Wygrzebane na targach staroci
- Kasia1972
- 500p
- Od: 18 paź 2008, o 19:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wygrzebane na targach staroci cz.2
A ja ostatnio u swojej mamy wynalazłam 5 talerzy z Wałbrzycha - ze scenką rodzajową. Już są w mojej komodzie
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
No ładnie! A ja się zastanawiam, czemu nie mam powiadomień z mojego ulubionego wątku
A dzisiaj byłam na Jarmarku Dominikańskim i oczywiście najdłużej buszowałam po starociach. Wyszłam z kluczem za 2 złote i takim smutnym aniołkiem z ułamanym skrzydełkiem za 5 złotych. Nie mogłam mu się oprzeć...
A to nie jest nowy zakup, tylko wymyśliłam tej filiżance trochę nietypowe zastosowanie...
Ps - Spojrzałam na zegar i okazało się, że ja wczoraj byłam na tych starociach
A dzisiaj byłam na Jarmarku Dominikańskim i oczywiście najdłużej buszowałam po starociach. Wyszłam z kluczem za 2 złote i takim smutnym aniołkiem z ułamanym skrzydełkiem za 5 złotych. Nie mogłam mu się oprzeć...
A to nie jest nowy zakup, tylko wymyśliłam tej filiżance trochę nietypowe zastosowanie...
Ps - Spojrzałam na zegar i okazało się, że ja wczoraj byłam na tych starociach
- amba19
Re: Wygrzebane na targach staroci
Że ktoś jeszcze te rybki ma! Rodzice mieli do takiej rybki jeszcze wazon i popielniczkę.Teraz to już kultowe rzeczy,tak jak Syrena 105, czy pralka Frania.
Pozdrawiam Mirka !
- zuzanna2418
- 1000p
- Od: 15 maja 2013, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kurczę, ale super ryba! Amba19 gratulacje
Ja wstawiam swoje lampy, targ staroci w Broniszach, raczej tam więcej nie pojadę, bo ceny
Ja wstawiam swoje lampy, targ staroci w Broniszach, raczej tam więcej nie pojadę, bo ceny
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
- amba19
Kochani - kultowa rybka "niestety" nie moja, fotka cyknięta na targu staroci na Jarmarku Dominikańskim w Gdańsku.
Jak ją zobaczyłam to musiałam ją sfocić! Dzień wcześniej czytałam ten wpis który zacytowałam - nie cierpię jak się ktoś wymądrza i na dodatek niezbyt sympatycznie. Każdy ma prawo do swojego gustu. Różnimy się między sobą i różne rzeczy nam się podobają. Gdyby było inaczej - to świat byłby nudny, nieprawdaż?
Jak ją zobaczyłam to musiałam ją sfocić! Dzień wcześniej czytałam ten wpis który zacytowałam - nie cierpię jak się ktoś wymądrza i na dodatek niezbyt sympatycznie. Każdy ma prawo do swojego gustu. Różnimy się między sobą i różne rzeczy nam się podobają. Gdyby było inaczej - to świat byłby nudny, nieprawdaż?
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Ja ostatnio upolowałam takie cudeńka
I taki abażur ,który obrobię na szydełku w długie zimowe wieczory
I taki abażur ,który obrobię na szydełku w długie zimowe wieczory
marzenia się spełniają! Dana
- zuzanna2418
- 1000p
Dana prześliczne te paterki! Nieskazitelne w kształcie, bardzo takie lubię A umiejętności samodzielnego wykonania abażura zazdroszczę, sama mam dwie lewe ręce.
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
-
Zuza też mi się podobają Nie miałam dotąd patery na nodze ta jest pierwsza ,ale na pewno nie ostatnia
Myślę ,czy obrobić ją całą czy tylko taką koronkę na brzegu a reszta lniana ?Co myślisz ?
Myślę ,czy obrobić ją całą czy tylko taką koronkę na brzegu a reszta lniana ?Co myślisz ?
marzenia się spełniają! Dana
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Danusiu, ja bym cały obrobiła koronką, gdybym była tak pracowita jak Ty...bo swój abażur 3 rok robię
- zuzanna2418
- 1000p
Zdecydowanie koronka Oj, ale cudo wyjdziesurvivor26 pisze:Danusiu, ja bym cały obrobiła koronką,
-
- Joanna_68
- 200p
- Od: 3 lip 2008, o 20:42
Danusiu te koronki takie cudeńka, zdolna z Ciebie kobieta. Ja też głosuje,że abażur cały z koronki
Aśka
Aśka
Pozdrawiam Aśka