś super dzielną kobitką ;:215
Pozdrawiam Ela
Maleńki ogródek Eli
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ałło-bardzo się cieszę,ze zdecydowałaś się założyć ten wątek.I podoba mi się spełnione marzenie o tarasie,chociaż jako oszklona weranda mógłby być użytkowany przez większą część roku.Wygódka vel Sławojka(nazwa od ministra z okresu międzywojennego który zalecał zakładanie sanitariatów na wsi) koniecznie na ostry niebieski.Drzwi ma wręcz ekskluzywne,płycinowe.
Świetnie opanowałaś w piśmie język polski.
Awatar użytkownika
zielonookakate
100p
100p
Od: 27 sie 2011, o 22:50

Post »

Oh ALA u Ciebie jak zawsze miło i rodzinnie ;:196 ;:196 ;:196 I na zdjęciu w poście z 10maja widać mój były domek. Ależ mi tęskno za tym wszystkim, Przyrodą, spokojem no i za Tobą najlepszą sąsiadką :wit
Kasieńka
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Alu! Wreszcie! Strasznie się cieszę, że masz swój wątek! Na razie tylko przebiegłam wzrokiem zdjęcia, ale zrobię poranny obrządek i wracam poczytać dokładnie :wink:
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12

Post »

Witaj Romaszko. Widzę, że zmieniłaś swoje wygodne życie w mieście na ciężka harówę na wiosce i jeszcze się cieszysz.
Oczywiście żartuję, bo zazdrość Mnie zżera. ;:138 ;:138
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Romaszko, bardzo ciekawą historię nam tu prezentujesz, z miasta na wieś to i ja uciekłam, ale Wy tworzycie całe gospodarstwo/ranczo, miło mi będzie wirtualnie towarzyszyć Wam w tej drodze do własnego raju na ziemi ;:215
Awatar użytkownika
romaszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 gru 2010, o 23:43

Post »

Odpowiem zbiorowo :D Witam wszystkich gości!! Bardzo się cieszę, że podoba się Wam w mojej Wiosce i że dotarliście tutaj, niezważając na to że jest to dość daleko :lol: , jak powiedział jeden z kolegów syna ... przepraszam Szanowne Moderatorstwo za wulgaryzmy ale to cytat, a jak wiadomo "słowa z wiersza nie wyrzucisz" :;230 : Toż to zadupie zadupiów!! ;:306 Bardzo mnie ucieszyło takie stwierdzenie młodego człowieka bo tylko utwierdziło w tym, że jestem tam gdzie chciałam być :tan

Teraz jeszcze parę fotek z czasów przeszłych i teraźniejszych ... i lecę sprzątać u królika - samca bo dzisiaj będzie przyjmować damę a przecież nie wypada bajerować kobietę w brudnym lokalu ;:306

Nasz kawałek lasu latem.

Obrazek
Obrazek

I w zimie ...

Obrazek Obrazek

Nasza suka Xena, jak była jeszcze maleńka i teraz, jak już urosła :D

Obrazek Obrazek Obrazek

Xena jest mieszańcem, ojciec haski, matka bokserka :shock: , nigdy nie chciałam mieć suki ale nasz podstępny przyjaciel :D , który zna mnie aż za dobrze, przyjechał bez uprzedzenia, zamiast powitania włożył mi do rąk, małą piszczącą kulkę ;:218 ... no i co? oczywiście już ją nie oddałam ;:14
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Masz własciwe podejście :D co w garści to juz Twoje, chyba nie żałujesz przyjęcia suczki?
Awatar użytkownika
romaszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 gru 2010, o 23:43

Post »

Ewo, oczywiście, że nie żałuje! Xena jest bardzo pogodnym psem w stosunku do ludzi a w szczególności do dzieci, te ostatnie robią z nią co chcą a jak wiadomo, dziecięca fantazją nie ma granic. Ostatnio jeździli na niej "konno", zakładali jej jakieś majtki na tyłek i czapeczkę na głowę, po czym tarzały się w objęciach po trawie ... i czytały jej bajki :;230 Natomiast, żadne dzikie zwierze, nie ma prawa podejść bliżej jak na 50 metrów do naszego gospodarstwa, Xena wyczuje, pogoni ... lub rozszarpie :shock:
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Ja kupiłam sobie owczarka szkockiego collie /jak na awatarku/ aby chociaż wyglądem odstraszała okolicznych żuli..... a ona boi sie nawet żaby a żule tylko wydzieraja się i cmokają wołając Lesse wróć..... ;:306 i mimo zawiedzionych nadziei na obronę też nie żałuję
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

No to przeczytałam od deski do deski i mój podziw dla Ciebie jeszcze wzrósł! A podziwiam za konsekwencję, za determinację w spełnianiu marzeń i za pogodę ducha. Jestem pewna, że Wam się uda, będę mocno trzymać kciuki i wpraszam się na wizy(tacj)ę, jak tylko otworzycie podwoje dla gości (a sławojkę masz absolutnie boską! moja to taki wiejski wychodek przy Twojej z tymi królewskimi drzwiami :) )
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”