Aster bocznolistny 'Lady in Black' ( Aster lateriflorus )
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Aster 'Lady in Black'
Marysiu jakie miłe spotkanie A gdzie wypatrzyłaś to cudo?
- Menysek
- 200p
- Od: 24 paź 2007, o 11:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A mój... zaginął w akcji - po prostu śladu nawet po nim nie ma
"W przedziwnym mieszkam ogrodzie, gdzie żyją kwiaty i dzieci, i gdzie po słońca zachodzie uśmiech nam z oczu świeci...
I pielęgnuję murawę, plewiąc z niej chwasty i osty, by każdy, patrząc na trawę, duszą, jak trawa, był prosty.". L. Staff
Monika - "Przy malowniczej drodze"
I pielęgnuję murawę, plewiąc z niej chwasty i osty, by każdy, patrząc na trawę, duszą, jak trawa, był prosty.". L. Staff
- Menysek
- 200p
- Od: 24 paź 2007, o 11:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
no pęknę! muszę zrobić kolejne podejście!
Płożące za to sobie radzą.
Mam pytanko - co rośnie Ci na miejscu płożącego wiosną i w lecie? Mój wschodzi jakoś bardzo późno i miejsce to nie wygląda w lecie ładnie. Zastanawiam się jak je zagospodarować, żeby nie było to w kolizji z astrem.
Płożące za to sobie radzą.
Mam pytanko - co rośnie Ci na miejscu płożącego wiosną i w lecie? Mój wschodzi jakoś bardzo późno i miejsce to nie wygląda w lecie ładnie. Zastanawiam się jak je zagospodarować, żeby nie było to w kolizji z astrem.
"W przedziwnym mieszkam ogrodzie, gdzie żyją kwiaty i dzieci, i gdzie po słońca zachodzie uśmiech nam z oczu świeci...
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.